Horoscop: Şansele tale de prosperitate în 2012

1 50503 original jpg jpeg

Criza financiară afectează economia, nu şi Sistemul Planetar. Te poţi baza pe influenţa astrelor ca să te ajute să faci faţă cu brio lipsurilor. În plus, noi oportunităţi profesionale ies la iveală. Eşti pregătită să le faci faţă?

Berbec (21 martie – 21 aprilie)

Este anul marilor realizări!

Vei avea mult de muncă în prima parte a anului,dar vei fi şi motivată,aşa că nu va fi greu să obţii rezultate pe măsură.

Ai mare grijă să nu rămâi prinsă în detalii nesemnificative şi nu ezita să ceri sfatul persoanelor mai în vârstă.

Bani:Influenţele puternice ale planetelor Jupiter,Marte şi Mercur te vor ajuta să pui mâna pe sume importante de bani.

Anul acesta este momentul ideal să-ţi pui bazele propriei afaceri,să-ţi schimbi jobul sau să faci ceea ce ţi se potriveşte,chiar dacă vei avea nevoie de mult timp ca să le pui în practică. Tot ceea ce ţine de tranzacţii îţi va aduce un profit neaşteptat. Lasă timiditatea deoparte şi pune-ţi ideile în practică.

Carieră:Vei evolua pe plan profesional,chiar dacă nu-ţi plac defel schimbările. La începutul lui 2012,eşti calmă şi calculată la locul de muncă.

Dar,pe de altă parte,simţi că eşti refulată în ceea ce priveşte cariera şi trebuie să mergi mai departe. Şi,în luna februarie,vei progresa fără să te simţi vinovată.

Inspiraţia este la cotele cele mai înalte şi este bine să profiţi de acest moment favorabil.

Relaţiile cu colegii de muncă se îmbunătăţesc şi vei avea parte de sprijin necondiţionat.

Date norocoase:4 aprilie,7 august,3-7 octombrie

Taur (22 aprilie – 21 mai)

Se anunţă proiecte de viitor

După schimbările din 2011,va trebui să-ţi reconfigurezi planul de bătaie. Eşti energică şi plină de viaţă,activă în cea mai mare parte a timpului.

Planeta Jupiter te va influenţa să reacţionezi mai tot timpul,fiind nevoită să te gândeşti la mai multe lucruri deodată.

Este indicat ca în Noul An să-ţi faci planuri în ceea ce priveşte locul de muncă şi să alegi drumul pe care vrei să mergi mai departe. Cei dragi îţi sunt aproape.

:Dacă vei cântări lucrurile ca şi anul trecut,le vei duce la bun sfârşit fără să te dai peste cap. 2012 este momentul propice să-ţi faci prognoze pe termen lung,să pui în practică strategii eficiente pentru a obţine casa visurilor tale sau pentru a-ţi pune ceva bănuţi deoparte.

Chiar dacă anturajul te va ispiti să cheltui peste măsură,spiritul tău diplomatic te va ajuta să-ţi păstrezi bugetul fără a crea tensiuni. Verifică autenticitatea documentelor înainte de a semna vreo hârtie.

:Anul acesta,avansezi din punct de vedere profesional. Nu vei avea timp de pierdut,deoarece te aşteaptă multă treabă care trebuie făcută în termen scurt.

Această perioadă încărcată va ţine din octombrie până în decembrie. Dacă îţi cauţi un loc de muncă,anul acesta ar fi ideal să iei o mică pauză şi să te gândeşti ce ai vrea să munceşti. Îţi vei concentra energia mai mult pe muncă,vei oferi încredere multă celor din jur şi vei avansa din punct de vedere intelectual.

:6 martie,3 aprilie,25 noiembrie.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Profită de oportunităţi!

Un nou început,activităţi,proiecte de toate felurile. Influenţele din partea lui Uranus aduc noi speranţe şi proiecte în viaţa ta. Dacă anul acesta consideri că viaţa ta este prea monotonă,în 2012 lucrurile se vor schimba radical. Compromisurile de la locul de muncă vor fi mai uşor de făcut,fiind momentul propice de a te retrage din afacerile neprofitabile.

:Hei,este cazul s-o iei mai uşor cu grijile! În 2011 te-ai stresat prea mult în ceea ce priveşte bugetul de cheltuieli şi asta ţi-a adus multe probleme pe cap. Din fericire,viitorul sună mult mai bine şi te aşteaptă o perioadă mult mai relaxantă. Vorba aceea:fie că te stresezi,fie că nu,banii tot n-or să cadă din cer!

:Vei avea un an plin de pace din punct de vedere profesional. Într-adevăr,influenţa planetelor îşi spune cuvântul,ritmul tău de muncă fiind mult mai liniştit. Ai câteva planuri în cap pe care dacă le vei susţine,vor avea rezultatele mult aşteptate.

Din luna mai,ritmul va deveni mai alert,dar vei avea susţinerea colegilor pentru a evolua în direcţia dorită. Afacerile vor merge bine chiar şi în condiţiile în care mediul economic va avea de suferit.

:28 mai,6 iulie,19 decembrie.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Diplomaţia e punctul tău forte!

Jupiter,planeta ta influentă în primele şase luni ale anului,anunţă schimbări de situaţie în relaţia de cuplu şi în anturaj. Partenerul se lansează într-o nouă afacere. Altfel spus,se anunţă mari schimbări în viaţa ta şi necazurile nu vor întârzia să apară. Dar cu farmecul tău aparte,nimic nu te va opri de la a-i susţine pe cei dragi şi de la a duce la bun sfârşit ceea ce ţi-ai propus.

:La fel ca în anul trecut,va trebui să munceşti mult pentru a avea rezultatele aşteptate. Pe de altă parte,eforturile te vor „costa” mai puţin şi te simţi mult mai puternică pentru a face faţă unor situaţii dificile. Ai mai multă încredere în tine şi reuşeşti să-i împaci pe cei din jurul tău.

:Ambiţiile tale profesionale au crescut şi asta se vede în comportament. Munceşti mult,dar te bucură rezultatele şi superiorii sunt mulţumiţi de rezultatele de la locul de muncă. Nu-ţi fie teamă să-ţi spui ideile şi să faci tot posibilul ca ele să prindă viaţă.

Astrele sunt de partea ta şi te vor ajuta să reuşeşti. Ultimele două luni ale anului îţi vor aduce câteva datorii de plată,ceea ce îţi va tăia puţin din avânt.

:23 februarie,7 octombrie,1 noiembrie.

Leu (23 iulie – 22 august)

Muncă şi distracţie,la pachet

După doi ani petrecuţi în impasul provocat de Saturn,acum Uranus vine în forţă în relaţie directă cu Soarele. Acest lucru te va propulsa pe plan economic şi-ţi va da senzaţia că nimic nu-ţi poate sta în cale. Vei avea multe idei de afaceri şi eforturile vor fi apreciate de către apropiaţi.

:Anul acesta,chiar dacă o să câştigi mai mult,realizezi că a venit momentul să-ţi rotunjeşti economiile.

Într-adevăr,influenţa Soarelui şi a lui Jupiter te va face să conştientizezi rapiditatea cu care banii îţi trec printre degete,dar vei înţelege că la fel de repede se şi duc pe cumpărături inutile.

Aşa că încerci să faci o listă cu priorităţi şi îţi petreci timpul alături de prieteni,dar fără a face excese.  

:Pui mult suflet când faci treburile de la serviciu şi asta se vede de la sute de kilometri distanţă.  Tocmai de aceea,ai fost remarcată la locul de muncă şi câştigi simpatia anturajului. Ultimele două luni ale anului sunt cele mai profitabile. E timpul să închei contracte şi să baţi palma pentru afaceri foarte bănoase.

Date norocoase:1 martie,5 iunie,23 decembrie.

Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Munceşti cu pasiune

Eşti neobosită în ceea ce priveşte latura profesională. Stai peste program la locul de muncă,îţi place să aduci concepte noi în discuţie şi să te distrezi alături de colegii de muncă.

Îţi vei proba tot mai mult latura instinctivă,ceea ce îţi va permite să fii mult mai creativă,mult mai înclinată să exprimi ce simţi şi să protestezi,în caz de nedreptate.

:Nu eşti o materialistă,dar recunoşti valoarea banilor şi ştii că ai nevoie de ei ca să te descurci în viaţă. Prin urmare,toată viaţa ai încercat să ai portofelul plin şi să nu duci lipsă de cele necesare. În anul ce urmează,vei face acelaşi lucru şi chiar vei avea şansa să te îmbogăţeşti.

:Ai calităţi de lider şi asta se vede în comportamentul de la locul de muncă. Este posibil să fii promovată şi să primeşti o mărire de salariu. De asemenea,te aşteaptă o serie de provocări noi. Ce-ai zice să laşi deoparte ruşinea şi să iei ce ţi se cuvine de drept?!

:25 ianuarie,3 iulie,14 septembrie.

Balanţă (22 septembrie – 22 octombrie)

În sfârşit,ai parte de noroc!

Ai aşteptat de mult momentul acesta! Ai avut de toate,numai norocul ţi-a stat împotrivă. Cariera şi banii sunt doar câteva din paginile vieţii cu care ai avut mult de furcă în trecut. Dar în 2012 lucrurile încep să se redreseze.

:Eşti împărţită între impulsurile de a cumpăra lucruri frumoase şi nevoia de stabilitate,cea care te va face să-ţi limitezi cheltuielile. Proiectele de lungă durată încep să capete contur,ceea ce te va face să te implici mai mult financiar,dar în acelaşi timp vei fi atentă să-ţi scoţi banii din investiţii.

:Mediul de la locul de muncă se schimbă anul acesta. Deşi vei avea momente de slăbiciune,instinctul te va propulsa şi vei da tot ce ai mai bun ca să străluceşti. Creativitatea şi succesul tău depind de comunicarea cu ceilalţi. Colegii te ajută să progresezi şi te vor motiva mai mult pentru a-ţi atinge scopul.

:1 iunie,15 august,3 noiembrie.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cu toate pânzele înainte!

Trecerea lui Jupiter prin constelaţia Taurului anunţă situaţii dificile care se sfârşesc şi care te vor avantaja.

Treci într-un nou ciclu,dar care nu aduce doar veşti bune. Vei întâmpina multe probleme financiare,dar nu-ţi vor afecta bugetul astfel încât să n-o poţi scoate la capăt.

Răbdarea şi capacitatea de a împăca toate gusturile celor din jur îţi salvează mult timp.

:Cauţi pace în familie şi echilibru financiar. Marte,planeta ta influentă,te ajută să acţionezi direct pentru a găsi modalităţile financiare menite să-ţi definitiveze cu succes proiectele. Este momentul să-ţi faci ordine în calcule,să ajungi cu plata facturilor la zi şi să închei cu actele ce ţin de casă. Îţi forţezi încrederea pentru a acţiona în proiecte de termen lung.

:Alternanţa dintre schimbare şi stabilitate se combină anul acesta în domeniul muncii. Impulsurile lui Marte unite cu Uranus prevăd o nevoie de schimbare. Dacă îţi cauţi un loc de muncă,ar fi bine să baţi la uşile unor foşti colaboratori,în a doua jumătate a anului.

:11 aprilie,29 iulie,6 decembrie.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Găseşti soluţia unor vechi probleme

Anul 2012 este ideal pentru schimbarea carierei,pentru o promovare a unui examen,un câştig al unei cauze legale sau oficializarea unei relaţii. Potenţialul tău de creativitate va atinge recordul succesului.

:Starea ta financiară se îmbunătăţeşte considerabil. Primele trei luni sunt ideale pentru plata unor datorii mai vechi. Sume importante de bani îţi vor intra în posesie în luna noiembrie. Ai grijă să-ţi iei responsabilităţile în serios şi să respecţi termenele de predare a unor proiecte.

:Impulsurile lui Marte te fac să reacţionezi pripit şi să iei unele decizii greşite la locul de muncă. Este adevărat că lucrezi mult mai repede singură,dar şi munca de echipă este foarte importantă şi nu trebuie să-i tratezi cu indiferenţă pe cei din jur. În ultimele patru luni ale anului,îţi vei pune în practică proiectul mult visat.

:5 ianuarie,17 august,9 septembrie.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Dezvolţi noi talente

Vei deveni foarte ambiţioasă,pe toate planurile vieţii. Cu toate acestea,ai grijă să n-o dai în bară când ceilalţi se bazează pe tine.

Ai tendinţa de a critica mult activitatea colegilor de la serviciu şi asta te va ţine în loc,deoarece nu vei beneficia de ajutorul lor. Ai mare grijă la relaţiile cu cei din jur!

:Proiectele tale de lungă durată se vor concretiza în anul 2012. Banii pe care i-ai câştigat cu multă trudă „circulă” mult mai fluid prin conturi şi vei primi înapoi un împrumut. Orice e legat de comerţ va fi foarte favorabil în primele trei luni ale anului. Te vei folosi de inteligenţă pentru a-ţi creşte substanţial veniturile.

:Vei avea o viziune mult mai clară şi vastă asupra carierei pe care ţi-o doreşti. Relaţiile pe care le-ai avut anul trecut te fac să înţelegi care este rolul tău mai precis. Vei lucra cu mult curaj şi suflet,ceea ce îi va face pe superiorii tăi să aprecieze seriozitatea şi angajamentul tău. Perioada aceasta este ideală pentru a finaliza studiile şi de a te specializa în domeniul dorit.

:29 februarie,7 mai,14 noiembrie.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Uranus te ajută să reuşeşti

Vei culege fructele eforturilor de anul trecut,dar nu vei avea posibilitatea să-ţi rezervi anul acesta pentru tine,deoarece eşti mult mai atentă la nevoile celorlalţi. Încerci să fii aproape de familie şi să-i ajuţi pe cei dragi să-şi facă un rost în viaţă.

:Banii sunt un capitol dureros şi îţi dau mari bătăi de cap. Dar nu-ţi face probleme. Uranus te influenţează pozitiv şi vei avea parte de câştiguri neaşteptate. N-ar strica să investeşti într-o afacere sau să ai mai multă încredere în ideile tale.

:Eşti la începutul unui nou ciclu profesional. Efectele lui Saturn îţi dau mai multă libertate de mişcare,fără presiuni de timp. Îţi fixezi ambiţiile mult mai clar şi vei putea să-ţi realizezi viziunile.

Tot ce ţine de autorizaţii administrative şi de probleme cu legea se va rezolva. Unele persoane vor încerca să primească ajutorul tău pentru proiecte utopice sau dubioase. Verifică bine contractele înainte de a le semna!

:4 martie,27 septembrie,5 noiembrie.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Se anunţă un an plin de surprize

Planetele te ajută să-ţi aprofundezi proiectele,să le asiguri continuitatea şi să obţii câştiguri la care nici nu te aşteptai. Influenţele lui Saturn,combinate cu cele ale lui Jupiter,îţi vor lăsa libertatea de decizie în alegerea carierei dorite. Pentru asta,trebuie să ai multă răbdare şi să nu reacţionezi instinctiv şi agresiv la greşelile celorlalţi.

:La categoria resurse financiare,n-ai stat prea bine anii trecuţi. Rate,datorii la facturi,salariu mic-iată doar câteva dintre lucrurile care te-au ţinut în spate. Dar în 2012 pluteşte norocul asupra casei tale şi reuşeşti să te pui din nou pe picioare. Ce-i drept,efortul va fi pe măsură.

:Activităţile de la locul de muncă nu te vor speria anul acesta. Vei avea puţin timp liber,de aceea consumă-l pe lucrurile prioritare,adică stai cu cei dragi şi rezolvă-ţi problemele casnive. Superiorii au încredere în tine şi te solicită mai mult ca anul trecut.

:5 mai,12 octombrie,31 decembrie.Recente

WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg