Horoscopul iubirii: de ce au zodiile nevoie pentru a se simţi iubite

1 75650 original jpg jpeg

 Fiecare persoană în parte îşi doreşte să se simtă iubită în felul său. Uneori, poate nu ştii să îţi arăţi afecţiunea faţă de partener, motiv pentru care se poate simţi neglijat. Află care este cea mai bună cale spre inima sa şi cum trebuie să îl tratezi, în funcţie de zodie.

Berbec

Lasă-l să facă tot ce îi trece prin cap şi, dacă poţi, încearcă să i te alături. Aşa îi arăţi unui nativ Berbec că îl iubeşti cu adevărat. Spune-i exact ce simţi deoarece el mizează pe sinceritate şi spontaneitate. Nu îl încătuşa şi oferă-i libertatea de care are nevoie.

Taur

Fii alături de el, indiferent de probleme! Dacă îl iubeşti sincer, nu încerca să îl schimbi, pentru că nu te va asculta. Încearcă să îi înţelegi personalitatea şi felul său de a fi, dar nu te cenzura atunci când ceva te nemulţumeşte.

Gemeni

Fă ceva nou şi interesant în fiecare zi, căci nativul Gemeni adoră să înveţe lucruri noi şi să aibă parte de experienţe interesante. Încearcă să nu îl plictiseşti şi nu te supăra atunci când face o glumă nesărată. Face parte din felul lui de a fi.

Rac

Comunică cu el oricât de mult poţi, oferă-i îmbrăţişări şi încearcă să îi fii alături la bine şi la greu. Atunci când îţi spune că are nevoie de spaţiu, nu îl sufoca şi lasă-l să îşi pună în ordine gândurile. Va veni singur la tine.

Leu

Oferă-i toată atenţia cuvenită, căci regele trebuie să se simtă în centrul atenţiei. Aminteşte-i cât de special este pentru tine şi plasează-l pe un piedestal care îi va creşte stima de sine. Spune-i cât de bine arată şi nu ezita să te afişezi cu el cât mai des în public.

Fecioară

Lasă-l să câştige într-un conflict, dă-i mereu dreptate atunci când vine cu argumente. Aşa îi arăţi unui nativ Fecioară cât de mult îl preţuieşti. Păstrează lucrurile cât mai simple, căci nu îi place viaţa complicată. Nu încerca să îl faci să se simtă prost şi înţelege-i stările de dispoziţie fluctuante.

Balanţă

Alintă-l cât poţi de mult! Îi place la nebunie asta! Încearcă să îl influenţezi pozitiv şi să găsească în tine o sursă de inspiraţie. Nu încerca să îl înlocuieşti, căci se va simţi rănit.

Scorpion

Încurajează-l să muncească şi să obţină tot ceea ce îşi doreşte în viaţă. Uneori, e bine să îi împărtăşeşti opiniile, chiar dacă nu eşti total de acord cu ele. Vei vedea că o cale de mijloc va fi întotdeauna binevenită în relaţia voastră.

Săgetător

Ţine legătura cu partenerul tău cât de mult poţi,  ca să îi arăţi că îţi pasă de el şi că te interesează persoana lui. Dovezile de iubire faţă de un nativ Săgetător nu sunt legate de lucruri materiale, căci nu are nevoie de ele, ci de cele sentimentale.

Capricorn

Dacă îi vei aprecia inteligenţa şi perseverenţa, nu numai că îl vei cuceri imediat, dar îi vei arăta ce simţi pentru el. Aminteşte-i că nu trebuie să fie perfect şi îmcearcă să îl faci să se relaxeze. Are nevoie de vacanţe dese, pentru a sta departe de gânduri negative.

Vărsător

Zâmbeşte-i cât poţi de mult, are nevoie de asta! Arată-i că te atrage fizic şi fii cât poţi de pasională cu el. Răsfaţă-l cu delicii culinare atunci când e mofturos şi nu râde de emotivitatea lui. Foarte important este şi să nu îl critici, căci nu suportă acest lucru.

Peşti

Poţi să îţi arăţi sentimentele faţă de el chiar şi în public, căci nu se supără. Adoră să îi spui zilnic că îl iubeşti, căci asta arată că eşti la fel de visătoare şi sentimentală ca el. Dacă ai emoţii, arată-i acest lucru şi nu te ascunde sub o mască. Va aprecia enorm sinceritatea şi naturaleţea ta.