Horoscopul animalelor

1 68220 original jpg jpeg

Astrologia joacă un rol important şi în viaţa animalelor. Cine ar fi crezut că pisica, papagalul şi câinele au alte obiceiuri faţă de semenii lor, pentru că sunt în zodii diferite? De acum înainte, data de naştere a animalului tău de companie va conta.

Îţi va fi mai uşor să înţelegi comportamentul şi revoltele câinelui ori pisicii,dacă ştii câteva caracteristici despre semnul astral care îi guvernează existenţa.

Ţi-ai luat un nou animăluţ de companie? Citeşte mai jos la ce să te aştepţi de la el,în funcţie de zodiaîn care este născut.

Horoscopul animalelor – Berbec

Pisicile şi câinii născuţi sub acest semn astral sunt lideri prin definiţie. Practic,îşi însuşesc rolul de şefi pentru toate necuvântătoarele din preajma lor.

Îşi marchează din start teritoriul şi au mari pretenţii să le fie acordată toată atenţia celor din jur. În caz contrar,devin rebeli şi neastâmpăraţi. Nu-ţi face probleme. Dacă îi răsfeţi puţin,uită tot. Nu sunt răzbunători,deci e posibil să nu îşi facă nevoile în pantofii tăi.

Horoscopul animalelor – Taur

Animalele născute în zodia taur sunt comode,ca să nu spunem chiar adevărul:că sunt leneşe. Dacă le dai ceva bun de mâncare,le vei vedea în secunda următoare tolănite pe canapea.

Dacă le pui şi muzică în surdină,gata,sunt regi şi regine. Le place viaţa de lux şi vor tot ce e mai bun.

Cu timpul,se îngraşă şi nu e exclus să le pui la cură,ca să le protejezi sănătatea. Într-o luptă,animalele în taur nu cedează aşa uşor.

Horoscopul animalelor – Gemeni

Au multă energie şi le place să-şi distreze stăpânii,acordându-le multă atenţie. Câinii născuţi în zodia gemeni sunt adesea câştigători la competiţiile canine.

De obicei,animalele în gemeni sunt fermecătoare şi nu sunt agresive. Se simt foarte bine în casă,dar sunt nfoarte sensibile. Pentru că sunt curioase din fire,intră într-o mulţime de situaţii neplăcute. De fapt,sunt cunoscute pentru poznele pe care le fac.

Horoscopul animalelor – Rac

Animalele de companie născute sub acest semn astralsunt foarte sensibile şi tânjesc după atenţia şi protecţia stăpânului. Dacă îi cerţi,pisica sau câinele se va retrage frumos într-un loc izolat şi va sta acolo,să sufere în linişte.

Pisicile în zodia rac sunt nocturne şi îşi schimbă dispoziţia în funcţie de fazele lunii. Nu prea se implică în dispute,mai ales că sunt foarte timide.

Toţi fug de probleme şi cer răsfăţ oricând se poate. Dar animalele guverante de zodia rac sunt fidele pe viaţă stăpânilor.

Horoscopul animalelor – Leu

Se nasc pentru a fi lideri şi au o eleganţă regală în mişcări şi obiceiuri. În orice fac,nu renunţă la o mândrie nativă. Sunt cunoscute a fi arogante,dar de fapt sunt prietenoase.

Animalele de companie născute în această zodie sunt iubitoare,credincioase şi au nevoie de atenţia stăpânului 24 de ore din 24,mai ales dacă mai există şi alte vietăţi în casă.

Se joacă foarte grijuliu cu cei mici,aviz pentru familiile cu copii.

Horoscopul animalelor – Fecioară

Cele născute în zodia fecioară sunt foarte curate şi au nevoie de un mediu ordonat. Sunt genul care s-ar spăla în orice moment al zilei.

Le place să se joace cât e ziua de lungă şi le recunoşti rapid,pentru că au cele mai multe cerinţe de la stăpân,faţă de animalele din celelalte semne astrale.

Fie că vorbim de mâncare,apă,scos afară,spălat litiera sau vasul cu apă,fie că este vorba despre momente de alint,animăluţele în fecioară pot sta pe capul tău zi-lumină.

Mare grijă cu dieta,pentru că sunt predispuse să sufere de alergii şi să aibă probleme cu stomacul.

Horoscopul animalelor – Balanţă

Animalele de companie născute în zodia balanţeiîşi exprimă dorinţele şi sentimentele faţă de stăpân prin privire. Sunt neliniştite şi indecise şi le poţi recunoaşte cu uşurinţă.

Uneori,sunt sclifosite şi le place să testeze răbdarea proprietarului. Ar putea să facă orice ca să atragă atenţia proprietarului. De obicei se înţeleg bine cu celelalte animale de companie din casă,ba chiar preferă să nu fie singure.

Horoscopul animalelor – Scorpion

De obicei,animalele de compaie născute sub acest semn astral sunt loiale şi foarte distractive. Cum fac,cum nu fac,dar reuşesc să menţină o stare de spirit bună stăpânilor.

Aceste animale se simt foarte ataşate de locul unde trăiesc. Printre calităţile acestor vietăţi se numără şi abilitatea de a citi gândurile oamenilor. Mai mult,simt pericolul de la ceva timp distanţă.

Pot fi descrise ca fiind singuratice,dar per ansamblu sunt creaturi fermecătoare şi încăpăţănate.

Horoscopul animalelor – Săgetător

Fie că e pisică sau câine,hamster sau broască ţestoasă,animalul în săgetător este plin de energie,iubitor şi distractiv. Sunt excelente animale de companie când sunt mici.

La maturitate,însă,au tot felul de probleme de sănătate,din cauza temperamentului aventuros. De fapt,sunt cele mai predispuse la accidente dintre toţi nativii din zodiac.

Le place afecţiunea şi dau la schimb iubire necondiţionată. În luptă,nativii în săgetor sunt cei mai mari laşi. Fug cu coada între picioare,fără să se uite înapoi.

Horoscopul animalelor – Capricorn

Se dovedesc a fi cele mai înţelepte animale dintre toate suratele lor de aceeaşi vârstă. Vei recunoaşte un animal de companie născut în zodia capricorn după curăţenia in casă.

Nu-i place să dărâme lucruri şi să fie dezordine. Pisicile în această zodie dorm foarte mult,mai ales când se îngraşă. Ţine-o la dietă,ca altfel se îmbolnăveşte.

O să-ţi fie greu,că e mâncăcioasă. Toate animalele de companie din această zodie urăsc să fie singure şi sunt prieteni de joacă pentru copii.

Horoscopul animalelor – Vărsător

Sunt blânde şi preiau starea de spirit a stăpânilor. Le place apa şi adoră să se bălăcească. De obicei,animalele în vărsător sunt prietenoase şi inteligente.

Despre pisicile în această zodie se spune că sunt foarte temperamentale. Vrei să le educi puţin? Să ştii că e o misiune grea. Pe pisici le poţi învăţa să facă doar ce îşi doresc.

Toate animalele de companie în vărsător apreciază hrana,dar uneori se îmbolnăvesc destul de serios.

Horoscopul animalelor – Peşti

Animalele născute sub acest semn astrologic iubesc apa şi sporturile care se practică în apă. Sunt foarte sensibile şi empatice. Simt când stăpânii lor suferă şi preiau starea lor.

Din păcate,sub predispuse acidentelor. Pisicile în zodia peşti sunt hiperactive şi impulsive din fire. Toate animalele în această zodie îşi schimbă dispoziţia foarte des şi de aceea sunt dificil de înţeles.

Le place viaţa luxoasă,dar nu au nevoie de mult spaţiu pentru a se simţi comfortabil.



Recente

Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg