Horoscopul banilor pentru luna aprilie 2016

1 68248 original jpg jpeg

Ai cheltuit mai mult decât trebuia în luna martie, iar în aprilie trebuie să strângi cureaua sau ai reuşit să pui deoparte ceva bani pentru vacanţă? Iată ce-ţi rezervă horoscopul banilor pentru luna aprilie!

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Berbec

În prima parte a lunii vei scoate mulţi bani din cont pentru a face nişte plăţi pentru facturi,dar şi alte cheltuieli neprevăzute,care-ţi vor destabiliza bugetul. Acum îţi vei da seama de ce este bine să ai mereu nişte bani în plus,pentru situaţii de urgenţă.

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Taur

Te vei întâlni cu nişte prieteni care-ţi vor face o propunere pentru o colaborare,din care vei avea doar de câştigat,chiar dacă nu pe termen scurt. Încearcă să eviţi magazinele,deoarece vei fi atrasă de haine şi accesorii,de care deocamdată nu ai nevoie.

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Gemeni

Îţi vor fi restituiţi nişte bani pe care i-ai împrumutat cu mult timp în urmă şi de care ai uitat. Însă,această sumă de bani va pica cum nu se poate mai bine,deoarece îi vei folosi pentru a plăti avansul unei vacanţe în care-ţi doreşti demult să mergi.

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Rac

Se apropie un eveniment important în viaţa ta,cum ar fi o nuntă sau un botez,aşa că va trebui să-ţi spargi puşculiţa pentru a-ţi achiziţiona o rochie sau o pereche de pantofi. Însă,aceste cheltuieli vor fi făcute cu zâmbetul pe buze.

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Leu

Promovarea mult aşteptată va avea loc în curând şi odată cu aceasta în conturile tale vor intra şi mai mulţi bani. Nu uita că în trecut te-ai confruntat cu perioade în care a trebuit să te împrumuţi de la prieteni în aşteptarea salariului,aşadar nu ar fi o idee rea să mai pui şi deoparte ceva.

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Fecioară

Este cel mai bun moment să faci o investiţie pentru termen lung,cum ar fi achiziţionarea unui apartament sau a unui teren pentru a construi o casă. Pentru a strânge suma de bani necesară s-ar putea să fii nevoită să apelezi la familie,prieteni sau chiar la o bancă.

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Balanţă

Frustrările de la locul de muncă se acumulează,iar în final vei considera că este cazul să faci o schimbare în carieră. Chiar dacă vei simţi nevoia să accepţi prima oportunitate care ţi se oferă,calculează bine toate posibilităţile,pentru a nu regreta mai târziu.

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Scorpion

Până la sfârşitul lunii nu vei avea probleme financiare,dar asta nu înseamnă că trebuie să arunci cu bani în stânga şi în dreapta. Te poţi relaxa însă cu o sesiune de cumpărături,deoarece vremea caldă bate la uşă şi ai nevoie de câteva mici schimbări în garderobă.

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Săgetător

Ai cam exagerat luna trecută şi acum vezi consecinţele. Rochia nouă de 8 martie,sedinţa la coafor şi cadourile pentru prieteni au fost mai costisitoare decât ţi-ai imaginat şi a venit timpul să strângi cureaua.

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Capricorn

Toate lunile în care ai pus ban pe ban deoparte şi ai renunţat la ieşirile în oraş sunt în sfârşit răsplătite. Vei pleca în sfârşit în acea vacanţă la care visezi cu ochii deschişi de multă vreme şi vei uita de orice restricţie,deoarece vei dori doar să te simţi bine.

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Vărsător

Pentru a face rost de ceva bani în plus,ai putea renunţa la unele obiecte personale pe care nu le mai foloseşti,dar care se vor dovedi utile pentru alţii. Aşadar,sortează hainele,pantofii sau bijuteriile care-ţi încarcă dulapul şi du-te cu ele la un târg de profil.

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Peşti

Este un moment bun să investeşti banii pe care i-ai economisit,dar cântăreşte-ţi bine opţiunile. Nu apela la speculanţi sau la cei care-ţi promit câştigiri rapide,ci investeşte în domenii în care vei primi bani treptat.Recente

Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg