Află ce nuanță de ruj ți se potrivește în funcție de zodia ta!

Alegerea nuanței de ruj poate fi complicată, mai ales cu atât de multe opțiuni pe piața cu produse de înfrumusețare. Ține cont de zodia ta, iar această alegere nu va mai fi atât de dificilă! 

image

Rujul potrivit îți poate schimba total look-ul, sporindu-ți încredere de sine și ajutându-te să atragi toate privirile. Cu toate acestea, poate fi dificil să găsești nuanța perfectă care să se potrivească cu personalitatea ta. Dacă ești în căutarea unei modalități de a selecta nuanța ideală de ce să nu lași astrologia să te ghideze? Află de la astrologul Lisa Stardust, ce nuanță de ruj ți se potrivește, în funcție de energia zodiei tale! 

Berbec - Ruj roșu aprins

Pentru că Berbecii au o personalitate puternică, cel mai bun ruj care să li se potrivească este cel de culoare roșu aprins. „Cunoscuți pentru natura lor pasională, Berbecilor o să le placă să adauge un strop de culoare pe chipul lor, mai ales în acest sezon‟, spune astrologul. 

Taur - Ruj roz 

Fiind un semn de pământ, zodia Taur preferă să opteze pentru lucrurile simple, inclusiv în decorul casei, în stilul vestimentar sau în ceea ce privește machiajul. De aceea, rujul roz deschis i s-ar putea potrivi la fix! Conform astrologului, rozul reprezintă personalitatea jucăușă a Taurului, simplitatea și eleganța sa. 

Gemeni - Gloss incolor 

Fiind un semn de aer, zodia Gemeni se poate răzgândi foarte repede, când vine vorba de machiaj și, de aceea, un luciu de culoarea buzelor sau incolor i s-ar potrivit perfect. 

Rac - Ruj mat

Zodia Rac are nevoie de o nuanță care să îi reflecte aura matură și atrăgătoare, la fel cum este rujul mat. „Rujul mat de culoare mocha este profund, surprinzător de seducător, așa cum este Racul‟, spune astrologul. 

Leu - Ruj strălucitor cu sclipici 

Zodia Leu profită de orice oportunitate pentru a ieși în evidență, așa că o modalitate bună pentru a se remarca este prin machiaj. Așadar, rujul strălucitor cu sclipici este ceea ce i s-ar potrivi cel mai mult: „Leii sunt cunoscuți pentru natura lor pasională și dramatică, motiv pentru care rujurile strălucitoare, de diferite culori, li s-ar potrivi cel mai bine‟. 

Fecioară - Ruj de culoarea piersicii 

Se știe despre Fecioare că le place simplitatea, așa că cel mai bine li s-ar potrivi un ruj în nuanță deschisă, precum este rujul de culoarea piersicii. „Această culoare specială poate fi exact ce își dorește inima ta perfecționistă”, spune astrologul.  

Balanță - Ruj auriu

Când vine vorba de produsele de înfrumusețare, Balanțelor nu le este teamă să experimenteze. Așa că un ruj de culoare aurie pare a fi tot ce le trebuie pentru a-și pune look-ul în evidență. „Auriul este o nuanță care îi permite Balanței să se simtă ca o zeiță”, spune Lisa Stardust 

Scorpion - Ruj roșu intens

Zodia Scorpion iubește să trăiască intens, iar rujul roșu intens îi va oglindi această trăsătură: „Nuanța de roșu intens, de fructe de pădure, îi va ajuta pe Scorpion să întoarcă orice privire‟, spune specialistul. 

Săgetător - Balsam de buze colorat 

Spirit aventurieri, Săgetătorii iubesc să călătorească și, în același timp, să țină pasul cu moda. Așa că balsamul de buze colorat este soluția perfectă pentru un aspect proaspăt și strălucitor.

Capricorn - Rujul mat

Se știe despre Capricorni că sunt extrem de muncitori, așa că rujul mat rezistent pare a fi ceea ce li se potrivește, mai ales în zilele încărcate, când nu au timp să își retușeze machiajul. „Le recomand rujul mat, care poate fi purtat cu orice ocazie‟, spune astrologul. 

Vărsător - Rujul de culoare închisă 

Ai o personalitate puternică și nu te dai înapoi de la alegerile îndrăznețe, așa că de ce să nu optezi pentru un ruj de culoare închisă, cum ar fi mov sau, de ce nu, negru?! Personalitatea ta unică va străluci cu astfel de nuanțe pe buze! 

Pești - Ruj roz

Cunoscuți precum visătorii zodiacului, Peștii vor vibra cel mai bine cu rujurile de culoare deschisă, cum ar fi cel roz: „Șters și mat, acest ruj roz te va ajuta să arăți superb!‟. 

Sursă foto: Shutterstock