Horoscopul bărbaţilor care fug de căsătorie: sunt meniţi să rămână burlaci. Este şi partenerul tău printre ei?

1 shutterstock 314204330 jpg jpeg

Fuga de căsătorie, de responsabilităţi este sănătoasă şi deloc ruşinoasă pentru aceşti nativi din zodiac. Când îşi aud partenerii vorbind despre locuitul împreună, despre împărţitul cheilor de apartament, de casă se schimbă la faţă. Devin de-a dreptul iritaţi când aud cuvintele căsătorie, verighetă, altar, soacrii, copii, bătrâneţe. Motivul este scris în stele. Unii nativi din zodiac simt ca se sufocă într-un mariaj.

Dacă te-ai îndrăgostit de vreuna dintre următoarele zodii de bărbaţi care nu vor să se însoare, dorinţa ta de a organiza o nuntă fabuloasă va trebui să mai aştepte. Astrele au un cuvânt greu de spus atunci când vine vorba despre angajamente în relaţiile de cuplu.

Există anumite tipuri de bărbaţi de care ar trebui să te fereşti pentru a evita dezamăgirea amoroasă. Nu este deloc greu să îi depistezi! Ai grijă de ce reprezentant al sexului opus te îndrăgosteşti! Dacă acesta se află pe lista zodiilor de bărbaţi care nu vor să se însoare, vei avea de dus multă muncă de lămurire cu el. Chiar dacă tu crezi cu tărie că eşti exact femeia de care are nevoie lângă el (şi poate crede şi el asta!), să ştii că nu va fi dornic să îţi pună inelul pe deget. Care este motivul pentru care fuge de mariaj?  

Bărbatul Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Reprezentantul Berbec ocupă prima poziţie pe lista zodiilor de bărbaţi care nu vor să se însoare. Acesta este o fire independentă, astfel că nu va avea prea curând gânduri de însurătoare, indiferent cât de bine s-ar simţi alături de o femeie. Nici nu te gândi să îl constrângi cu tot felul de vorbe grele, pentru că îl vei îndepărta de tine.

Acestui nativ nu îi place să facă compromisuri şi să îşi ia angajamente, aşa că nu vei reuşi prea uşor să îl convingi să te ceară de soţie. Un Berbec nu va sta prea mult timp pe gânduri dacă va realiza că partenera nu se ridică la nivelul aşteptărilor, ci va rupe fără remuşcări relaţia.

Bărbatul Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Bărbatul Gemeni te va cuceri cu farmecul lui şi îţi vei dori repede să trăieşti toată viaţa alături de el. Din păcate, te vei lovi de un zid. Acesta face parte din clasamentul cu zodii de bărbaţi care nu vor să se însoare, aşa că nu ar trebui să îţi faci prea multe speranţe în privinţa lui. Îşi iubeşte atât de mult libertatea, încât nu va renunţa uşor la acest statut pentru o femeie. Nu este făcut pentru căsătorie, pur şi simplu!

Chiar dacă te iubeşte, numai gândul că vei deschide discuţia despre cererea în căsătorie îl sperie. Chiar mai mult decât acela de a te pierde. Poţi să ai răbdare cu el dacă îţi doreşti mult să rămâneţi împreună, însă vei gusta de multe ori din pocalul cu dezamăgiri.

Bărbatul Săgetător (22 noiembrie – 22 decembrie)

Partenerul tău este născut în semnul astrologic al Săgetătorului? Atunci nu ar trebui să mai dai curs fanteziilor cu rochia albă de mireasă. Acesta se numără printre zodiile de bărbaţi care nu vor să se însoare, cel puţin nu în prima parte a tinereţii. Şi acest nativ îşi iubeşte libertatea, astfel că este mai preocupat să îşi petreacă timpul cu prietenii lui decât cu femeia iubită.

Nu îl grăbi dacă vrei o relaţie serioasă cu el, altfel îl vei îndepărta de tine mai repede decât ai impresia. Nu puţini sunt bărbaţii născuţi în zodia Săgetător care fug de căsătorie. Poate că vor regreta la o vârstă mai înaintată că nu au luptat mai mult pentru iubire, dar în tinereţe au alte preocupări de la care nu îşi pot lua mintea.

Bărbatul Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Alt bărbat care fuge de căsătorie este cel născut în zodia Vărsător. Nu îţi va fi deloc uşor să îl faci să se uite la tine ca la o soţie bună. Dimpotrivă, încercările tale de a-l cuceri se vor dovedi adevărate provocări amoroase.

Faptul că nu îşi deschide inima faţă de tine, că nu îşi arată sentimentele, îţi va îngreuna şi mai mult sarcina. Înainte să te îndrăgosteşti şi mai intens de acest bărbat, gândeşte-te de două ori înainte cât de mult eşti dispusă să îl aştepţi pentru o cerere în căsătorie. Una făcută din suflet, nu una relativ forţată.

@shutterstock



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg