Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015

1 66355 original jpg jpeg

Pentru unii nativi, luna noiembrie este una numai bună de făcut planuri pe termen lung şi pentru întâlniri romantice. Pentru ceilalţi însă, astrele nu sunt favorabile. Dacă vrei să ştii cum stai la capitolul dragoste, citeşte în continuare previziunile în iubire pentru luna noiembrie.

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Berbec

Pentru nativii născuţi sub această pecete astrologică,luna noiembrie este una în care vei trece prin ceva încercări pe plan personal. Dacă tocmai ai pus capăt unei relaţii de lungă durată,implică-te în activităţi care te relaxează. Pentru cei care sunt căsătoriţi,această lună nu este una ideală pentru mărirea familiei.

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Taur

Astrele sunt favorabile pentru tine în această lună. În timpul liber vei sta mai mult cu cei dragi şi-ţi vei surprinde partenerul de cuplu. Dacă eşti singur,ai toate şansele ca în această lună să te îndrăgosteşti. Sper sfârşitul lunii,este posibil să apară ceva neînţelegeri cu pertenerul de cuplu,din cauza responsabilităţilor mari de la muncă,ce te obligă să lucrezi peste program. Dacă plănuieşti să-ţi întemeiezi o familie,ţine cont şi de doleanţele partenerului.

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Gemeni

Nativii singuri au mari oportunităţi în a-şi găsi pe cineva pe măsură. Dacă eşti însă implicat într-o relaţie,este posibil să apară ceva schimbări majore. Căsniciile care scârţâie vor fi din această lună mai puternice.

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Rac

Luna noiembrie este plină de ocazii în care vei socializa cu cei din familie. Relaţia cu copiii tăi va fi una excelentă. În plus,noiembrie este o lună foarte bună dacă vrei să vă extindeţi familia. Dacă eşti însă singur,este posibil să-ţi întâlneşti jumătatea în această lună.

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Leu

În această lună,vor exista câteva neînţelegeri cu partenerul de viaţă. Lucrurile se vor rezolva până pe 23 noiembrie. În schimb,relaţiile cu ceilalţi membri ai familiei vor fi volatile. Pentru nativii singuri,noiembrie nu este o lună bună pentru întâlniri romantice.

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Fecioară

Dacă până acum partenerul nu ţi-a destăinuit ce vrea de la relaţia pe care o aveţi,noiembrie va fi luna mărturisirilor şi a cerinţelor din partea sa. Eclipsele de lună care vor avea loc în noiembrie îşi vor pune amprenta asupra bunului mers al relaţiei voastre. Important este să luaţi deciziile importante după ce întoarceţi problema pe toate părţile. Noiembrie nu este o lună bună pentru mărirea familiei.

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Balanţă

Relaţia cu partenerul de cuplu va avea nevoie de câteva ajustări dacă vrei să aveţi o viaţă fericită unul lângă celălalt. Vor exista câteva neînţelegeri,pe care le veţi soluţiona odată cu trecerea timpului. Dar trebuie să ai răbdare când vine vorba de persoana iubită. Nativii singuri au toate şansele să se implice într-o nouă relaţie sentimentală.

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Scorpion

Cei născuţi sub acest semn zodiacal şi singuri îşi vor întâlni marea iubire la locul de muncă. Trebuie doar să priveşti în jurul tău. Îţi vei răsfăţa partenerul cu mici cadouri în această lună,iar eclipsele de lună vor influenţa relaţiile de prietenie şi de cuplu. Dacă te numeri printre nativele Scorpion însărcinate,ai mare grijă cu stresul!

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Săgetător

Dacă te numeri printre nativii născuţi sub această pecete astrologică care nu are încă un partener de cuplu,viaţa ţi se va schimba radical în această lună. Nu vei găsi dragostea,ci dragostea te va găsi pe tine,în al doilea weekend al lunii noiembrie. Ascultă-ţi inima în ce priveşte realţiile de cuplu.Dacă eşti căsătorit,îţi vei suspecta partenerul că te înşală. Vorbeşte cu el sincer,pentru a nu lăsa loc interpretărilor.

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Capricorn

Pe plan personal,luna noiembrie va fi una minunată. Te înţelegi de minune cu partenerul de cuplu,iar dacă eşti singur,vei întâlni pe cineva cu care vei lega o frumoasă poveste de dragoste. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă,este posibil ca în viitorul apropiat să vă întemeiaţi o familie. Lucrurile se vor clarifica până pe 27 noiembrie.

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Vărsător

În luna noiembrie,relaţiile romantice vor fi volatile pentru nativii Vărsător. Acestea vor cunoaşte urcuşuri şi coborâşuri. Dacă eşti singur,sunt şanse mari să întâlneşti pe cineva cu care să-ţi întemeiezi o familie.

Horoscopul dragostei în luna noiembrie 2015. Peşti

Multe oportunităţi se vor ivi în această lună pentru nativii Peşti în ceea ce priveşte relaţiile romantice. Cei care sunt deja implicaţi într-o relaţie,se vor confrunta cu câteva turbulenţe. Dacă nu le tratezi cu calm,există riscul ca aceastea să se agraveze şi să ducă la destrămarea relaţiei. Apele se vor linişti în a treia săptămână a lunii.