Horoscopul dragostei pentru luna decembrie

1 67306 original jpg jpeg

Unii nativi vor sta foarte bine la capitolul dragoste în luna decembrie. Pentru alţii, decembrie va debuta cu multe neînţelegeri în viaţa de cuplu. Iată cum se prezintă horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2015 pentru toate zodiile!

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2015. Berbec

Vei trece prin nişte schimbări semnificative pe plan sentimental în această lună. Cei singuri au toate şansele să-şi găsească sufletul-pereche,pe când cei implicaţi în relaţii este posibil să se confrunte cu câteva neînţelegeri. Schimbarea domiciliului este mărul discordiei dintre voi doi. Luaţi decizii împreună,pentru ca liniştea să domenească din nou în casa voastră.

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2015. Taur

Pentru nativii Taur astrele sunt favorabile în luna decembrie. Vei face câteva investiţii în casa în care locuieşti alături de partenerul tău de viaţă,iar timpul liber ţi-l dedici familiei,mai ales că luna decembrie va fi plină de aniversări şi sărbători. Nativii singuri sunt în căutarea persoanei potrivite,pe care au toate şansele s-o întâlnească în această perioadă.

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2015. Gemeni

Întâlnirile romantince nu vor lipsi pentru nativii născuţi sub această pecete astrologică. Decembrie este o lună favorabilă pentru cuplurile care vor să devină părinţi.

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2015. Rac

Dacă pentru cei singuri luna decembrie este prielnică pentru noi relaţii amoroase,pentru cei implicaţi în relaţii serioase lucrurile nu vor fi foarte bune. Neînţelegerile se vor ivi şi vor duce la conflicte pe care cu greu le vei risipi.

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2015. Leu

Dragostea va domni în viaţa voastră de cuplu. Datorită planetei Uranus,vei avea o conexiune psihică foarte bună cu persoana iubită pe parcursul lunii. Cei singuri vor cunoaşte noi oameni şi au toate şansele să înfiripe idile.

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2015. Fecioară

Pe plan sentimental,nativii născuţi sub acest semn zodiacal vor întâmpina câteva turbulenţe. Relaţiile de cuplu din prezent vor fi din ce în ce mai serioase sau se vor destrăma. Cei singuri îşi vor găsi un partener de încredere,iar cei care au trecut printr-un  divorţ se vor căsători din nou.

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2015. Balanţă

În luna decembrie,astrele sunt favorabile pentru nativii care nu au un partener stabil. Iubirea va fi volatilă la începutul lunii,dar va fi din ce în ce mai puternică după data de 21 decembrie. Nativii căsătoriţi nu duc lipsă de romantism,mai ales că în această lună petrecerile şi distracţia vor domina viaţa de cuplu.

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2015. Scorpion

Cei singuri îşi vor găsi perechea în cercurile de prieteni. Până în a treia săptămână a lunii decembrie,te vei preocupa mai mult de ce câştigi de pe urma relaţiei pe care tocmai ai început-o,după care te vei implica emoţional şi mental în ceea ce clădeşti cu partenerul tău. În viaţa de familie au loc mai multe acţiuni romantice. Decembrie este o lună foarte bună să rămâi însărcinată.

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2015. Săgetător

Relaţia alături de partenerul de cuplu va fi excelentă până în a treia săptămână a lunii decembrie. Va trebui să faci compromisuri pentru a păstra armonia în cuplu. Cadourile vor juca un rol important în această perioadă.

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2015. Capricorn

Chiar dacă vei avea parte de câteva întâlniri romantice,nu te vei putea decide dacă este bine sau nu să continui relaţia pe care tocmai ai început-o. Cu şarmul  personal vei fi ca un magnet pentru partener. Nu eşti sigur dacă cel cu care te întâlneşti este sufletul tău pereche. Pentru persoanele implicate în relaţii serioase vor bate clopotele de nuntă în lunile următoare.

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2015. Vărsător

Dragostea va fi la înălţime pentru tine în această lună. Atitudinea pe care o ai vizavi de dragostea se va modifica pe parcursul lunii decembrie. Până pe 21 decembrie,vei căuta compania unui prieten,şi doar după acest interval vei visa la relaţia ideală.

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2015. Peşti

Dragostea va fi minunată în decembrie pentru cei născuţi sub acest semn zodiacal. Va exista un conflict în mintea ta legat de începerea unei relaţii serioase sau renunţarea la această idee şi axarea doar pe întâlniri romantice. Totul se va clarifica după data de 17 decembrie.