Horoscopul iubirii în luna aprilie 2017

1 73940 original jpg jpeg

Iubirea înfloreşte în viaţa unor nativi o dată cu primăvara. Fie că se vor îndrăgosti sau îşi vor oficializa relaţia, capitolul iubirii se poate schimba foarte mult în luna aprilie.

Berbec

Va trebui să mai aştepţi la capitolul dragoste,căci luna aprilie nu e pentru iubire,ci mai degrabă pentru flirt. Vei avea ocazia să cunoşti oameni noi,să ieşi mai des şi să te faci plăcut celor din jur,dar cam atât. Abia pe la începutul verii se pot înfiripa noi poveşti de dragoste. Ai mai multă grijă atunci când începi o relaţie deoarece eşti o persoană foarte impulsivă şi ai tendinţa să te arunci mereu cu capul înainte.

Taur

Tu şi partenerul de viaţă vă înţelegeţi perfect. Dacă lucrurile nu mergeau atât de bine între voi la începutul anului,luna aprilie vă dă ocazia să vă redescoperiţi,să petreceţi mai mult timp împreună şi să vă daţi seama ce vă uneşte. Dacă sufletul pereche îţi este departe,cu siguranţă va aştepta să te întorci.

Gemeni

Dragostea pluteşte în aer pentru tine toată luna aprilie,căci partenerul de viaţă e topit după tine şi te răsfaţă cu cele mai frumoase cadouri. E posibil să îţi oficializezi relaţia şi să treci la un alt nivel. Poate o viaţă de familie. Îţi va merge bine în dragoste tot anul.

Rac

Plină de sensibilitate,s-ar putea ca în luna aprilie,o vorbă sau un gest al partenerului de viaţă să te rănească profund. Încearcă să nu pui la suflet pentru că orice ţi-ar spune,nu are intenţii rele. Poate îşi doreşte să fii o persoană mai bună,să evoluezi şi să te autodepăşeşti. Dacă simţi că nu poţi să îi faci pe plac,fii tu însăţi. Cel care te iubeşte,trebuie să te iubească aşa cum eşti,cu bune şi rele. 

Leu

E posibil ca în luna aprilie, pe plan amoros,sentimentele pe care le ai faţă de o persoană să nu îţi fie împărtăşite,din nefericire. Dacă vezi că nu are rost,nu insista. Pune-te pe tine pe primul loc. Ai suferit deja prea multe dezamăgiri.

Citeşte şi Horoscopul sănătăţii luna aprilie 2017

Fecioară

În luna aprilie nu te vei îndrăgosti,căci tu deja eşti dat peste cap de Cupidon. Totuşi,nu te bucura prea mult,căci ai putea să ai ceva probleme cu partenerul,câteva discuţii sau certuricare te vor pune pe gânduri. Acordaţi-vă un răgaz. Poate timpul va şti cel mai bine să lămurească lucrurile. Orice ar fi,nu lua decizii pe moment.

Balanţă

Dacă ai întâlnit o persoană care ţi-a căzut cu tronc,aşteaptă să facă primul pas. Nu te exalta căci s-ar putea să nu fie chiar ceea ce îţi doreşti de la o relaţie. În cazul în care ai deja un partener,ai grijă la secretele pe care i le împărtăşeşti. Dacă spui prea multe despre tine,s-ar putea să îşi schimbe părerea,mai ales dacă sunteţi la început.

Scorpion

Nu insista cu relaţiile toxice,care nu merg. În luna aprilie ai face bine să pui punct unor capitole din viaţa ta pe care nu ai avut curajul să le închizi până acum. Orice suferinţă îţi poate afecta organismul în aşa fel încât să ai parte de insomnii sau tulburări emoţionale.  Nu te mai gândi la trecut şi încearcă să fii mai individualist.

Săgetător

Partenerul tău nu ştie ce să mai facă pentru a-ţi intra în graţii,dar tu nici nu observi. Eşti o persoană prea ocupată şi spui mereu că nu ai timp pentru o relaţie serioasă. Totuşi,ar fi păcat să pierzi o oportunitate,poate chiar merită. Luna aprilie îţi va aduce numeroase surprize pe plan amoros.

Capricorn

Familiaeste pe primul loc în viaţa ta,orice ar fi. Eşti un partener fidel,devotat şi faci totul din dragoste. Eşti o persoană foarte apreciată şi să nu te miri dacă în luna aprilie vei fi curtată din partea celor la care te aştepţi mai puţin.

Vărsător

Zâmbetul tău fermecător şi şarmul aparte te transformă într-o persoană râvnită,dar foarte greu de cucerit. Deşi ai primit foarte multe propuneri,invitaţii în oraş,la cină sau la film,eşti cam sceptică din fire şi ai tendinţa să refuzi. Oricum,orice compliment îţi creşte stima de sine şi te face să emani şi mai multă senzualitate.

Peşti

Ar trebui să fii cu ochii în patru la partenerul tău în luna aprilie. Se poate să îţi ascundă ceva. Dacă nu te confrunţi cu o astfel de situaţie,înseamnă că totul merge bine în viaţa ta sentimentală şi nimic nu îţi poate perturba liniştea.

Citeşte şi Horoscopul primăverii 2017

Sursa foto woman.hotnews.bgRecente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg