Horoscopul dragostei pentru primăvară

1 72528 original jpg jpeg

Schimbarea anotimpului vine cu o şansă în plus pentru celibare să-şi întâlnească alesul, în timp ce cele care sunt într-o relaţie pot auzi cuvintele magice din partea persoanei iubite. Află care este horoscopul dragostei pentru primăvară!

 Horoscopul dragostei pentru primăvară. Berbec 

În luna martie nativele care sunt implicate într-o relaţie vor fi foarte răsfăţate cu tot felul de atenţii din partea persoanei iubite. Pe unele dintre ele le va suprinde luna aprilie chiar logodite,însă este bine să fie sigure de sentimentele lor înainte de a-şi da acordul,pentru a nu suferi mai târziu.

  Horoscopul dragostei pentru primăvară. Taur  

Şansele celibatarelor de a-şi întâlni sufletul perecehe sunt destul de reduse în perioada care urmează,dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să refuze întâlnirile. Chiar dacă la o primă vedere relaţia nu pare una de viitor,trebuie să ia aminte că ambele persoane trebuie să se implice şi să se cunoască treptat.

  Horoscopul dragostei pentru primăvară. Gemeni  

Primăvara este şi anotimpul reflecţiilor. Poate că iarna te-ai complăcut în relaţia pe care o ai,dar acum este momentul să-ţi reevaluezi sentimentele şi să vezi dacă mai merită sau nu să mergi pe acelaşi drum cu partenerul de până acum. Fii sinceră cu tine şi vezi dacă mai eşti sau nu fericită.

Horoscopul dragostei pentru primăvară. Rac

În acest moment pentru tine valorează mai mult cariera decât viaţa personală. Doreşti să dovedeşti de ce eşti capabilă la locul de muncă şi că meriţi o mărire de salariu,aşadar eşti dispusă să faci şi ore suplimentare,dacă aşa vei creşte în ochii şefilor tăi.

Horoscopul dragostei pentru primăvară. Leu

Nu sunt excluse certurile cu persoana iubită şi asta din motiv că o neglijezi din ce în ce mai mult. Încearcă să mai răreşti ieşirile în oraş cu prietenele şi obligaţiile profesionale,deoarece şi răbdarea partenerului are o limită şi rişti că rămâi singură.

Horoscopul dragostei pentru primăvară. Fecioară

Vei fi invitată la tot felul de evenimente,iar şansele de a a flirta sunt destul de mari. Iar de la un simplu flirt la o întâlnire şi o posibilă relaţie nu este decât un pas. Cele care sunt deja cu verigheta pe mână pot să-şi mărească familia.

Horoscopul dragostei pentru primăvară. Balanţă

Te poţi considera o norocoasă deoarece persoana iubită are ochi doar pentru tine. Deja s-a gândit la cadourile pentru tine şi poţi să fii sigură că s-a străduit să găsească ceva pe gustul tău. Nu ar fi o ideea rea să-l suprinzi şi tu cu o cină romantică sau cu bilete la concertul trupei sale preferate.

Horoscopul dragostei pentru primăvară. Scorpion

O nouă poveste de dragoste se iveşte la orizont pentru nativele din această zodie. E timpul să laşi deoparte resentimentele şi dezamăgirile din trecut deoarece el chiar poate fi alesul tău şi merită să-i dai o şansă.

Horoscopul dragostei pentru primăvară. Săgetător

Chiar dacă începutul primăverii nu este promiţător pentru viaţa ta amoroasă nu trebuie să te laşi pradă deznădejdii. Eşti înconjurată de prieteni buni,aşadar petrece cât mai mult timp în compania lor. Dacă ai o viaţă socială activă,nici nu ştii pe cine-ţi va scoate în cale destinul.

Horoscopul dragostei pentru primăvară. Capricorn

Relaţia ta a început să scârţâie,iar de vină poate fi lipsa de comunicare. Aşadar,încearcă să ai o discuţie cât mai sinceră cu el şi spune care sunt aspectele care te deranjează şi vezi dacă poţi sau nu să treci peste defectele sale şi dacă relaţia mai are viitor.

Horoscopul dragostei pentru primăvară. Vărsător

Deşi crezi că vei fi mereu singură,lucrurile nu stau chiar aşa. Defapt,cineva te iubeşte în taină şi nu a avut până acum curaj să-ţi dezvăluie sentimentele,însă cum martie este luna femeii,s-ar putea să ai o surpriză din partea sa. Nu-l refuza şi dă o şansă acestei iubiri.

Horoscopul dragostei pentru primăvară. Peşti

Nu ai nevoie de o persoană lângă tine ca să te simţi iubită. Deoarece eşti o fire mai independentă,adori senzaţia de libertate şi de lipsă de responsabilităţi faţă de altcineva. Consideri că încă mai trebuie să te maturizezi pentru a te implica într-o relaţie de lungă durată.Recente

Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg