Cum îţi dai seama că cineva te minte dacă îi ştii semnul zodiacal

Inevitabil, toţi minţim din diverse motive şi nu scăpăm întotdeauna cu aceste minciuni. Uneori, poți să-ți dai seama dacă cineva minte după limbajul său corporal sau dacă îşi tot schimbă versiunea iniţială. Când nu-ţi dai seama, astrologia îţi dă câteva indicii.

image

Atunci când cunoști cu adevărat pe cineva, îți poate fi ușor să-ţi dai seama când nu spune adevărul. S-ar putea să le dezvălui secretele tale cel mai bine păstrate. Vei putea depista un mincinos în câteva secunde și vei afla când cineva se străduieşte să-ţi prezinte o realitate deformată doar prin cunoaşterea trăsăturilor de personalitate ale semnelor zodiacale. Vezi ce anume îi dă de gol pe nativii din fiecare zodie, care sunt imposibil de prins cu minciuna şi care sunt sinceri!

Berbec

Ceea ce diferențiază tehnicile de minciună ale nativului în Berbec de cele ale restului semnelor zodiacale este modul în care acționează odată ce este prins cu minciuna. El are un semn revelator care vine cu fiecare minciună pe care o spune. Încearcă întotdeauna să fie dezinvolt în privința minciunii sale și va ridica din umeri dacă încerci să-l întrebi mai multe despre ce a spus sau dacă este acuzat.

Taur

Dacă un nativ în zodia Taur minte, o face cu mare grijă. Va fi o poveste detaliată cu măsură. S-ar putea să pară că se gândește bine la ceea ce spune. Dacă minte despre ce a făcut într-o anume zi, povesti cu băgare de seamă, încet, astfel încât să ţină minte ce a spus, dacă va fi întrebat din nou. Va repeta aceleaşi amănunte de fiecare dată, astfel încât să nu se încurce.

Gemeni

Cel născut sub semnul Gemeni minte destul de des, dar este uşor să-ţi dai seama că îţi ascunde ceva. Indiferent de motiv, el consideră că este mai bine să nu spună adevărul. Este prea atent la cuvintele lui şi va avea grijă ca fiecare parte a poveștii lui să fie bine pregătită în minte înainte de a o împărtăși cu tine. Singura problemă este că aceste detalii sunt prea ciudate pentru a le crede. Dacă este prins, va insista și va încerca să-și reconstituie povestea.

Rac

Încearcă să fie sincer pe cât este posibil, ceea ce este o trăsătură grozavă, dar atunci când încearcă să scape cu o minciună faţă de părinți, este imposibil să fie convingător. Când încearcă să mintă, nu poate să te privească în ochi. Cel mai probabil va pretinde că este ocupat, va deveni agitat în timp ce te minte pentru a face să pară totul credibil.

Leu

Este un semn zodiacal ai cărui nativi au multă încredere în ei. Când vor să mintă, aceasta îi ajută să rămână concentraţi şi să fie credibili. Sunt persoane influente și pot convinge pe oricine de orice. Este o abilitate foarte periculoasă. Când un nativ în Leu minte, încearcă să te facă să te îndoiești de tine și de ceea ce știi. Dacă îl acuzi că te-a mințit, va face totul să-şi dovedească nevinovăția.

Vezi şi: 5 motive pentru care bărbaţii mint cu neruşinare

Fecioară

Pentru acest nativ atenţia la detalii este totul, mai puţin când minte. Adaugă mult prea multe detalii poveștii lui. Aceste detalii pot varia de la unele inofensive și altele lipsite de sens sau ridicole. Nimeni nu trebuie să știe niciunul dintre aceste detalii și sunt mai absurde decât minciuna lui, ceea ce-l face uşor de prins. Tot ce face să se scuze şi să se acuze.

Balanţă

Acesta este un alt semn zodiacal căruia îi este foarte greu să mintă. Urăște confruntarea directă și simte că, dacă ajunge să mintă persoana greșită, va ajunge să înceapă o ceartă. Va alege mereu să spună adevărul, cu excepția situaţiei în care este constrâns să mintă. Dacă ajunge în punctul în care trebuie să ascundă adevărul, te va evita. Știe că este posibil să spună ceva greșit şi să se deconspire, așa că este mai sigur să te ocolească până când dispare interesul pentru problema în cauză.

Scorpion

Nativului în Scorpion îi place să se considere cea mai sinceră și de încredere persoană. De obicei, are dreptate în privința asta. Chiar dacă urăşte minciuna, sunt situaţii în care trebuie să ascundă adevărul. Atunci, este destul de convingător, dar, când începi să-i pui întrebări, devine agitat, îşi iese din fire şi intră în defensivă. Te acuză că tu eşti cel care minte şi pare siderat că îl poţi crede mincinos.

1 mincinos jpg jpeg

Săgetător

Este un alt semn zodiacal care se pricepe foarte bine să mintă, dacă este nevoit s-o facă. Când este prins, preferă să ridice din umeri și să-ți spună că, dacă nu-l crezi, asta e treaba ta. Îi puni sinceritatea la îndoială? Te va privi în ochi și-ţi va spune că nu are timp pentru o astfel de discuţie. Ajunge să te facă să te simți vinovat că te-ai îndoit de el.

Vezi şi: De ce mint copiii şi ce poţi face pentru a rezolva problema

Capricorn

Este priceput la a ascunde adevărul, atunci când simte că trebuie să facă acest lucru. Ştie ce anume trebuie să spună ca să fie crezut şi că unele dintre cele mai bune minciuni trebuie să fie simple și la obiect. Este aproape imposibil să-l prinzi. Modul în care își acoperă urmele este spunându-ți doar că nu minte.

Vărsător

Urăște minciuna şi adesea nu o spune din simplul motiv că știe că nu poate scăpa cu asta. Când minte, încearcă să păstreze lucrurile simple, dar emoţiile i se citesc pe chip. Va încerca să găsească mai multe moduri să te convingă că este nevinovat.

Dacă îi pui întrebări despre minciuna lui, va da un răspuns nonșalant și-ți va pune o altă întrebare imediat. Va încerca să facă să pară că nu este mare lucru și va începe o conversație fără legătură cu întrebările tale.

Peşti

Nativii în Pești sunt fie foarte pricepuţi să mintă, fie foarte uşor de prins. În cazul unora, abia dacă observi că minte. Când o persoană născută sub semnul Peşti minte, se victimizează. Se va preface că este o victimă pentru a te convinge că spune adevărul, pentru că nimeni nu ar putea fi vreodată să aibă de pierdut dacă minte.

FOTO: Shutterstock



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg