Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015

horoscop 1 jpeg

Pentru unii nativi, luna noiembrie va fi una cu multe satisfacţii pe plan financiar. Pentru alţii însă, noiembrie se va doveni a fi o lună în care se vor confrunta cu multe cheltuieli neprevăzute. Vezi ce-ţi rezervă horoscopul din punct de vedere financiar pentru luna noiembrie 2015.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015. Berbec

Pentru cei născuţi sub această pecete astrologică luna noiembrie este una excelentă în ceea ce priveşte situaţia financiară. Cu toate acestea,fii cumpătat şi cheltuieşte doar pe lucruri de care ai neapărat nevoie. În felul acesta,vei reuşi să pui ceva bani deoparte,pentru zile negre.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015. Taur

Nativii Taur se vor bucura din plin în această lună de venituri pe care le vor obţine din diferite surse (o moştenire sau un bonus). Cheltuieşte cu măsură,pentru că există riscul ca partenerul de cuplu să aibă ceva probleme cu salariul,motiv pentru care va trebui să vă descurcaţi cu venitul tău.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015. Gemeni

Dacă eşti născut sub acest semn zodiacal,află că vei sta foarte bine la capitolul bani,cel puţin până în penultima săptămână a lunii noiembrie. Cumpără doar lucruri de care ai nevoie şi păstrează bani şi pentru zile negre.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015. Rac

Nu vei duce lipsă de bani în această lună,dar nici de problemele cu partenerul de cuplu. Investiţiile şi cheltuielile vor avea nevoie şi de aprobarea soţului sau a soţiei,aşa că este bine să rezolvi problemele cu partenerul de viaţă.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015. Leu

Noiembrie va fi o lună bună din punct de vedere financiar pentru nativii Leu. În această perioadă vor apărea mai multe oportunităţi de creştere a veniturilor,aşa că fă alegeri înţelepte.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015. Fecioară

Banii nu-ţi vor lipsi în această lună. Chiar şi aşa,sunt mari şanse să se ivească cheltuieli neprevăzute. Spre sfârşitul intervalului este posibil să primeşti bani de unde te aştepţi mai puţin.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015. Balanţă

Eclipsele de Lună care vor avea loc în noiembrie nu-şi vor pune amprenta asupra situaţiei tale financiare. Te vei implica în câteva proiecte,care-ţi vor asigura un venit mai mare,faţă de ce ai obţinut în lunile trecute.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015. Scorpion

Luna aceasta vei culege roadele muncii tale din ultima perioadă. Prin urmare,venitul ţi se va înmulţi considerabil. Se vor ivi ceva probleme cu colegii de muncă pe tema venitului tău,dar cu calm şi diplomaţie vei reuşi să depăşeşti acest impas.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015. Săgetător

Situaţia financiară ţi se va îmbunătăţi foarte mult în această lună. Ia decizii ce privesc finanţele tale înainte de 22 noiembrie. Cheltuielile foarte mari şi investiţiile ar trebui făcute în funcţie de venitul pe care îl ai.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015. Capricorn

Progresul financiar va prinde contur în noiembrie pentru cei născuţi sub această pecete astrologică. Vei depune efort pentru a-ţi menţine situaţia monetară,dar lucrurile se vor uşura în a treia săptămână a lunii.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015. Vărsător

Pe plan financiar nu vei sta foarte bine la începutul acestei luni. Lucrurile se vor schimba în a doua jumătate a lui noiembrie,când vei câştiga mai mulţi bani la locul de muncă. Gândeşte-te de două ori înainte de a luat decizii financiare.

Horoscopul banilor pentru luna noiembrie 2015. Peşti

Vei avea bani din belşug în această lună. Pentru a te bucura de ei pentru mai multă vreme,cheltuieşte-i înţelept şi doar pe lucruri care nu mai pot fi amânate.