Horoscopul dragostei pe luna august 2015

1 66355 original jpg jpeg

Vrei să afli dacă luna aceasta întâlneşti marea dragoste? Sau dacă vă împacaţi şi sunt şanse să petreceţi o vacanţă pasională în doi? Citeşte în rândurile ce urmează previziunile în dragoste pentru luna august!

Horoscopul dragostei pe luna august 2015-Berbec

Astrele au planuri mari pentru nativii acestei zodii. Se anunţă o lună aglomerată în casa iubirii şi a sexului,mai ales în prima parte a lui august 2015. Până la sfârşitul lunii,Venus şi Marte,adică planeta dragostei şi cea a dorinţei guvernează întreaga activitate a nativilor. Mai mult,în casa iubirii stau câteva zile şi Soarele,Mercur şi Jupiter,făcând ca luna august să fie una foarte stimulantă din punct de vedere erotic. Pot apărea însă şi frustrări în urma poveştilor pasionale,în unele cazuri neaşteptate.

Horoscopul dragostei pe luna august 2015-Taur

Din a doua zi a lunii august,taurul începe să-şi rezolve problemele care ţin de natură afectivă. Poate fi vorba despre locuinţă,familie sau proprietăţile deţinute ori poate fi vorba pur şi simplu de neînţelegeri în cuplu. Nativii acestei zodii iau decizii înţelepte,dar sunt încercaţi de frustrări din cauza lui Saturn,care are o influenţă restrictivă şi apăsătoare asupra lor,până la jumătatea lui septembrie 2015. De pe 11 august,însă,timp de un an,taurii se bucură de un elan pasional sporit,datorită lui Jupiter care intră în casa iubirii şi a sexualităţii.

Horoscopul dragostei pe luna august 2015-Gemeni

Tot de pe 11 august,în viaţa gemenilor se produc schimbări din punct de vedere relational. Astfel,nativii zodiei devin mai cerebrali,mai pragmatici şi rezonabili,iar viaţa de cuplu tinde spre stabilitate.

De pe 11 august,pentru gemeni nu mai este aşa de importantă pasiunea din cămin,ci căminul şi legăturile de familie,care se întăresc. Este indicat să comunice mai mult cu persoana iubită. Pot revedea o iubire din trecut.

Horoscopul dragostei pe luna august 2015-Rac

Astrele promit ca luna august să fie una importantă pe plan relaţional,datorită reîntoarceii lui Saturn în casa erotismului Racului. Apar soluţii pentru probleme de cuplu mai vechi sau care au legătură cu relaţii din trecut. Posibil ca racul să depăşească o barieră sau o temere care ţine de viaţa sexuală. Pe de altă parte,nativii zodiei vor fi dominaţi de multă senzualitate în luna august,însă încearcă să rămână pragmatici.

Horoscopul dragostei pe luna august 2015-Leu

Luna august vine pentru lei cu situaţii neobişnuite,din cauza lui Venus retrograd. Deşi pe plan afectiv nativii acestei zodii stau foarte bine,pot apărea consecinţe ale unor relaţii,iubiri neaşteptate,din care să primească lecţii importante. Acestea îi vor ajuta să ia decizii mai bune în viitor. Astrologii recomandă schimbarea de atitudine,mai aprecis renunţarea la orgolii în favoarea modestiei.

Horoscopul dragostei pe luna august 2015-Fecioară

Răbdarea este cuvântul de bază pentru luna august dacă vorbim despre fecioară,indiferent că ne referim la viaţa lor sentimentală. Situaţia poate să rămână încurcată,dacă era,sau se poate încurca acum,în luna august. Venus este retrograd şi în careu cu Saturn,care este recunoscut pentru piedicile şi frustrările pe care le aduce. Fecioarele trebuie să fie obiective şi oneste,ca să-şi găsească libertatea de alegere şi de acţiune. De pe 11 august,odată cu intrarea lui Jupiter în casa cuplului,fecioarele au parte,pentru cel puţin un an,de dragoste,de strângerea legăturilor sufleteşti,dar şi de multe provocări.

Horoscopul dragostei pe luna august 2015-Balanţă

Pe plan afectiv,în luna august lucrurile merg foarte bine pentru nativii zodiei. Datorită prezenţei lui Marte,planeta care le guvernează relaţiile,balanţele au în prima decadă a lunii aspiraţii înalte,simt o atracţie mărită pentru cineva care cunoaşte notorietatea sau care are o poziţie socială bună. De asemenea,se pot avânta în relaţii care au legătură cu cariera. Cert este că prima decadă este stresantă,dar foarte incitantă. În a doua şi a treia decadă,în viaţa de cuplu a nativilor zodiei se instalează o stare de relaxare,care poate fi tulburată odată cu apariţia unor iubiri din trecut.

Horoscopul dragostei pe luna august 2015-Scorpion

Pentru scorpioni,luna august este foarte importantă din punct de vedere sentimental. Pentru că Venus ese retrograd,unele aspecte ale vieţii relaţionale devin mai sensibile. Este vorba despre cele care au legătură cu statutul social,cu ambiţiile,care necesită luarea unor decizii,la un moment dat. Deocamdată scorpionii analizează,şi unele întâmplări nedorite îi ajută să înţeleagă mai bine cum stau şi ce vor de fapt de la viaţă. Dorinţa de pasiune îi poate întârzia în procesul de înţelegere.

Horoscopul dragostei pe luna august 2015-Săgetător

Pentru săgetători,datorită conjucţiei dintre Mercur,stăpânul casei cuplului,cu Venus (planeta dragostei) şi Jupiter (planeta zodiei),prima săptămână din august este una memorabilă pe plan amoros. Probabil că este apogeul evoluţiei unor relaţii începute cu ceva timp în urmă. Restul lunii rămâne cel puţin interesant pentru săgetători,fiindcă Mercur şi Jupiter rămân pe poziţie. Lucrurile sunt mai vizibile,oficiale,transparente şi pragmatice,dar pe alocuri sunt presărate situaţii tensionate.

Horoscopul dragostei pe luna august 2015-Capricorn

Nativii acestei zodii nu sunt aşa de norocoşi în dragoste în luna august. Venus retrograd le limitează libertatea de alegere şi de acţiune,predispune la obstacole,complicaţii şi griji care ţin de relaţia de cuplu. Devin mai greu de abordat,mai nemulţumiţi şi îşi fac probleme din orice. De asemenea,pot apărea discuţii pe finanţele familiei sau pe cele ale partenerului. Totuşi,luna august vine pentru capricorni cu dorinţa de analiză şi de încercare de a pătrunde în psihologia celuilalt pentru a-l înţelege şi a-l cunoaşte mai bine.

Horoscopul dragostei pe luna august 2015-Vărsător

Pentru vărsători,august este o lună tumultuoasă dacă vorbim despre viaţa sentimentală,iar a doua decadă este cea mai dinamică. Retrogradarea lui Venus îi afectează şi pe nativii acestei zodii pentru că îi expune la complicaţii,schimbări de registru,de direcţie sau decizie. În luna august,pentru capricorni echilibrul şi armonia sunt destabilizate. Totuşi energiile care se dezvoltă în această perioadă a anului pot fi folositoare cuplului,de aceea ele trebuie canalizate corespunzător,ca să fie prevenite conflictele.

Horoscopul dragostei pe luna august 2015-Peşti

În casa cuplului peştilor,unde este prezent Mercur,stăpânul casei,între 7 şi 27 august lucrurile sunt sub control şi evoluează pozitiv. Datorită lui Venus retrograd,nativii zodiei pot dezvolta relaţii amoroase la serviciu. Începând cu 11 august 2015 şi până în septembrie 2016,cât stă Jupiter în casa cuplului,peştii au parte de noroc în dragoste,dezvoltare armoniosă a relaţiei şi,poate,oficializarea ei.