Horoscop rune cu Mihai Voropchievici. Viaţa celor născuţi în zodia Balanţă se poate schimba radical

1 horoscop rune martie 2020 mihai voropchievici jpg jpeg

Numeorologul Mihai Voropzchievici a prezentat previziunile runelor pentru toată săptămâna 9-15 martie. Sunt zodii le care norocul le surprinde în cele mai favorabile ipostaze, astfel că la capitolul dragoste pot primi cele mai frumoase surprize din partea celor dragi, iar la capitolul bani vor primi sume importante.

Horoscop. Berbec - veţi primi veşti bune, o sumă de bani importantă sau cadouri.

Horoscop. Taur - săptămâna viitoare sunt pe drumuri, aşa că dacă îşi iau un mic concediu e foarte bine venit. Deci, deconectaţi-vă!

Care sunt cele mai rele şi duşmănoase zodii. Trebuie să te fereşti de ele

Horoscop. Gemeni - au o săptămână mai urâtă, stau ca pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Aveţi grijă cum discutaţi şi ce încercaţi să impuneţi! Vedeţi cum păşiţi!

Horoscop. Rac - e o într-o săptămână de aşteptări şi comunicare. Primeşte multe mesaje, tot felul de atenţionări. Poate fi şi o perioadă cu multă bârfă.

Horoscop. Leu - are o săptămână în care trebuie să schimbe tot ce înseamnă modalitate de abordare a problemelor care interesează, deci schimbaţi macazul. Aţi fost buni, fiţi şi mai buni!

Ce caracter ai, în funcţie de luna naşterii şi zodie! Femeile născute în martie sunt fermecătoare

Horoscop. Fecioară - de la începutul anului e cu mici bătălii, critică. Sfat: potoleşte-te şi totul se rezolvă! Bătălia strică pălaria!

Horoscop. Balanţă - vine adevărul care îi poate schimba viaţa.

Citeşte continuarea horoscopului aici