Horoscopul femeii îndrăgostite în 2015

1 60988 original jpg jpeg

Fiecare reacţionează în felul său atunci când inima începe să-i bată mai puternic la vederea persoanei iubite. Unele sunt raţionale, în timp ce altele sunt în lumea lor. Vezi care este horoscopul femeii îndrăgostite în 2015!

Horoscopul femeii îndrăgostite în 2015-Berbec

Te numeri printre persoanele care sunt dispuse să treacă peste orice şi să ierte chiar şi cea mai gravă greşeală a partenerului. Cei din jur nu înţeleg de ce eşti atât de permisivă,în condiţiile în care de obicei eşti o perfecţionistă şi nu eşti dispusă să treci cu uşurinţă pentru erori.

Horoscopul femeii îndrăgostite în 2015-Taur

Ai vrea ca cel iubit să stea mereu lângă tine,iar din acest motiv s-ar putea să fii considerată ca fiind cam posesivă. Pentru alesul inimii taleeşti dispusă să faci orice sacrifiu,deoarece fericirea lui este mai presus de a ta.

Horoscopul femeii îndrăgostite în 2015-Gemeni

Dacă te trezeşti zâmbind singură în timpul zilei,atunci cu siguranţă mintea îţi fuge la el. Nu mai acorzi atât de multă importanţă responsabilităţilor zilnice şi de abia aştepţi să treacă timpul pentru a-l revedea.

Horoscopul femeii îndrăgostite în 2015-Rac

Oricât de multe ai avea de rezolvat în acea zi,atunci când auzi vocea lui toate grijile dispar şi nimic nu mai pare imposibil de rezolvat. El este cel care-ţi dă încredere şi te încarcă cu energie.

Horoscopul femeii îndrăgostite în 2015-Leu

Deoarece eşti mereu cu gândul la el,ţi-ai dori să ştii în orice moment ce face. Fiecare apel la care nu-ţi răspunde te umple de griji şi-ţi imaginezi tot felul de scenarii. Încearcă să nu mai fii atât de dependentă de el,deoarece se va simţi sufocat.

Horoscopul femeii îndrăgostite în 2015-Fecioară

Se poate spune că te hrăneşti cu dragoste. Nu-ţi mai este foame deoarece simţi doar fluturaşi în stomac şi numeri secundele până vei fi din nou în braţele sale. Este bine că eşti atât de pasională,dar nu este cazul să-ţi neglijezi sănătatea.

Horoscopul femeii îndrăgostite în 2015-Balanţă

Te implici cu totul în relaţie şi-ţi pui şi sufletul pe tavă dacă este nevoie. Suferi alături de partenerul tău şi te bucuri atunci când el zâmbeşte. Nu te neglija însă,mai ales dacă vezi că sentimentele nu sunt cu totul împărtăşite. În final,doar tu vei suferi.

Horoscopul femeii îndrăgostite în 2015-Scorpion

Dacă atunci când eşti singură îţi place să flirtezi şi să pari mai seducătoare,în momentul în care te-ai îndrăgostit redevii acea persoană sigură pe sine şi naturală,deoarece vrei ca persoana dragă să te aprecieze pentru ceea ce eşti şi nu pentru ceea ce vrei să fii.

Horoscopul femeii îndrăgostite în 2015-Săgetător

În perioada de celibat,nevoile tale sunt mai presus de orice şi nu eşti dispusă să renunţi la nimic din ceea ce te face fericită. După ce inima şi-a fost cucerită,latura romantică iese la iveală şi nu puţine vor fi ocaziile când îţi vei surprinde partenerul cu momente inedite.

Horoscopul femeii îndrăgostite în 2015-Capricorn

Trăieşti în propriul tăuunivers,în care tu faci regulile şi totul este permis în numele iubirii. Nu mai eşti atât de raţională,iar uneori partenerul este nevoit să facă eforturi pentru a te aduce cu picioarele pe pământ.

Horoscopul femeii îndrăgostite în 2015-Vărsător

Cel pentru care-ţi bate inima cu putere este şi cel mai bun prieten. Vei avea încredere totală în el şi-l vei surprinde cu cele mai intimi gânduri şi idei. Iubitul tău nu este un prinţ din poveşti,ci o persoană pe care să ştii că te poţi baza zi de zi.

Horoscopul femeii îndrăgostite în 2015-Peşti

Nimic nu poate sta în calea iubirii tale laşi pentru a fi sigură că-l vei păstra pe cel drag lângă tine,îţi vei dezvălui latura pasională. O cină la lumina lumânărilor sau o vacanţă pe meleaguri străine îl vor convinge că are alături o femeie adevărată.Recente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg