Horoscopul dragostei în luna octombrie 2015

1 74619 original jpg jpeg

Află cum stai cu iubirea în luna octombrie şi dacă îţi vei întâlni sufletul pereche. Balanţele au toate şansele să-şi găsească jumătatea iar cei din zodia Peşti sunt răsfăţaţii zodiacului. Citeşte în continuare previziunile în iubire pentru luna octombrie!

Horoscopul dragostei în luna octombrie 2015-Berbec

Berbecii vor lua decizii majore legate de partenerul de viaţă! Din punct de vedere astrologic există un mare potenţial pentru un nou început. Dacă eşti într-o relaţie s-ar putea să experimentezi neînţelegeri. Însă,pe 9 octombrie veţi lua o decizie legată de relaţia voastră,fie că este vorba de logodnă sau doar mutarea împreună.

Horoscopul dragostei în luna octombrie 2015-Taur

Dragostea continuă să le ofere surprize plăcute nativilor din zodia Taur şi în această lună. Chiar dacă la mijlocul lunii vor simţi câteva stări de insecuritate şi nu vor fi convinşi de sentimentele partenerului,vor învinge aceste temeri şi la sfârşitul lunii se vor simţi mai iubiţi şi împliniţi cum n-au mai fost de multă vreme.

Horoscopul dragostei în luna octombrie 2015-Gemeni

Gemenilor li se va oferi o oportunitate majoră de a merge mai departe după o relaţie nepotrivită,care i-a ţinut pe loc o vreme. O persoană nouă va apărea în viaţa lor atunci când se aşteaptă mai puţin. Dacă te gândeşti de ceva timp să te împaci cu fostul tău iubit,aşteaptă până pe 13 octombrie ca să iei o decizie.

Horoscopul dragostei în luna octombrie 2015-Rac

Pentru Raci va urma o lună plină de schimbări. Problemele domestice vor fi în continuare subiecte de neînţelegeri între parteneri,dar după data de 9 octombrie,tensiunile se vor domoli. După 23 octombrie,iubirea se transformă,nativii se vor simţi iubiţi,apreciaţi şi lucrurile vor reveni pe un făgaş normal.

Horoscopul dragostei în luna octombrie 2015-Leu

Eşti gata să iei o decizie majoră în viaţa ta amoroasă,iar pe 13 octombrie o discuţie deschisă şi detaliată cu partenerul îţi va clarifica gândurile şi îţi va oferi încredere pentru alegerile pe care urmează să le faci. În această lună evită să amesteci în viaţa amoroasă problemele legate de bani.

Horoscopul dragostei în luna octombrie 2015-Fecioară

Nativii zodiei Fecioară vor avea o lună plină de iubire! Ei sunt îndrumaţi să îşi asculte instinctele şi inima şi mai puţin familia. Se vor simţi mult prea optimişti şi dragostea s-ar putea să îi orbească. Odată cu intrarea lui Venus din 8 octombrie,se vor simţi mai frumoşi,încrezători şi fermecători.

Horoscopul dragostei în luna octombrie 2015-Balanţă

Balanţele nu trebuie să se îngrijoreze. Dacă în ultimele săptămâni v-aţi confruntat cu câteva certuri şi neînţelegeri asupra anumitor situaţii,lucrurile se vor ameliora şi vă veţi simţi mai lucizi cât de curând. După 12 octombrie este posibil să îţi întâlneşti sufletul pereche şi să trăieşti clipe de iubire la care nici măcar nu ai visat.

Horoscopul dragostei în luna octombrie 2015-Scorpion

Dacă ai ţinut un secret faţă de partener,în această lună te vei decide să îi spui adevărul. De fapt,este despre o situaţie în care ai vrut să-ţi protejezi iubirea. După 12 octombrie s-ar putea să realizezi că acest lucru vă poate afecta relaţia. Până la urmă totul se va rezolva într-un fel sau altul,nu te îngrijora.

Horoscopul dragostei în luna octombrie 2015-Săgetător

După 9 octombrie,ia în considerare sfaturile pe care le primeşti de la prietenii tăi,legate de viaţa ta sentimentală. Dacă simţi că te-ai îndrăgostit de un amic şi nu vrei să strici prietenia care va leagă,este posibil ca după 12 octombrie să simţiţi amândoi la fel. Treci la acţiune!

Horoscopul dragostei în luna octombrie 2015-Capricorn

Luna asta vei vedea exact cum se situează relaţia ta sentimentală,vei fi mai conectat ca oricând la partener şi vei experimenta noi trăiri. Un workshop împreună vă va da energie pozitivă şi iubire. Cei singuri sunt sfătuiţi să accepte o întâlnire cu o persoană care nu este genul lor. S-ar putea sa aveti o supriza placuta!

Horoscopul dragostei în luna octombrie 2015-Vărsător

Banii vor fi şi în această lună principalul focus dintre tine şi partener. Din fericire,veţi primi veşti bune după 23 octombrie,când situaţia se va ameliora şi tensiunile vor dispărea. Dacă nu eşti într-o relaţie,este posibil ca la un eveniment să întâlneşti o persoană care îţi va stârni interesul şi te vei gândi serios la o relaţie amoroasă.  

Horoscopul dragostei în luna octombrie 2015-Peşti

Peştilor le merge cel mai bine la capitolul dragoste! Alături de partener veţi experimenta momente rare şi speciale,pline de romantism. Relaţia amoroasă înfloreşte,se vor simţi iubiţi,răsfăţaţi şi apreciaţi. La sfârşitul lunii este posibil să vă îndepliniţi un vis comun,ceea ce vă va uni şi mai mult relaţia. Recente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg