Horoscopul căsniciei

1 65043 original jpg jpeg

Pentru un mariaj fericit ar trebui ca fiecare dintre cei doi parteneri să înţeleagă şi să respecte nevoile şi dorinţele celuilalt. Din fericire, astrologia îţi poate veni de multe ori în ajutor pentru a-ţi cunoaşte cât mai bine soţul.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Cei care sunt născuţi în zodia Berbecului  sunt persoane pasionale şi entuziaste. Sunt interesaţi să-şi întemeieze o familie cu mulţi copii. Le place să-şi decoreze singuri casa şi să le facă surprize celor dragi. Dar,într-un mariaj,Berbecii sunt cei care aşteaptă deseori să primească. Poate uneori chiar mai mult decât să dea! E momentul când ar trebui să se întrebe dacă e bine cum procedează şi să încerce să dea măcar cât primesc.  De multe ori sunt egoişti şi îşi rănesc partenerul,chiar şi fără să realizeze că fac acest lucru. E nevoie de mai multă atenţie faţă de partener,care poate să sufere din cauza acţiunilor conştiente sau inconştiente ale berbecilor. Un Berbec va face casă bună cu un alt Berbec,dar şi cu un Vărsător,o Balanţă sau un Săgetător.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativii în Taur sunt nişte luptători pentru căsnicia lor şi,mai ales,pentru confortul acesteia. Vor munci din greu pentru a avea tot ce le trebuie în timpul mariajului şi nu vor face pasul hătărâtor până nu ştiu că familiei nu îi va lipsi nimic. Le place  să se bucure de lucruri fine şi îşi vor cultiva gustul pentru lux. Cei născuţi în zodia Taur vor încerca să rezolve toate conflictele şi vor trece peste momentele grele din timpul unei căsnicii, pentru că vor lupta întotdeauna pentru cei dragi. Pentru un mariaj de durată,Taurii ar trebui să-şi caute jumătatea în zodii de apă cum sunt Peştii,Racul şi Scorpionul.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Când situaţia devine încordată într-o căsnicie,un nativ în Gemeni va intra în panică şi va căuta o scăpare. Îi este foarte greu să facă o relaţie să meargă bine,însă nu-i e greu sau ruşine să-şi exprime sentimentele. Un lucru foarte important pentru Gemeni într-un mariaj este egalitatea,în toate privinţele. Aşa că,s-ar putea ca la un moment dat să nu le convină un rol şi să încerce să-l schimbe cu cel al partenerului. Asta nu e rău,pentru că înseamnă o schimbare în viaţa lor,iar schimbările îi motivează. Cei mai buni parteneri pentru un nativ în Gemeni sunt în zodia Leului,  a Vărsătorului,Balanţei sau în Gemeni.

57aea7d256f7dc21424aed17c76230a1 jpg jpeg

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Dacă e cineva care se grăbeşte să facă actele pentru căsătorie,acela este nativul în Rac. Şi nu pentru că nu vrea să fie sau să rămână singur,ci pentru că acest gen de legătură,adică să aibă propria familie,este foarte incitant pentru el.  Chiar şi atunci când este singur,face lucruri care îl împlinesc într-un mod casnic. Nativii în Rac vor pune deseori faţă în faţă cariera şi familia. Şi asta pentru că vor dori tot timpul să muncească din greu şi să facă bani pentru a asigura un trai mai mult decât decent pentru familiile lor. Cel mai bine vor face acest lucru dacă sunt în cuplu cu cineva născut în Fecioară,Săgetător,Scorpion sau Peşti.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii vor să se bucure de viaţa de familie,de căsnicie la maximum,aşa cum vor să se bucure în general de orice în viaţa lor. Orice căsnicie începe cu o nuntă. Aşa că,Leii vor aştepta suficient de mult până vor avea banii necesari pentru o nuntă fastuoasă şi o lună de miere extravagantă. După aceea,ei vor face totul ca mariajul să fie unul fericit. Vor încerca deseori să-şi impună punctul de vedere,deşi nu întotdeauna este cel corect. Ei îşi vor trata copiii ca pe nişte oameni în toată firea. Le vor explica tot timpul lucrurile pe înţelesul lor şi astfel le vor câştiga respectul. O căsnicie reuşită a Leului ar putea fi cu cineva născut în Berbec,Rac,Gemeni,Vărsător sau Balanţă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Este foarte important pentru cei născuţi în Fecioară să se relaxeze şi să se bucure de orice moment al zilei care urmează după prima zi de mariaj. N-ar trebui să-şi bată capul cu lucruri lipsite de importanţă. Vor încerca tot timpul să aibă un cămin relaxant pentru familia lor. Nativii în Fecioară sunt părinţi foarte buni şi vor încerca să le îndrume paşii copiilor spre cunoaştere şi îi vor încuraja să experimenteze tot felul de situaţii care să le fie lecţii în viaţă. Fecioara poate face un mariaj reuşit cu cineva din zodia Racului,  Peştilor sau Capricornului.

539e6d67e6ed32fc4d377dd4b62151d2 jpg jpeg

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Dacă eşti născut în zodia Balanţei,te vei simţi împlinit numai după ce vei începe o relaţie de amor. Aşa că o căsnicie poate face minuni cu tine. Atunci îţi vei găsi şi echilibrul. Vei gândi tot timpul la dublu,în pereche,ceea ce este bine pentru amândoi şi este perfect într-o căsnicie. Nu uita însă să-ţi faci timp şi pentru nevoile tale şi pentru lucrurile care te bucură. Ai grijă şi la carieră,pe care tinzi să o pui pe locul doi. Nu trebuie să-ţi pui în pericol locul de muncă.  O Balanţă nu va face niciodată o căsnicie perfectă cu o altă Balanţă,dar ar putea reuşi cu un Vărsător,Leu,Taur,Berbec sau Gemeni.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Probabil că nu există alt semn zodiacal care să fie mai potrivit pentru o căsnicie. Din acest motiv un mariaj reuşit poate fi între doi nativi în Scorpion. Ei îşi vor concentra toată energia pentru funcţionarea căsniciei. De fapt,nu atât pentru funcţionarea ei,cât pentru fericirea ambilor parteneri. Un Scorpion va dori întotdeauna un partener care să se potrivească aspiraţiilor,viselor şi planurilor sale. Dacă este o persoană activă,va dori un partener la fel de activ. Dacă va dori o familie numeroasă,şi partenerul trebuie să vrea mulţi copii prin preajmă.  Un Scorpion poate încerca un mariaj cu alt Scorpion,cu Taur,Capricorn sau Peşti,pentru că ar avea cele mai mari şanse de fericire.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Cei născuţi în zodia Săgetătorului au nevoie de un partener care să le fie asemănător în toate privinţele. Trebuie să fie la fel de activ,la fel de spontan,altfel va obosi încercând să găsească tot felul de idei care să le ţină activă căsnicia.  Un Săgetător simte mereu nevoia să fie răsfăţat.  Îi place libertatea şi va dori,chiar dacă îşi iubeşte mult partenerul,să petreacă timp cu prieteni de ambele sexe şi cu colegii de la muncă. Există o compatibilitate bună cu Peştii,dar se înţelege bine şi cu  în Vărstătorul,Racul,Balanţa sau Săgetătorul.

13c2d8085d79575778ef90146fc29db9 jpg jpeg

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Când un nativ în Capricorn face o cerere în căsătorie,cu siguranţă va face tot ce-i stă în putinţă ca acest mariaj să meargă. Şi asta pentru că va dori să împartă totul cu persoana iubită şi să-i fie alături la bine şi la rău. Dacă au un mariaj reuşit vor face un act de mândrie din asta şi nu vor ezita să îşi afişeze succesul ori de câte ori au ocazia. Capricornii sunt nişte părinţi care impun disciplină copiilor lor şi vor şti întotdeauna cât şi cum să le ceară. Tot un Capricorn ar putea fi potrivit pentru o relaţie lungă. La fel,un nativ în Balanţă,Peşti sau Fecioară.

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)

Vărsătorii sunt cei mai fideli şi devotaţi într-o căsnicie. Cu excepţia faptului că ar putea avea unele probleme privind acceptarea noului stil de viaţă pe care i-l impune căsnicia. Nu sunt geloşi şi nici posesivi. Îşi adoră şi respectă persoana iubită,şi îi respectă valorile,emoţiile şi standardele morale,deşi nu întotdeauna va fi de acord cu ele.

Li se va părea greu să renunţe la independenţă,iar femeia născută în Vărsător care devine mamă va accepta foarte greu situaţia în care va trebui să renunţe la serviciu şi la carieră. Nativii din Vărsător sunt părinţi înnăscuţi. O familie fericită pentru cineva născut în această zodie ar putea fi împreună cu un alt Vărsător sau cu un nativ în Gemeni sau Balanţă.

Peşti (20 februarie – 20 martie)

Un nativ în zodia Peştilor care se hotărăşte să facă marele pas înseamnă că a trecut prin nenumărate eşecuri în dragoste şi acum chiar şi-a găsit jumătatea. Îi va lua ceva timp să se acomodeze cu statutul de om căsătorit,dar după ce o va face,va fi foarte uşor de trăit cu el. Va uita de ceea ce îi place lui şi va pune pe primul plan lucruile care îi plac partenerului şi va face tot posibilul să-i respecte toate dorinţele.

Pentru un cuplu fericit cu un Peşte,cel mai bine s-ar potrivit cineva născut  în zodia Scorpionului,Taurului,Săgetătorului sau Racului.

1ac92f1c26973514395d707f6e014034 jpg jpeg

Ştiai că...

...fiecărui semn zodiacal i se potrivesc anumite pitere preţioase şi semipreţioase care îi pot aduce noroc şi energie?

Berbec– rubin,smarald,diamant

Taur– „ochi de tigru“,ametist,chihlimbar

Gemeni– onix,jad,cuarţ roz

Rac– turcoaz,citrin,„piatra lunii“

Leu– topaz,„piatra soarelui“,sardonix

Fecioară– coral,turmalina,amazonit

Balanţa– safir,jad,„piatra sângelui“

Scorpion– „ochi de şoim“,obsidian

Săgetător– acvamarin,tanzanit

Capricorn– hematit,aventurin,calcedonie

Vărsător– hiacint,cuarţ albastru

Peşti– jasp,agat albastruRecente

Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg