Descoperă psihologia semnelor zodiacale!

horoscop jpeg

Temperamentul, succesul sau înclinaţiile noastre sunt în strânsă legătură cu zodia sub care ne-am născut. Ai vrea să afli ce fobii sau manii caracterizează semnul tău zodiacal?

Cuvântul care te caracterizează este cu siguranţă „instinctul”. Îţi place să acţionezi întâi şi apoi să te gândeşti la consecinţele faptelor tale. Îţi îndeplineşti orice dorinţă imediat,căci tu eşti mereu prioritatea ta numărul unu. Şi cu toate acestea eşti veşnic nesatisfăcută de ceea ce ai...

Îţi ia timp să digeri tot şi,de cele mai multe ori,gândurile tale sunt obsesive. Ranchiună,remuşcări,dorinţă de răzbunare,amintiri care nu-ţi dau pace... Toate astea te frământă şi nu poţi trece mai departe. Trebuie să înveţi să dai pagina şi să trăieşti în prezent.

Gemenii ascund întotdeauna un actor în ei. Le place la nebunie să-i amăgească pe cei din jur şi să se joace cu feţele personalităţii lor duble până când ceilalţi nu mai ştiu cu cine au de-a face. Atenţie ca lucrurile să nu-ţi scape de sub control...

Carapacea Racului a fost special concepută pentru ca acesta să se ferească de pericole. Şi tu profiţi din plin de ea:de fiecare dată când nu poţi înfrunta o situaţie sau ţi-e greu să faci faţă unor încercări,te retragi în carapace căci altfel nu poţi suporta trista realitate. Categoric,Racii nu sunt făcuţi pentru această lume brutală...

Singura slăbiciune a Leului este egoul său supradimensionat,care-l face să alerge toată viaţa după o iubire himerică:el însuşi. Îi place mereu să fie în centrul atenţie,dar această tendinţă poate duce în timp la megalomanie...

Fecioara este prin excelenţă zodia înclinată spre fobii şi manii:atacuri de panică,teama de microbi sau de a rămâne singură,toate îţi complică viaţa şi o fac adesea de nesuportat. Din păcate,nu ştii cum să te exteriorizezi şi ţii toatea aceste lucruri în tine.

Veşnic idecisă,Balanţa preferă să stea retrasă în loc să ia o decizie şi s-o ducă la bun sfîrşit. Ţii prea mult cont de ceea ce cred ceilalţi despre tine şi încerci să pari perfectă în faţa lor. De aceea eşti mereu foarte grijulie să nu-ţi şifonezi imaginea,iar asta nu le lasă să faci ceea ce ţi-ai dori cu adevărat.

Pus în faţa unui eşec,Scorpionul are dendinţa de a se auto-sabota. De fapt,Scorpionul este meru la extreme şi nu găseşte niciodată măsura echilibrului. Excesul este cuvântul care l-ar caracteriza cel mai bine,atât în profesie cât şi în viaţa sentimentală.

Problema unui Săgetător este că se încăpăţânează să creadă că totul este bun,iar lumea în care trăieşte este cea mai bună din lumile posibile... Însă face asta doar pentru a-şi ascunde prblemele. Fiind un naiv,este mereu predispus decepţiilor.

Îţi place să sacrifici profitul imediat pentru beneficii ulterioare. Problemele nu există atâta timp cât nu faci din ele probleme... Când îţi urmăreşti scopul poţi deveni adesea egoist şi rece. Nu-ţi palce ca ceilalţi să se amestece în treburile tale şi mai ales să-ţi arate unde ai greşit.

Treci rapid de la o stare la extrema cealaltă,iar ceilalţi nu reuşesc niciodată să înţeleagă ce se întâmplă cu tine.Nu poţi să stai prea mult într-un loc pentru că te plictiseşti. Ai mereu nevoie de ceva nou,iar cei din jur nu pot ţine pasul cu tine. Ce sa faci într-un singur loc când sunt atâtea de făcut şi de văzut?!

Influenţabili,uşor impresionabili şi vulnerabili,asta se spune despre Peşti. Pentru că îşi găsesc foarte greu echilibrul şi nu pot sta pe propriile picioare,Peştii vor fi mereu depnedenţi de ceva:de ceea ce fac,de o persoana,de o idee,orice îi ajută să treacă peste furtunile din viaţa lor.Recente

Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg