Horoscopul iubirii în luna noiembrie

1 77917 original jpg jpeg

Dacă pe unii nativi dragostea îi va lua prin surprindere luna aceasta, pentru alţii se va rupe lanţul de iubire. Asta pentru că zilele de noiembrie vor fi extrem de încărcate din punct de vedere energetic şi îţi vor da peste cap toate socotelile.

Berbec

Te-ai străduit, ai făcut eforturi pentru ca relaţia să meargă şi degeaba. Se pare că între tine şi partenerul tău nimic nu mai e la fel ca la început. În noiembrie, vei fi nevoită să iei decizia finală: ori îi accepţi comportamentul, ori te desparţi definitiv de el. Nimic nu e mai dureros decât să continui să te minţi, în timp ce te gândeşti că, poate într-o bună zi, totul va reveni la normal.

Taur

Luna aceasta, iubirea te poate lua pe nepregătite, mai ales atunci când te aştepţi mai puţin. Deşi îţi cauţi cu disperare alesul inimii, dar eşti foarte pretenţioasă, e posibil ca, la un moment dat, să îţi găseşti sortitul. Pasiunea îţi va lua minţile şi te va transforma într-o cu totul şi cu totul altă persoană.

Gemeni

Nu mai suspina după relaţii imposibile! Treci peste dezamăgiri, cumpără-ţi o rochie nouă şi pune-te pe agăţat. Nimic nu te va face să te simţi mai bine decât o petrecere la care ai fi vrut demult să participi. S-ar putea ca acolo să întâlneşti câţiva pretendenţi, pe care îi poţi testa, să îţi dai seama de adevăratele lor intenţii.

Rac

Luna noiembrie vine cu noutăţi pe placul tău. E posibil ca partenerul de viaţă să îţi facă o surpriză sau, dacă nu ai încă unul, să întâlneşti pe cineva cu care să îţi facă plăcere să ieşi în fiecare zi. Nu refuza nicio invitaţie şi încearcă să cunoşti cât mai multe persoane, pentru a vedea care ţi se potriveşte cel mai bine.

Leu

În sfârşit, ai timp să te bucuri din plin de familie, de partener şi de toţi cei dragi ţie. Iubirea a revenit în viaţa ta într-o perioadă când nici nu mai sperai, iar lucrurile se anunţă a fi din ce în ce mai bune. Profită de timpul tău şi lasă alte lucruri care nu au legătură cu dragostea pe mai târziu.

Fecioară

Orice îi ceri partenerului ţi se va îndeplini, asta nu pentru că eşti tu foarte convingătoare, ci pentru că el te divinizează şi ar face orice doar ca să îţi facă pe plac. Se poate că a greşit în trecut şi acum vrea să se revanşeze faţă de tine sau poate e doar foarte îndrăgostit. Nu îţi pierde timpul gândindu-te la cauze, ci bucură-te de moment şi de starea de bine pe care ţi-o oferă.

Balanţă

Încearcă să îţi temperezi nervii, căci s-ar putea să strici o relaţie de durată din pricina comportamentului tău. Cu siguranţă ai adunat multe nemulţumiri în suflet, însă luna aceasta nu e un moment prielnic pentru a spune lucrurilor pe nume. Mai aşteaptă o perioadă să vezi ce atitudine are partenerul tău de viaţă şi, dacă vezi că situaţia se înrăutăţeşte, alege să te desparţi, fără să mai priveşti în trecut.

Scorpion

E momentul să începi de la zero o relaţie. Poate sună dureros, poate îţi pare mult prea greu şi te-ai săturat să treci iar şi iar prin aceeaşi situaţie, însă nici să alegi singurătatea nu e o opţiune. Dacă ai cunoscut o nouă persoană, oferă-i timp să se acomodeze cu tine şi încearcă să o cunoşti cât poţi de mult. Se poate să descoperi lucruri frumoase, la care nu te-ai fi gândit niciodată.

Săgetător

Relaţia ta cu partenerul s-a maturizat, deja v-aţi mutat împreună sau vă gândiţi să treceţi la o nouă etapă, lucru care nu poate decât să vă încânte. Chiar dacă nu merge totul ca pe roate în vieţile voastre, încercaţi să vă bucuraţi de micile plăceri şi să gândiţi împreună spre viitor. Sfârşitul anului poate veni cu surprize de proporţii pentru amândoi.

Capricorn

În noiembrie, vei întâlni persoane noi, care te vor atrage încă de la prima discuţie. Tu nu eşti genul de persoană care să fie atrasă de aspectul fizic, ci mai degrabă de intelect şi de modul în care se prezintă. Abordaţi împreună subiecte care vă interesează şi încercaţi, mai întâi de toate, să clădiţi o prietenie de durată. S-ar putea să creşteţi frumos împreună şi să deveniţi un cuplu de invidiat.

Vărsător

Există posibilitatea ca tot ce ştii despre partenerul tău să fie o minciună, însă nu dispera, ci încearcă să găseşti o soluţie pentru a clarifica lucrurile între voi. Dacă simţi că te-a înşelat, ţi-a trădat încrederea sau, pur şi simplu, ţi-a ascuns ceva, e momentul să acţionezi. Nu lăsa lucrurile nerezolvate să te macine pe interior.

Peşti

Dacă nu ţi-ai îndeplinit visul de a avea o căsnicie, s-ar putea să fii luată prin surprindere cu o cerere în căsătorie de zile mari. În caz că el este alesul, e momentul să accepţi fără să mai stai pe gânduri, însă dacă nu eşti sigură în totalitate, ia o pauză şi concentrează-te asupra sentimentelor tale.Recente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg