Descifrează caracterul femeilor din zodiac

1 68122 original jpg jpeg

Poate fi vorba despre mama ta, despre sora, iubita sau o prietenă. Acest horoscop te ajută să-i descifrezi caracterul şi să înţelegi mai bine femeile din zodiac. Poate te ajută să ai o relaţie mai bună cu ea.

Află câteva indicii despre trăsăturile femeilor după semnul zodiacal şi,cine ştie,poate o să vezi din altă perspectivă relaţiile cu rudele şi cunoştinţele tale.

Berbec

Reprezentanta sexului frumos născută în zodia berbec este mereu în mişcare,gata oricând de acţiune. Are nevoie să-şi consume energia,aşa că trebuie s-o înţelegi dacă e tot timpul pe fugă şi simte nevoia să fie activă.

Taur

Familia şi casa sunt foarte importante pentru femeia născută în taur. Ea va face tot ce îi stă în putinţă să păstreze armonia şi bunăstarea în căminul ei. Faţă de prieteni şi familie,este foarte devotată. Ca fire,este o fire sensibilă şi romantică.

Gemeni

O femeie complexă în adevăratul sens al cuvântului. Este o combinaţie de inteligenţă,comunicare şi sete de viaţă,iar aceste calităţi fac din femeia în gemeni o adevărată forţă care depăşeşte orice provocare. O femeie în gemeni este mereu curioasă şi gata să descopere lucruri noi.

Rac

Femeia în rac ştie să controleze oamenii dificili şi iese cu bine din orice situaţie încurcată. Poate fi o persoană emoţională,dar în acelaşi timp este o fiinţă puternică şi ambiţioasă. În relaţia cu pritenii este la fel,empatizează cu ceilalţi,dar îşi poate arăta şi latura dură.

Leu

Se ştie că leii,indiferent că sunt bărbaţi sau femei,iubesc să fie în centrul atenţiei. Adesea vocale,femeile în această zodie sunt şi extrem de energice. În general,sunt firi plăcute,iubesc să facă mişcare şi să îşi facă prieteni noi. Gata oricând să facă faţă provocărilor vieţii,femeia are şi un defect:uneori nu se poate controla şi începe să se impună în faţa celorlalţi şi pretinde respect.

Fecioară

Femeia născută în această zodie poate calma orice nervos cu doar câteva cuvinte,spuse pe tonul potrivit. Reuşeşte să aplaneze conflicte şi să iasă din situaţii tulburii. O recunoşti uşor după firea ei pragmatică.

Balanţă

Femeia în această zodie are aptitudini de mediator şi de restaurator al armoniei şi echilibrului în viaţă. Crede că are toate argumentele necesare pentru a aplana conflictele şi nu doar crede,chiar deţine putere de convingere. Nu-i plac oamenii care se plâng.

Scorpion

Cu o personalitate grijulie şi generoasă faţă de prieteni,femeia în scorpion te va răsplăti înzecit dacă ai făcut pentru ea un gest care i-a mers direct la inimă. De obicei,este secretoasă şi nu împărtăşeşte uşor detalii din viaţa ei personală. Îşi doreşte şi are calităţi pentru a deţine o funcţie de conducere.

Săgetător

Exuberanţa şi pofta de viaţă a femeii în săgetător sunt contagioase. Îi place natura şi aventura şi îi place foarte mult să călătorească. De aceea,o s-o simţi dornică mereu să iasă din peisajul cotidian şi să exploreze tot ce poate. O simţi şi când comunici cu ea că e gata de plecare oricând.

Capricorn

Să fii prietenă cu o femeie în capricorn poate fi văzută ca o onoare,pentru că ea nu se apropie uşor de oameni. Cu atât mai mult,nu îşi arată emoţiile cu una cu două. Uneori este dificilă,iar reacţiile şi deciziile pe care le ia sunt greu de înţeles.

Vărsător

Femeia în vărsător va gândi,va simţi şi va face tot ce îşi doreşte,fără să-i pese de părerea celorlalţi. Dintre toate zodiile,se spune că ea deţine cea mai inovativă fire. Poţi să-i ceri ajutorul când nu mai ştii cum să rezolvi unele probleme şi ea va veni cu soluţii ingenioase şi cu răspunsuri logice.

Peşti

Cele născute în zodia peşti sunt creative,au o intuiţie excelentă şi sunt mereu în căutarea celei mai bune forme de a-şi exprima individualitatea. Adesea joacă rolul de ghid pentru ceilalţi şi este gata oricând să sară într-ajutor la nevoie.Recente

Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg