Horoscopul dragostei pentru ianuarie 2016

1 67041 original jpg jpeg

Vrei să descoperi ce îţi va aduce, din punct de vedere sentimental, prima lună a anului 2016? Află ce spun astrele şi care sunt şansele să-ţi găseşti marea dragoste sau cum să păstrezi o relaţie armonioasă în luna ianuarie.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie – Berbec

În prima lună a anului,relaţia ta poate avea de suferit datorită unori mici supărări sau gelozii din partea partenerului. Din fericire,lucrurile se vor clarifica şi se va restabili echilibrul. Dacă nu eşti încă într-o relaţie stabilă,luna ianuarie nu este prielnică pentru o legătură serioasă. Mai ai răbdare până la vară când vei întâlni persoana potrivită.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie – Taur

Pe nativii din Taur îi aşteaptă o lună plină de romantism şi iubire. Cu toate acestea,nu exagera şi ai grijă să nu îţi sufoci partenerul. Chiar şi cei care nu sunt într-o relaţie în acest moment au toate şansele să întâlnească o persoană care le va schimba total percepţia despre dragoste,începând cu primele zile ale anului.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie-Gemeni

Va fi o luna plină de pasiune pentru cei născuţi în Gemeni. Indiferent dacă sunt sau nu într-o relaţie stabilă,astele îi îndeamnă la romantism şi gesturi pline de tandreţe şi iubire. Atenţie la sfârşitul lunii,când există posibilitatea să apară câteva mici neînţelegeri în relaţia amoroasă sau chiar o persoană care nu va avea intenţii tocmai potrivite pentru voi.   

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie-Rac

În prima lună a anului 2016,o întâlnire neaşteptată le va da nativilor din Rac lumea peste cap. Pentru cei singuri,va fi o lună plină de aventuri şi mulţi ”fluturi în stomac”. Nu îţi face prea multe iluzii,vraja va dispărea până la sfârşitul lunilor de iarnă. Trăieşte clipa şi bucură-te de fiecare moment unic. Pentru cei cuplaţi,relaţia amoroasă va fi liniştită şi echilibrată.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie-Leu

Chiar dacă eşti într-o relaţie amoroasă fericită,o revedere cu o persoană din trecut îţi ”va da lumea peste cap”. Vei fi nevoită să iei o decizie la care nu te-ai fi gândit niciodată. Dacă eşti celibatară,poţi avea o întâlnire uimitoare cu o persoană necunoscută. Chiar dacă vei ezita între dorinţa ta de a rămâne independentă şi tentaţia de a începe o nouă legătură sentimentală,vei lua o decizie finală.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie – Fecioară

Urmeză un an destul de agitat şi dificil pentru Fecioarele aflate într-o relaţie sau căsătorite. Problemele şi neînţelegerile în cuplu vor fi la ordinea zilei încă de la începutul anului şi vă vor dezechilibra sentimental. Persoanele singure vor cunoaşte pe cineva care le vor releva noi faţete ale iubirii şi ale fericirii. Nu vă faceţi prea multe speranţe. Riscaţi să rămâneţi dezamagite.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie – Balanţă

În 2016,ai toate şansele să porneşti de la zero,din punct de vedere sentimental. Dacă anul care s-a încheiat te-a pus în tot felul de situaţii dificile pe plan amoros,lucrurile s-au mai domolit şi acum se pot ivi noi şanse la capitolul dragoste. La sfârşitul lunii,e posibil să întâlneşti un potenţial partener cu care poţi începe să consolidezi o relaţie de durată.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie – Scorpion

Scorpionii vor aprinde focul pasiunii în relaţie sau căsătorie,chiar din primele zile ale anului 2016. Cei care nu sunt cuplaţi au toate şansele să înceapă o frumoasă poveste de dragoste cu o persoană pe care au cunoscut-o recent şi care le-a stârnit interesul. Chiar dacă pot apărea situaţii schimbătoare,nu renunţaţi. Această persoană poate fi jumătatea voastră.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie – Săgetător

Nativii din zodia Săgetător au de luat o decizie majoră care le va afecta viaţa amoroasă. Nu mai amâna şi discută toate aspectele cu partenerul de viaţă. Pentru cei singuri nu este o perioadă prielnică pentru noi iubiri,chiar dacă vor cunoaşte un potenţial partener. Mai ai răbdare şi nu te lasă influenţată de presiunea celor din jur. S-ar putea să nu fie ce îţi doreşti.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie – Capricorn

Capricornii care nu au încă un partener,au toate şansele să găsească o persoană potrivită încă din noaptea de Revelion. Chiar dacă la început nu vei da importanţă acestei întâmplări şi o vei considera doar o aventură,există toate şansele să devină o relaţie minunată de iubire. Pentru cei cuplaţi,luna ianuarie le aduce certuri diverse şi neîntelegeri legate de casă.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie-Vărsător

Pentru cei din Vărsător,există posibilitatea să apară în viaţa lor cineva din trecut cu care mai au de încheiat nişte aspecte amoroase. Această revedere te va pune pe gânduri şi vei fi tentantă să te abaţi de la noul drum pe care ai pornit. Fii atentă să nu fie doar o iluzie sau o falsă speranţă! În cuplu,pasiunea s-a mai domolit şi vei fi nevoită să găseşti diverse tactici pentru a o reaprinde.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie-Peşti

Anul 2016 se anunţă a fi un an plin de schimbări. În ianuarie te vei dărui total partenerului şi fericirea va fi prezentă pe tot parcursul lunii. Dacă ţi-ai căutat mereu alesul dar nu l-ai întâlnit şi ţi-ai pierdut speranţa,nu dispera! Lucrurilor vor lua întorsături neaşteptate la sfârşitul lunii,când e posibil ca iubirea să reapară în viaţa ta,într-un mod la care nici nu te gândeşti.



Recente

3 zodii ai caror nativi isi gasesc scopul in viata pe 22 octombrie  Sursa foto shutterstock 2325199857 jpg
Ducesa de Argyle, Ducesa de Rutland jpg
Eva Mendes  sursa   Shutterstock jpg
422084653 967484971406469 662969920043316211 n jpg
shutterstock 475653883 jpg
Pamela Anderson  foto   Shutterstock jpg
femeie  foto   Shutterstock jpg
George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg