Horoscopul banilor pentru octombrie 2015

1 73804 original jpg jpeg

Vezi ce-ţi rezervă horoscopul din punct de vedere financiar pentru octombrie 2015.

Horoscopul banilor pentru octombrie 2015-Berbec

Dacă luna septembrie a fost mai grea pe plan financiar,află ca în octombrie lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Banii apar din surse la care nici nu te aştepţi. Prietenii pe care i-ai împrumutat în vară îţi vor returna sumele datorate. Vestea şi mai bună este că la sfârşitul lunii îţi poţi permite chiar şi o scurtă vacanţă.

Horoscopul banilor pentru octombrie 2015-Taur

Pentru nativii din Taur,situaţia financiară va fi excelentă în această lună. ­Ai economisit destul în ultimul an şi acum poţi investi suma strânsă în renovarea casei sau planificarea unei călătorii. Ai totuşi grijă dacă investeşti prea mulţi bani,citeşte cu atenţie toate documentele pe care trebuie să le semnezi.

Horoscopul banilor pentru octombrie 2015-Gemeni

Nu cheltui în exces mai ales în prima parte a lui octombrie. Astrele nu sunt în favoarea ta şi s-ar putea să rămâi fără bani până la sfârşitul lunii,când vei dori să investeşti într-un nou proiect. Dacă totuşi vor apărea cheltuieli neprevăzute,prietenii şi familia te vor ajuta financiar,pentru a strânge suma de bani de care vei avea nevoie.

Horoscopul banilor pentru octombrie 2015-Rac

În octombrie vei avea impulsul să cheltui mai mulţi bani. Îţi lipsesc călătoriile din timpul anului,dar situaţia financiară nu este deloc îmbucurătoare şi vei fi nevoit să economiseşti până la ultimul bănuţ. Nu împrumuta pe nimeni cu bani luna asta,deoarece s-ar putea să nu-i mai primeşti înapoi sau de-abia peste câteva luni.

Horoscopul banilor pentru octombrie 2015-Leu

Din punct de vedere financiar,este momentul oportul să investeşti într-o proprietate sau în demararea unei mici afaceri. Chiar dacă vor aparea cheltuieli neprevăzute,nu trebuie să te îngrijorezi. Până la finalul lunii toate lucrurile se vor aranja şi vei fi din nou echilibrat în contul bancar.

Horoscopul banilor pentru octombrie 2015-Fecioară

Pentru fecioare,în luna octombrie banii vor apărea de unde nici nu se aşteaptă,dar şi cheltuielile neprevăzute vor fi pe măsură. Spre sfârşitul lunii există posibilitatea să cheltuiţi o sumă mai ridicată de bani,pe care nu v-o permiteţi. Fiţi cumpătaţi şi nu vă aventuraţi în luarea unor decizii nesăbuite dacă veţi fi nevoiţi să vă imprumutaţi.

Horoscopul banilor pentru octombrie 2015-Balanţă

Micile afaceri niciodată nu te-ai avantajat şi nici în această lună nu este recomandat să demarezi un astfel de proiect,chiar dacă pare tentant. Gândeşte-te de două ori înainte să iei o decizie şi nu investi banii pe care i-ai strâns pe parcursul anului. Situaţia financiară va fi destul de instabilă,dar se va regla spre sfârşitul lui octombrie.

Horoscopul banilor pentru octombrie 2015-Scorpion

Va veni curând momentul în care vei putea face nişte economii,doar că luna octombrie nu este prielnică din punct de vedere financiar. Evenimente neaşteptate,datorii de care ai uitat sau întâmplări neprevăzute te vor determina spre cheltuieli care îţi vor goli contul bancar. Nu dispera,din noiembrie se vor ameliora lucrurile.

Horoscopul banilor pentru octombrie 2015-Săgetător

În prima parte a lunii octombrie,pentru săgetători bugetul va fi destul de strâmtorat. Îţi doreşti siguranţă,aşa că nu vei cheltui în exces. Începând cu 25 octombrie urmează o perioadă favorabilă,care îţi va aduce venituri suplimentare,iar la locul de muncă vei putea primi o promovare şi o mărire de salariu.

Horoscopul banilor pentru octombrie 2015-Capricorn

Nativii din Capricorn au toate şansele în octombrie să-şi îndeplinească un vis. Fie că e vorba de o călătorie într-o ţară exotică sau de cumpărarea unui imobil,ai toate resursele necesare,în special cele financiare pentru a reuşi ce ţi-ai propus. Acum vei culege roadele investiţiilor făcute la începutul anului.

Horoscopul banilor pentru octombrie 2015-Vărsător

Cei născuţi în zodia Vărsător vor începe deja să economisească bani pentru sărbători. Chiar dacă eşti  o fire cheltuitoare,în această lună nu va fi cazul să spargi puşculiţa. Vei avea bani suficienţi pentru a-ţi reînnoi garderoba sau să cumperi unele accesorii pentru casă. Atenţie,însă,spre sfârşitul lunii să nu apară cheltuieli neprevăzute.

Horoscopul banilor pentru octombrie 2015-Peşti

Pentru cei născuţi în zodia Peşti se anunţă o lună excelentă,când vine vorba de venituri considerabile. Chiar dacă în unele zile cheltuielile îţi vor depăşi aşteptările,situaţia financiară nu se va dezechilibra. Totusi,dacă situaţia va deveni uşor instabilă şi vei avea nevoie de mai mulţi bani,evită să te împrumuţi de la prieteni. Recente

Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg