Horoscopul banilor pentru septembrie 2015

horoscop jpeg

Mai sunt câteva zile şi întrăm oficial în prima lună de toamnă. Un moment numai bun să afli ce-ţi rezervă horoscopul banilor pentru septembrie 2015.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2015. Berbec

Eşti o fire mai cheltuitoare,însă în vara asta nu ai fost atât de darnic la portofel,aşadar câteva economii s-au acumulat la puşculiţă. Chiar dacă s-a schimbat anotimpul nu este cazul să spargi puşculiţa pe tot felul de cumpărături care să nu fie urgente. Cumpătarea este cuvântul de ordine,deoarece nu ştii ce cheltuieli neprevăzute se pot ivi.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2015. Taur

În prima parte a lunii septembrie vei putea face nişte economii,care-ţi vor prinde bine mai târziu. Nu ar strica să încerci să faci şi mici afaceri,care ţi-ar putea aduce nişte venituri în plus.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2015. Gemeni

Banii vor veni de unde nici nu te aştepţi,iar veniturile tale vor fi constante pe toată perioada lunii. Vei fi chiar tentat să-ţi începi o afacere proprie sau să investeşti banii într-o proprietate pe care ai pus demult ochii. 

Horoscopul banilor pentru septembrie 2015. Rac

Dacă pe perioada verii te-ai răsfăţat cu vacanţe prelungite în care nu te-ai uitat în portofel,acum este timpul să tragi linie şi să vezi câţi bani mai ai în cont. Nu de alta,dar şi la locul de muncă s-ar putea ivi anumite probleme,care te vor forţa să te gândeşti serios să-ţi faci economii pentru zile mai negre.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2015. Leu

Situaţia financiară va fi destul de instabilă în luna septembrie aşa că va trebui să-ţi cheltui cu foarte multă prudenţă veniturile. Totuşi,dacă vei avea nevoie de mai mulţi bani decât dispui,prietenii vor fi mai mult decât binevoitori să te ajute.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2015. Fecioară

Sansele îţi din punct de vedere financiar,deoarecetoamnavine cu o promovare sau cu un loc nou de muncă,ceea ce înseamnă că şi veniturile vor fi mai mari. Este momentul în care vei putea să-ţi cumperi lucruri la care până acum ai doar visat.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2015. Balanţă

Şi pentru balanţe urmează o perioadă favorabilă,deoarece venituri vor fi substanţiale şi constante. A venit timpul să culegi roadele investiţiilor făcute în trecut şi de ce nu,să foloseşti o parte din banii obţinuţi pentru a-ţi dezvolta afacerea.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2015 Scorpion

Pentru tine situaţia financiară bună îţi oferă o siguranţă,aşadar nu obişnuieşti să faci extravaganţe. Nu este cazul nici să faci economie la lucrurile de primă necesitate,mai ales că lucrurile la locul de muncă merg bine.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2015 Săgetător

Veniturile tale se vor reduce considerabil faţă de luna trecută,însă nu este cazul să te sperii deoarece este o situaţie trecătoare. Vei fi doar nevoit să strângi cureaua pentru o perioadă şi să te gândeşti să mai faci nişte economii.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2015. Capricorn

Cheltuielile s-ar putea să-ţi depăşească aşteptările luna aceasta,fie ai nevoie de haine,fie începe şcoala,fie nişte prieteni îţi cer ajutorul şi nu-i poţi refuza. Aşadar rezervele strânse cu multă grijă până acum se vor diminua considerabil.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2015. Vărsător

Va fi o lună în care vei avea multe cheltuieli,dar şi destul de multe câştiguri,aşadar balanţa va fi destul de echilibrată. Va fi momentul prielnic pentru a face planuri de dezvoltare a afacerii sau pentru a căuta noi oportunităţi financiare.

Horoscopul banilor pentru septembrie 2015. Peşti

Nu te gândi să economiseşti în prima lună de toamnă,deoarece nu vei avea ce. Bugetul va fi foarte strâmtorat şi te vei gândi de două ori înainte să faci vreo achiziţie,mai ale dacă nu este una urgentă.Recente

Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg