Grupa sanguina si zodiile

1 66146 original jpg jpeg

Poate nu te mai miră deloc să afli că bolile sunt rezultatul stresului, al alimentaţiei neglijente, al poluării ori al moştenirii genetice.

Poate nu te mai miră deloc să afli că bolile sunt rezultatul stresului,al alimentaţiei neglijente,al poluării ori al moştenirii genetice. Dar iată un lucru de care trebuie săîl aiîn vedere:grupa sanguină îţi poate spune ce predispoziţii ai.

Ai grupa 0? Fereşte-te de gastrită!

Grupa sanguină 0 predispune la gastrită,colită şi la ulcer,din cauza acidităţii crescute a stomacului. Asta nu înseamnă că toţi cei care au această grupă se vor îmbolnăvi.

Dacă adopţi un stil de viaţă sănătos,cu mese regulate,fără excese de cafea şi băuturi acidulate,eviţi orice risc. Persoanele cu grupa 0 pot face şi boli de rinichi,alergii sau hepatită,fiindcă elimină mai greu toxinele. De aceea,este bine să bea ceaiuri detoxifiante.

Nici cu rezistenţa la infecţii nu stau prea bine,aşa că este cazul să-şi îmbunătăţească imunitatea.

Ai grupa A? Supraveghează-ţi tiroida!

Posesorii acestei grupe sanguine nu prea rezistă la stres. Sistemul lor imunitar estemai slab şi este posibil ca glanda lor tiroidă să nu producă destui hormoni,adică să aibă hipotiroi-dism.

Dacă faci parte din această grupă,previi orice risc prin măsuri de întărire a sistemului imunitar. S-a mai constatat că există o legătură între această grupă de sânge şi boli ca osteoporoza,hipertensiunea arterială şi diabetul zaharat.

Ca să fii ferită de aceste afecţiuni,este indicat să nu te îngraşi şi să faci multă mişcare. Şi anemia apare mai frecvent la cei cu grupa A,aşa că o cură cu vitamine nu-ţi strică.

Ai grupa B? Ai grijă la hipertensiune!

Despre persoanele din grupa B se zice că au o rezistenţă mai crescută la boli,însă nu sunt ferite de acestea.

Cercetătorii spun că sunt predispuse la oboseală cronică,osteoporoză,hipertensiune arterială,reumatism. Nu te speria,căci ai toate şansele să fii ocolită de aceste boli dacă,odată cu înaintarea în vârstă,faci mai mult sport,mănânci sănătos şi iei calciu. Potrivit unor studii ale cercetătorilor americani,persoanele cu grupa sanguină B au un risc mai ridicat să facă boli de pancreas.

Cum este mai bine să previi decât să tratezi,renunţă la consumul de grăsimi şi la fumat.

Ai grupa AB? Atenţie la răceli!

Persoanele cu grupa AB au caracteristici atât ale grupei A,cât şi ale grupei B. Deci poţi contacta boli specifice ambelor grupe,dar ai şi atuurile lor de menţinere a sănătăţii. Cum ai o rezistenţă scăzută la frig,poţi face bronşită şi pneumonie.

De aceea,bea multe ceaiuri şi nu te apuca de fumat! Cercetătorii americani spun că persoanele cu grupa AB au predispoziţii la anemie,hepatită şi la boli de inimă. Cu ajutorul unei alimentaţii corecte şi cu multe vitamine,pot rămâne perfect sănătoase.

...în Japonia se crede că grupa sanguină are influenţă şi asupra personalităţii individului? Japonezii au întocmit încă din 1916 un horoscop al grupelor sanguine,care se bucură de credibilitate şi astăzi.

Calităţi:generozitate,loialitate,independenţă,optimism

Defecte:intransigenţă,neîndemânare,fire capricioasă 

Calităţi:seriozitate,calm,perfecţionism,empatie

Defecte:aroganţă,impulsivitate,orgoliu 

Calităţi:curiozitate,fire prietenoasă,entuziasm

Defecte:egoism,delăsare,nesiguranţă de sine

Calităţi:sensibilitate,eficienţă în orice activitate practică

Defecte:nehotărâre,nestatornicie,zgârcenieRecente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg