Horoscopul iubirii în luna octombrie

1 77384 original jpg jpeg

Dacă simţi o nouă vibraţie în viaţa ta sau eşti atrasă în mod deosebit de o persoană, s-ar putea să te îndrăgosteşti mai repede decât ai crede. Pentru unii nativi, dragostea nu întârzie să apară! Află dacă te numeri printre zodiile norocoase!

Berbec

De ceva vreme, îţi tot dai întâlnire cu cineva care te-a pus pe jar. Eşti atrasă de modul său de a fi şi de felul în care îţi vorbeşte. La mijlocul lunii octombrie, presupusul pretendent îţi va face o surpriză de proporţii.

Taur

Persoana pe care o placi îţi este aproape interzisă şi tu ştii acest lucru. Cu toate astea, continui să pui paie pe foc şi să faci tot posibilul pentru a-i atrage atenţia. Ai grijă cum te comporţi, căci s-ar putea să îi complici viaţa.

Gemeni

Tu şi partenerul aveţi câteva dificultăţi în relaţia de cuplu. Toate pornesc de la faptul că nu ştiţi să comunicaţi şi să vă exprimaţi dorinţele. Sunteţi firi puternice, care se supără din orice şi cu greu se iartă reciproc.

Rac

La finalul lunii octombrie, s-ar putea să primeşti o cerere în căsătorie sau să începi o nouă relaţie. Totul se va întâmpla exact cum îţi doreşti, însă doar dacă vei şti să iei cele mai bune decizii. Nu exclude un posibil partener care insistă de ceva vreme.

Leu

În viaţa ta, dragostea mai are de aşteptat şi asta pentru că tu eşti o persoană foarte ocupată, care nu are la dispoziţie prea mult timp liber. Preferi să te baricadezi în casă şi să urmăreşti un film bun, în loc să ieşi pe stradă cu necunoscuţi.

Fecioară

Te îndrăgosteşti atât de uşor încât ai putea renunţa şi la o relaţie serioasă pentru un partener pe placul tău. Totuşi, firea ta naivă te face să suferi mari dezamăgiri. Analizează raţional fiecare decizie.

Balanţă

Ai încercat să ieşi de mai multe ori cu cineva, însă respectiva persoană nu ţi-a spus clar care sunt intenţiile sale. Ţie nu îţi place să trăieşti în confuzie şi nici să aştepţi prea mult, aşa că preferi să te retragi şi să îţi vezi de viaţa ta.

Scorpion

Eşti o persoană vulcanică, de caracter, care spune lucrurilor pe nume şi îi place să aibă ultimul cuvânt într-o relaţie. Ca partener, eşti foarte respectată şi apreciată de iubitul tău, aşa că nu ai niciun motiv de îngrijorare.

Săgetător

Dorul de partener te face să fii mai visătoare, mai empatică şi mai sensibilă ca niciodată. Aştepţi cu nerăbdare să vă revedeţi şi parcă nu ai mai pleca vreodată de lângă el. Ce ai spune dacă, din luna octombrie, aţi reuşi să vă mutaţi împreună definitiv?

Capricorn

Recent, ai trecut printr-o decepţie extrem de dureroasă, care nu îţi mai permite să fii la fel de credulă ca înainte. Preferi să îţi testezi partenerul, să îl supui la tot felul de provocări şi, uneori, ai tendinţa să te răzbuni. Nu uita că unii chiar nu merită acest lucru.

Vărsător

Situaţia stresantă de la serviciu se răsfrânge şi asupra vieţii de cuplu. Eşti mai mereu obosită, ocupată, fără chef de nimic, iar partenerul nu înţelege unde s-a pierdut dragostea pentru el. Încearcă să fii mai tandră, să îi vorbeşti mai frumos şi să îi arăţi că îţi pasă de el, altfel îl poţi pierde.

Peşti

Nu vrei să auzi de dragoste, însă octombrie vine cu o nouă idilă în viaţa ta. Oricât ai încerca să te fereşti, dragostea vine atunci când te aştepţi mai puţin, aşa că ce ai spune de o ieşire în doi la o cafenea? S-ar putea să fii plăcut surprinsă!

Sursă foto: www.pureacademy.lvRecente

Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg