Horoscopul dragostei în luna iulie 2015

1 66355 original jpg jpeg

În luna iulie, dragostea va pluti în aer la propriu. Cuplurile care până în acest moment al anului au trecut prin câteva discuţii mai aprinse vor lăsa deoparte certurile şi se vor concentra mai mult să aibă o relaţie armonioasă, iar cei singuri au mari şanse să-şi găsească sufletul-pereche. Iată previzuinile horoscopului dragostei pentru luna iulie 2015!

Acordă mai multă atenţie persoanei iubite şi vei vedea cum reproşurile şi certurile vor dispărea treptat din viaţa voastră de cuplu. Luna asta este numai bună şi pentru vacanţele în doi,aşa că alege un loc romantic,pentru a vă relaxa şi a scăpa de stresul cotidian.

Horoscopul dragostei al lunii iulie 2015:Berbec

Vei sta foarte bine la capitolul dragoste în luna iulie. Cel puţin,nimeni nu te va presa să rezolvi fel şi fel de chestiuni. Dimpotrivă,totul va fi în favoarea ta,te vei relaxa şi vei trăi alături de partener multe momente de fericire. Pune la cale o vacanţă sau o excursie,pentru a te odihni,dar şi pentru a petrece cât mai mult timp în compania persoanei iubite.

Horoscopul dragostei al lunii iulie 2015:Taur

Pentru nativii născuţi sub acest semn zodiacal,relaţiile personale se vor afla sub protecţia lui Venus,planeta iubirii. Ai grijă ce îţi doreşti! Dacă eşti singur,este posibil să fii atras de cineva  cu care vei trăi momente intense. Pentru nativii căsătoriţi,relaţia cu soţul/soţia şi cu cei apropiaţi va fi una excepţională. Există şanse mari ca în această lună să se ivească câteva discuţii mai aprinse. Foloseşte acest timp cu înţelepciune şi nu lăsa problemele să intervină în relaţia de cuplu.

Horoscopul dragostei al lunii iulie 2015:Gemeni

Nu vei sta foarte bine pe plan sentimental în luna iulie 2015,până nu-ţi vei clarifica toate problemele,de pe toate planurile. Asta înseamnă că nu trebuie să încerci să învingi circumstanţele,ci să te adaptezi la ele. Micile certuri avute în cuplu te vor face să-ţi ieşi din minţi. Nu pune la suflet tot ce-ţi spune partenerul de cuplu. Îi va părea rău mai târziu de cele spuse.

Horoscopul dragostei al lunii iulie 2015:Rac

În ceea ce priveşte relaţiile personale,nativii singuri născuţi sub acest semn zodiacal nu vor excela la acest capitol. De tine depinde să găseşti persoana potrivită ţie. Ţine cont de ce calităţi vrei ca cel cu care să-ţi petreci restul vieţii să aibă. Împlică-te în fel şi fel de activităţi pentru a socialize şi pentru a cunoaşte persoane noi. Este posibil să întâlneşti pe cineva şi situaţia să-ţi scape de sub control. În schimb,nativii implicaţi într-o relaţie au parte de momente intense în compania partenerului.

 Horoscopul dragostei al lunii iulie 2015:Leu

Va fi agitaţie pe frontul dragostei pentru nativii născuţi sub acest semn zodiacal în luna iulie. Începând cu primele zile ale lunii te vei simţi respins de partener/parteneră şi de prietenii apropiaţi. Dacă eşti căsătorit şi locuieşti cu părinţii tăi,pregăteşte-te! Luna iulie va fi un adevărat iad pentru tine şi ar fi bine să planifici o excursie sau o vacanţă pentru a pleca cât mai departe de toată situaţia asta încordată. În caz contrar,este şanse să se ivească certuri foarte mari. Influenţa lui Uranus va fi fără precedent,deci nu vei fi capabilă să treci peste această etapă din viaţă fără pierderi. Acordă multă atenţie partenerului de viaţă şi nu lăsa micile conflicte să vă dezbine relaţia.

Horoscopul dragostei al lunii iulie 2015:Fecioară

Nici pentru nativii din zodia Fecioară luna iulie nu este favorabilă pentru relaţiile personale. Doar persoanele singure vor fi lipsite de astfel de probleme. Dacă ai un iubit sau eşti deja căsătorită,ar fi bine să fii de acord cu iubitul tău,chiar dacă ştii că ceea ce spune el nu este corect. Argumentarea nu este cea mai bună opţiune,şi asta pentru că iubitul tău va fi imun la logica ta. Tu ar trebui să fie diplomată şi flexibilă. În ceea ce priveşte relaţia cu cei apropiaţi,încearcă să reduci la minimum conversaţiile cu ei în această lună.

Horoscopul dragostei al lunii iulie 2015:Balanţă

Vei sta foarte bine la capitolul dragoste. În relaţia cu iubitul tău,nimic nu poate merge mai bine. Iulie este luna perfectă pentru odihnă,aşa că ar trebui să planifici o excursie romantică cu iubitul tău. Te vei bucura de nişte moment unice alături de el.

Horoscopul dragostei al lunii iulie 2015:Scorpion

Planeta Uranus va fi responsabilă de tot ce se va întâmpla pe plan sentimental în luna iulie pentru nativele Scorpion. Aceasta este o situaţie unică,ce apare foarte rar. Vei avea de rezolvat multe probleme importante. Concentrează-te şi nu te grăbi să iei decizii-chiar dacă eşti grăbită din toate părţile. Dacă simţi că presiunea externă este foarte mare,nu rezolva o problemă în condiţii incomode. Fiecare pas pe care îl faci ar trebui să fie analizat cu atenţie.

Horoscopul dragostei al lunii iulie 2015:Săgetător

Stai foarte bine la acest capitol,aşa că lasă grijile şi mergi într-o lungă vacanţă. Dacă se ivesc nişte nori negri,nu le acorda atenţie şi concentrează-te pe relaţia de cuplu. De exemplu,acordă-i mai multă atenţie partenerului de viaţă – pentru a scăpa de toate lucruri negative care persistă în minţile voastre.

Horoscopul dragostei al lunii iulie 2015:Capricorn

Nativele Capricorn vor fi fericite în această lună. Evenimentul principal va avea loc la mijlocul lunii şi va avea legătură directă cu tine şi cu iubitul tău. În relaţia ta cu cei apropiaţi acordă o atenţie deosebită relaţiei cu părinţii,deoarece planeta Jupiter poate aduce câţiva nori negri. Dacă eşti singură,pregăteşte-te pentru câteva provocări care vor apărea în această lună.  

Horoscopul dragostei al lunii iulie 2015:Vărsător

În sfera relaţiilor personale,situaţia va fi mai puţin ambiguă,în iulie 2015. Pe de o parte,nu sunt probleme mari sau grave care să apară. Petrece cât mai mult timp alături de partenerul tău şi nu-i lăsa pe cei din jur să te influenţeze în vreun fel în legătură cu el.

Horoscopul dragostei al lunii iulie 2015:Peşti

Iulie va fi o lună prielnică pentru a duce la îndeplinire cât mai multe sarcini. În relaţia cu cei apropiaţi,încearcă să fii cât mai răbdătoare. Fii diplomată şi indiferent de situaţie nu-ţi folosi forţa pentru a rezolva o problemă-acest lucru va duce la o confruntare şi mai mare. Stai cu partenerul,mergi în vacanţă şi ascultă-l cu atenţie şi cu răbdare. Doar aşa vei ţine la distanţă problemele care pot apărea în viaţa voastră.Recente

Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg