Horoscopul banilor pe luna august 2015

1 69560 original jpg jpeg

August este luna concediilor, dar şi un timp pentru a reflecta la viitor. Află cum vei sta cu finanţele în această perioadă şi cum evoluează situaţia la locul de muncă.

Horoscopul banilor pe luna august 2015-Berbec

Nativii din această zodie ar trebui să se gândească serios la a-şi deschide o afacere deoarece luna august este favorabilă antrepenorilor. Dacă lipsa banilor este cea care-i împiedică să acţioneze,pot face primul pas prin acceptarea unor contracte pentru timpul liber,în care-şi pot extinde aria profesională şi de unde pot avea un venit în plus.

Horoscopul banilor pe luna august 2015-Taur

Este perioada în care vei reuşi în sfârşit să-ţi stabilizezi situaţia financiară deoarece în casă vor intra nişte bani pe care i-ai împrumutat mai demult şi de la care ţi-ai luat gândul. Profită de timpul liber pentru a te odihni,deoarece din toamnă te aşteaptă provocări noi la locul de muncă şi trebuie să-ţi încarci bateriile.

Horoscopul banilor pe luna august 2015-Gemeni

Cei născuţi în această zodie vor avea impresia că au ajuns la fundul sacului. Nici nu este de mirare având în vedere cât de cheltuitori au fost în ultima perioadă. Este cazul să vezi care cheltuieli sunt justificate şi care sunt mici plăceri personale la care ar trebui să renunţi pentru o vreme.

Horoscopul banilor pe luna august 2015-Rac

Oportunităţile financiaresunt la fiecare pas,trebuie doar să ştii cum să profiţi de ele. Pentru a fi siguri că nu vor da greş,racii ar trebui să se axeze pe şansele oferite de persoane în care au încredere,cum sunt prietenii şi familia. Nu ezita să ceri ajutorul dacă eşti nesigur sau o ofertă ţi se pare prea bună ca să fie adevărată.

Horoscopul banilor pe luna august 2015-Leu

Se pare că astrele sunt îngăduitoare cu nativii din această zodie,mai ales în ceea ce priveşte situaţia financiară. Cei care au afaceri proprii vor vedea cum aceasta se va dezvolta,în timp ce ceilalţi vor fi în sfârşit apreciaţi la locul de muncă şi vor fi stimulaţi cu un bonus financiar.

Horoscopul banilor pe luna august 2015-Fecioară

Este bine să fii cât mai prevăzător şi nu arunci cu banii în stânga şi în dreapta. Nu ştii niciodată ce-ţi rezervă luna viitoare şi este bine să ai mereu o rezervă de bani pentru situaţii neprevăzute. Asta nu înseamă că nu-ţi poţi permite o ieşire în oraş cu prietenii din când în când,ci doar să nu cheltui toţi banii din portofel.

Horoscopul banilor pe luna august 2015-Balanţă

Nativii din această zodie vor fi plini de idei în următoarea perioadă,aşadar chiar dacă vei avea de dus la îndeplinire multe proiecte,cheful de muncă nu-ţi va lipsi Ştii că dacă vei munci cu sârg,recompensa va fi pe măsură,atât financiară cât şi sufletească.

Horoscopul banilor pe luna august 2015-Scorpion

Chiar dacă vei avea mult de muncă,asta nu înseamnă că-ţi vor fi recunoscute şi meritele. Încearcă să nu te gândeşti la asta,deoarece va veni şi timpul tău. Situaţia economică nu se va schimba,atât timp cât nu te arunci în cheltuieli nejustificate.

Horoscopul banilor pe luna august 2015-Săgetător

Vei simţi puţină încordare şi resentimente la locul de muncă,mai ales din partea unor colegi. De vină poate să fie o neînţetelegere sau o nemulţumire legată de o eventuală promovare,pe care multă lume şi-o doreşte,dar de care se pare că vei beneficia doar tu. Deşi vestea promovării te va bucura,încearcă să nu arăţi acest lucru prea mult deoarece situaţia se poate întoarce împotriva ta. Odată cu avansarea vor intra şi mai mulţi bani în casă.

Horoscopul banilor pe luna august 2015-Capricorn

Este timpul să te bucuri de toate economiile făcute până acum şi să investeşti banii în redecorarea casei sau într-o binemeritată vacanţă. Nu e momentul să te zgârceşti,însă dacă te mai poţi întoarce acasă cu ceva bani,cu siguranţă îţi vor prinde bine mai târziu.

Horoscopul banilor pe luna august 2015-Vărsător

Planeta Mercur intră în casa zodieitale şi aduce cu sine multe oportunităţi financiare. Întrucât nu le vei putea accepta pe toate este indicat să-ţi alegi cu grijă opţiunile. Nu-ţi face grijă dacă totul nu va merge bine din prima deoarece consecinţele nu vor fi de durată şi vor putea fi cu uşurinţă remediate. Este indicat să economiseşti o parte din banii obţinuţi,deoarece te vor ajuta pe viitor.

Horoscopul banilor pe luna august 2015-Peşti

Ai aşteptat aproape un an această lună,aşadar este momentul să intri într-o binemeritată vacanţă. Este timpul să te odihneşti şi să-ţi pui în ordine gândurile,mai ales că din toamnă te gândeşti la o schimbare în aria profesională. Poţi folosi o parte in bani pentru nişte cursuri,însă nu uita să-ţi încarci bateriile.Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg