Horoscopul banilor în luna februarie 2017

1 72992 original jpg jpeg

În luna februarie se sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor, iar acest eveniment implică cheltuieli pentru aproape toate semnele astrale, mai ales pentru cele care sunt căsătorite sau se află într-o relaţie. În plus, banii puşi deoparte de unii nativi pentru luarea unui cadou s-ar putea să nu fie suficienţi şi să fie nevoie de un mic împrumut.

Iată ce rezervă astrele pentru fiecare zodie din punct de vedere financiar:Horoscopul banilor pe luna februarie – Berbec

Nativii zodiei Berbecnu trebuie să-şi facă probleme din punct de vedere financiar. Majoritatea au în lucru nişte proiecte foarte bune,iar rezultatul îi va fi răsplăti înzecit. Totuşi,nu trebuie să exagereze cu cumpărăturile şi cu aruncarea banilor în stânga şi dreapta.

Horoscopul banilor pe luna februarie – Taur

Luna februarie nu vine cu veşti prea bune pentru acest semn astral. Apar nişte cheltuieli destul de mari,de care ai crezut că ai scăpat,şi care te vor face să te gândeşti de două ori înainte să vrei să cumperi ceva. Fii cumpătată şi totul va fi bine.

Citeşte şi:Horoscopul lunii februarie 2017

Horoscopul banilor pe luna februarie – Gemeni

Gemenilor li se pregăteşte o reuşită pe plan profesional. Aceasta va veni împreună cu o mărire de salariu,bani pe care o să vrei să-i pui deoparte pentru că lunile viitoare trebuie să iei parte la un eveniment care implică cheltuieli mari.

Horoscopul banilor pe luna februarie – Rac

Nativii Rac au economii dar nu trebuie să exagereze cu cheltuielile. În plus,în următoarele două luni nu sunt programate investiţii pentru ei. Acest lucru înseamnă că suma de bani economisită va creşte de la lună la lună,atâta timp cât şi tu eşti cumpătată.

 Horoscopul banilor pe luna februarie – Leu  

Dacă lunile trecute ai făcut economii,în luna februarie nu trebuie să-ţi faci griji pentru resursele financiare. Vei primi o sumă frumuşică de bani de la o rudă,pe care vei şti cum s-o administrezi.Totuşi,ai grija că banii se duc la fel de repede precum vin.

Horoscopul banilor pe luna februarie – Fecioară

Zodia perfectă nu se confruntă niciodată cu probleme de ordin financiar,aşadar,luna februarie va fi la fel de prosperă. Ştii în ce să investeşti pentru ca profitul să fie mereu pe plus,dar mai ştii şi că nu trebuie să te întinzi mai mult decât îţi este plapuma.

Horoscopul banilor pe luna februarie – Balanţă

În această lună trebuie să organizezi un eveniment personal,cum este botezul copilului,care implică cheltuieli destul de mari. De aceea,te vei limita la cât ai,pentru că nu vrei să ai mai târziu datorii. Totuşi,dacă este necesar,poţi face un mic împrumut.

Citeşte şi:Horoscopul iubirii în luna februarie 2017

  Horoscopul banilor pe luna februarie – Scorpion    

Problemele din ultima perioadă te fac să acorzi o atenţie deosebită banilor. Începi să strângi punga şi acest lucru poate avea o influenţă negativă asupra familiei care încearcă să te sprijine dar tu le refuzi ajutorul. Gândeşte-te bine la ce economii vei face luna asta.

Horoscopul banilor pe luna februarie – Săgetător

Este posibil ca luna asta să primeşti prima aia pe care o aştepţi de ceva timp. Dar,chiar dacă nu ai mare nevoie de bani pentru că te descurci cu cât ai,banii sunt mereu bine primiţi,mai ales dacă sunt roadele muncii.

Horoscopul banilor pe luna februarie – Capricorn

Schimbarea locului de muncă a venit şi cu rotunjirea veniturilor lunare. Pentru tine,care obişnuieşti să faci economii şi să nu te întinzi decât atunci când nu este cazul,fiecare lună este destul de bună din punct de vedere financiar. Tu nu te plângi niciodată că nu ai bani.

Horoscopul banilor pe luna februarie – Vărsător

Semnul astral cu situaţia financiară deficitară în acest început de lună,Vărsătorul încearcă să-şi calculeze fiecare ban cheltuit şi să facă economii mai stricte în perioada următoare. În plus,este posibil să fie nevoie să te împrumuţi de la prieteni ca să poţi merge la o petrecere din familie.

Citeşte şi:Horoscop sexual-februarie 2017-Zodii care au parte de nopţi fierbinţi

Horoscopul banilor pe luna februarie – Peşti

În ultimele două luni,nativii Peşti au fost în impas financiar. Acum veniturile sunt mai mari şi reuşeşti să te descurci mai bine. Totuşi,ai grijă ca proiectele de viitor să aibă o finalitate şi rezultatele să fie pe măsură.Recente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg