Horoscopul dragostei pentru anul 2013

1 67306 original jpg jpeg

Niciun an nu este lipsit de peripeţii, inclusiv pe plan amoros, dar, spre deosebire de ciclurile astrale anterioare, cel în care vom păşi în curând abundă în şanse de cristalizare a unor relaţii de cursă lungă. Într-un astfel de interval astrologic precum cel în care vom intra, grâul se cerne de neghină, iar tu vei afla dacă poţi sau nu să contezi pe partenerul tău, vei descoperi punctele tari ale legăturii voastre conjugale ori vei iniţia o cu totul altă eră în casa lui Eros.

Berbecii „navighează” pe ape lineNativii Berbec ar putea închina o odă ieşirii lui Saturn din casa cuplului,după trei ani de blocaje,complicaţii şi războaie sentimentale. Per ansamblu,2013 este un an relaxat,în care persoanele din această zodie nu mai sunt nevoite să ţină garda sus în orice moment din zi şi din noapte. Chiar dacă,pe alocuri,vi se va părea că traversaţi o perioadă monotonă,Uranus în Berbec promite multe surprize şi răsturnări de situaţie benefice.

În intervalul martie-aprilie,Berbecii vor căpăta charismă şi vino-ncoa la sexul opus graţie lui Venus şi lui Marte. Emoţiile vor fi intense,dar e posibil şi să vă cam pripiţi. Seminţele amoroase plantate acum vor da roade în a doua jumătate a anului,cu condiţia să nu fiţi imprudenţi. Iulie,august şi septembrie sunt încărcate de erotism,dar flăcările e posibil să se lase cu consecinţe mai puţin plăcute în septembrie. Pe 7 decembrie 2013,vi se va deschide un ciclu amoros pe placul sufletului vostru,până în vara lui 2014.

Taurii învaţă lecţia responsabilităţii în dragoste

În octombrie 2012,Saturn a intrat în casa cuplului aferentă Taurilor,unde va rămâne până în septembrie 2015. În tot acest timp,ce întreprind nativii în dragoste e caracterizat de maturitate şi responsabilitate. Cuplurile vor fi supuse unor probe venite din exterior ori unor tensiuni interioare,care,în funcţie de stabilitatea relaţiilor,fie vor întări legăturile,fie le vor eroda. Mai mult ca oricând,diferenţele dintre parteneri – de vârstă,de mentalitate – îşi vor spune cuvântul. E posibil să apară episoade de interiorizare ori puseuri de înstrăinare,partenerii nativilor Taur vor dori fie să studieze în străinătate,fie se vor confrunta cu probleme de sănătate.

Prima jumătate a anului va fi la extreme:în februarie şi martie veţi socializa şi veţi face numeroase victime,dar aprilie nu va fi aşa de darnic. În intervalul aprilie-iunie,veţi experimenta pe plan erotic,dar aveţi tendinţa de-a fi prea posesivi,dominatori şi geloşi! Din iulie,cu Jupiter în Rac,casa cuplului este privată de stresul lunilor anterioare. Iulie şi august sunt cele mai frumoase luni din 2013 în ce priveşte dragostea. Între 11 noiembrie şi 7 decembrie,apetitul sexual al Taurilor este de nestăvilit!

Gemenii vor fi mai senzuali ca oricând

Saturn a părăsit casa lor a sexualităţii şi romantismului în octombrie 2012,după trei ani de frustrări şi limitări,timp în care felul de-a fi jucăuş şi îndrăzneţ al acestor nativi a fost parcă ţinut în chingi. Dar iată că vremurile de restrişte s-au încheiat,iar Gemenii vor pluti pe norişorii roz şi pufoşi ai dragostei! Prima jumătate a anului pune focus pe partenerul nativilor. Jupiter,stăpânul casei cuplului celor din Gemeni,intră în domiciliu,încurajându-i pe aceştia să devină mai empatici,mai înţelegători şi să le ofere sprijin celor de lângă ei.

Martie e o lună armonioasă,iar mai e poate cea mai fericită perioadă din an. În iunie,tandemul Jupiter-Marte în Gemeni îi face temerari pe tărâm erotic,dar excesele vor duce la acte necugetate! Intrarea lui Jupiter în Rac,în a doua jumătate a anului,le accentuează nevoia de securitate. Gesturile romantice vor fi însă condiţionate – cel puţin la nivel incipient,mental – de limitările materiale. Din a doua jumătate a lui august,Gemenii vor primi influxuri de la Venus şi Mercur şi se vor confrunta cu desfăşurări de acţiuni intense în zona de cuplu. Entuziasmul şi dorinţa (în relaţii noi sau în cele curente) îi vor cuprinde începând cu 7 decembrie.

Racii pun preţ pe familie

Cunoscuţi drept firi sensibile,dar,în egală măsură,tradiţionaliste,Racii dau dovadă de o oarecare intransigenţă pe plan amoros. În 2013,nimic nu va fi frivol,în viziunea lor. Pluto în casa cuplului şi,ulterior,intrarea lui Jupiter în Rac,îi vor face să caute autenticul,esenţa în partenerii lor,adesea – un pic forţat,chiar – perfecţiunea. Racii vor să treacă la următoarea etapă în relaţia lor,se vor gândi chiar la mărirea familiei,dar trebuie să accepte şi schimbările (în ciuda faptului că,încă de la începutul anului,vor avea harta amoroasă pentru 2013 schiţată în minte!).

Chiar dacă evoluţia lor conjugală va fi percepută de nativi oarecum la modul dramatic,ianuarie va fi o lună care le va aduce mulţumiri şi le va mai descreţi frunţile. Eclipsa de Lună de pe 25 aprilie (plus sau minus două săptămâni) va fi un interval favorabil pentru concepţie. Cu Venus şi Mercur în zodia lor,iunie va fi o lună propice clipelor romantice. Septembrie este iarăşi un interval senzual. Intrarea lui Venus în casa cuplului,pe 5 noiembrie,cu şedere până pe 5 martie 2014,va marca o perioadă de referinţă pentru relaţii.

Leii îşi ascund sentimentele de ochii lumii

Trecerea lui Saturn,guvernatorul casei cuplului nativilor din Leu,din Balanţă în Scorpion,unde va sta până în septembrie 2015,semnifică o schimbare de poziţie vizavi de felul în care Leii îşi percep partenerii şi relaţia. În mod normal firi extrovertite,nativii caută acum stabilitatea în confortul propriului cămin,unde reuşesc să-şi dezvăluie mai uşor,nemijlocit,sentimentele. Cu toate acestea,dacă până acum,motivaţi de Saturn în Balanţă,ei erau mai dispuşi la a face compromisuri,la concesii,de data aceasta vor trebui să se decidă în chestiuni care privesc domiciliul,proprietăţile şi părinţii,şi care le afectează legăturile amoroase.

Anul porneşte intempestiv,cu Marte în casa relaţiilor,prilej cu care Leii vor dori să iniţieze acţiuni în forţă alături de jumătăţile lor. În februarie,vor reveni la stări mai calme,graţie lui Venus,dar în martie şi aprilie sar scântei,care se pot lăsa cu consecinţe destul de serioase. În mai,vor avea un moment de respiro,vor ieşi în lume şi vor fi din nou în centrul atenţiei,iar iulie le va potenţa latura tandră şi afectuoasă. Septembrie şi octombrie sunt luni cu o puternică încărcătură erotică,iar octombrie şi noiembrie vor aduce decizi de viitor.

Fecioarele se lasă pradă instinctelor

2013 nu e un an în care nativii din Fecioară privesc dragostea în felul analitic cu care ne-au obişnuit. Pluto în casa erotismului le dă sentimentele peste cap,îi încarcă cu pasiune şi le înfrânge logica,sub impulsul instinctelor. Vor fi momente în care Fecioarele îşi vor înzestra mental partenerii cu caracteristici care,din păcate,acestora le lipsesc.

Prin urmare,nativii trebuie să aibă grijă să nu valseze între extreme:când să se înflăcăreze,când să descopere că

s-au înşelat singuri,văzând în celălalt ceea ce acesta nu are. Atenţie maximă la intervalul februarie-aprilie,presărat de evenimente. Aveţi multă energie între 18 şi 26 februarie, deşi,după această dată,până pe 12 martie,cinci planete se vor regăsi în casa cuplului,aspect destul de covârşitor. Pasiunea este reinstaurată din mai până în iunie,iar perioada următoare se anunţă destul de lină. Noiembrie şi decembrie sunt luni pasionale,în care vă veţi redescoperi magnetismul sexual.

Balanţele îşi reinventează relaţiile

În sfârşit,sunteţi libere,dragi Balanţe! După patru ani de presiune din partea lui Saturn,lecţia voastră astrală pentru 2013 e să vă adecvaţi schimbărilor impuse de data aceasta de Uranus! Până în 2018,planeta din casa cuplului vă cere entuziasm,schimbări,vă impune să vă surprindeţi la modul plăcut partenerul. Uranus e o planetă plină de energie,căreia îi plac acţiunile originale,asocierile cu potenţial şi impune recepţia ori acordarea de independenţă.

Cu alte cuvinte,mai mult decât în anii anteriori,veţi fi dispuşi să respectaţi spaţiul privat şi afectiv al partenerului fără să vă cuprindă îndoielile şi veţi pune bază pe prietenia şi pe interesele voastre comune. Fireşte că iureşul acesta în care vă veţi prinde necesită atenţie şi prudenţă,mai ales când vorbim despre planeta surprizelor,Uranus! Intervalele cele mai active pe plan relaţional sunt ianuarie,martie-aprilie,iunie-august şi noiembrie-decembrie,răstimp în care vă veţi încărca cu răbdare şi optimism.

Scorpionii surprind cu gesturi romantice

Neptun va fi în casa lor a dragostei pe tot parcursul anului,ceea ce,metaforic vorbind,înseamnă că nativii vor fi cuprinşi de valuri de sentimentalism,pe care le vor revărsa asupra partenerului. Complet atipic lor,Scorpionii vor fi în stare să le facă serenade jumătăţilor,cu ochii închişi,refuzând adesea realitatea şi izbindu-se,în consecinţă,de dezamăgirile antrenate de relaţii ambigue,nesigure. Aceasta va fi o extremă,căci,la polul opus,Saturn va bate din diapazon şi va pretinde responsabilitate,prudenţă şi atenţie.

Prin urmare,Scorpionii trebuie să aibă grijă să nu intre într-o relaţie din care le va fi greu să iasă ori,dimpotrivă,să se afunde într-o stare de însingurare. Calea de mijloc va fi atinsă cu toleranţă,umor şi răbdare. În februarie-martie,apar tentaţii şi tendinţa de-a experimenta pe plan erotic. În ultimul decan din aprilie şi în mai,vă înţelegeţi cu partenerul,dar riscaţi să deveniţi prea intransigenţi,chiar agresivi. Oportunităţi sentimentale de care puteţi profita apar între 11 septembrie şi 7 noiembrie.

Săgetătorii experimentează cu senzaţiile tari

Graţie contribuţiei unor planete cu energii puternice,2013 va un an pe placul Arcaşilor. Uranus domiciliază în prezent în casa sexualităţii Săgetătorilor,dându-le o infuzie de adrenalină,făcându-i dornici să experimenteze în dormitor. Oricum lor le plac lucrurile neconvenţionale,bizare,inovative,dar de data aceasta le vor căuta cu lupa peste tot. În prima jumătate a anului,Marele Benefic,Jupiter,le va aduce o sete pentru a reflecta afecţiune şi tandreţe asupra partenerului,prilejuind astfel concretizarea unor legături,duse chiar la altar. Dacă aveţi o relaţie de lungă durată,uniunea va prospera,va evolua,iar partenerul este posibil să aducă în cămin câştiguri însemnate.

Pe de altă parte,lui Jupiter îi place libertatea şi se va descotorosi de strânsorile afective,aşa că – dacă de ceva vreme simţeaţi că vă sufocaţi în relaţia pe care o aveţi – poate că a venit momentul să... respiraţi. În primul decan al lunii ianuarie,o aveţi pe Venus de partea voastră. A doua jumătate a lui martie şi aprilie aduc întâlniri providenţiale,iar iunie e de departe cea mai bună lună din an pentru dragoste. Din octombrie,Venus revine în Săgetător,făcându-vă pur şi simplu irezistibili.

Capricornii se transformă în seducători

Primele zile din ianuarie o găzduiesc pe Venus în Capricorn,iar şederea acestei planete îi face pe nativi – de regulă destul de serioşi,inclusiv în dragoste – mai atractivi ca oricând. Atmosfera de cuplu este una de suflet,cooperaţi cu partenerul,ba chiar sunt posibile reconcilieri cu cineva din trecut. Martie continuă linia romantică,veţi oferi cadouri,veţi răsfrânge afecţiune asupra jumătăţii,dar,ca să nu fiţi înţeleşi greşit,e bine să vă exprimaţi clar intenţiile la acest capitol. A doua jumătate a lui aprilie şi mai vă surprinde într-o pasă aproape nemaiîntâlnită pe plan erotic şi se ivesc ocazii de-a avea diverse escapade,dacă asta vă doriţi.

Un eveniment major pentru Capricorni se va întâmpla în iunie:Jupiter intră în casa cuplului,până în iulie 2014. Asta înseamnă că veţi fi favorizaţii zodiacului la acest capitol,veţi merge înainte susţinut şi cu bucurii,alături de partener. În plus,Jupiter are capacitatea de-a vă rupe de relaţii care merg prost şi de-a vă binecuvânta cu şanse şi un nou orizont afectiv,inclusiv o logodnă ori o căsătorie. Deranjat de pe această orbită,Jupiter poate antrena şi pierderi,un exces de vanitate,stări de îndepărtare de partener prin minciuni şi diverse alte asemenea şiretlicuri. Intervalele în care trebuie să aveţi grijă ce şi cum judecaţi sunt iunie-august 2013,ultimul decan din septembrie,prima jumătate din octombrie şi pe parcursul lui decembrie.

Vărsătorii se vor reîndrăgosti de partener

Marte cel pasional în Vărsător. Jupiter Magnificul în casa lor a erotismului. Dragi nativi Vărsători,începeţi 2013 într-o formă afectivă (dar şi sexuală!) de invidiat! Pe acest fundal al eliberării instinctuale,veţi simţi influxuri pasionale,dorinţa de-a cuceri şi un apetit pentru aventură. Acesta este anul în care ştiţi ce vreţi şi veţi cere fără menajamente. Această febră afectivă vă va cuprinde pe tot parcursul lui ianuarie,iar fiorii dragostei vă vor da târcoale. Acum e mai uşor să vă îndrăgostiţi şi să iubiţi.

Până pe 26 iunie,cât poposeşte alături de voi,Jupiter se va asigura că veţi primi tot ce aveţi nevoie. În februarie,vin veşti bune,care vă apropie de partener,iar în iunie,cu Marte şi Soarele în casa dragostei,aşteptaţi-vă la cea mai intensă,dinamică şi senzuală lună din an! Cea de-a doua jumătate a anului va fi mai liniştită,cu două momente mai importante:tranzitul lui Venus prin casa cuplului (prilej de întărire a relaţiilor de lungă durată),în iunie,şi intrarea Soarelui în aceeaşi casă,în august. Cuvintele de ordine în această perioadă? Stabilitate,împlinire,recunoaştere. Grijă mare în intervalul în care Marte tranzitează casa cuplului (septembrie şi prima parte a lui octombrie 2013)! Pot apărea certuri pripite şi impulsuri necugetate.

Peştii trăiesc propriul basm

Cu Neptun în Peşti,avântul acestor nativi spre toate expresiile romantismului va fi mai mare,dar reversul medaliei este că îşi vor idealiza prea mult şi complet nejustificat partenerii. În sufletul lor,Peştii traversează acum o poveste de dragoste cum numai în cărţi se întâlneşte,dar e posibil să sufere dezamăgiri profunde,dacă nu se trezesc la timp.

Cert e că,în intervalul februarie-aprilie,dragostea chiar le va bate la uşă. O semnificaţie specială pentru orizontul lor amoros va fi perioada 26 februarie-12 martie,când în Peşti se vor găsi romanticul Neptun,planeta dorinţei,Marte,Venus,protectoarea amorului,Mercur (guvernatorul casei cuplului Peştilor) şi Soarele. Pe 26 iunie,Jupiter intră în casa dragostei şi sexualităţii,unificând dorinţe diafane cu vigoarea fizicului. Show-ul continuă din iunie până în decembrie,dându-le Peştilor ocazia să defileze pe propriul covor roşu,în faţa a numeroşi pretendenţi,asupra cărora vor avea puteri aproape hipnotizatoare.

Info:2013 este Anul Şarpelui

Influenţa lui Pluto încurajează restabilirea echilibrului din anii anteriori,pe când Neptun va potenţa procesele afective şi mentale. Mesajul pe care ni-l trimit astrele pentru anul viitor este că trebuie să îmbrăţişăm cu entuziasm transformările,trebuie să fim flexibili,dar să ne impunem standarde superioare celor din 2012.



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg