Horoscopul iubirii în luna septembrie

1 76687 original jpg jpeg

După o vară agitată, plină de evenimente neprevăzute, a venit vremea unei perioade de tranziţie, în care unii nativi vor fi nevoiţi să îşi mai facă ordine în viaţă. Mulţi dintre ei vor începe cu planul sentimental, acolo unde vor deveni mai hotărâţi ca niciodată.  

Berbec

În viaţa ta au intrat câteva persoane noi, însă nu te-au impresionat atât de mult încât să le cazi la picioare. De aceea, e bine să nu le dai speranţe deşarte şi să le spui verde în faţă că nu au un viitor alături de tine.

Taur

Tânjeşti după o persoană care nu e deloc potrivită pentru tine şi chiar dacă ţi-au spus-o şi prietenii, tu refuzi să crezi. Nu numai că nu vă potriviţi, dar nici nu are prea multe sentimente pentru tine. Rişti să fii dezamăgită.

Gemeni

Totul merge bine între tine şi partenerul tău de viaţă, cu menţiunea că ar trebui să mai animaţi din când în când viaţa voastră intimă. Încercaţi să vă surprindeţi reciproc şi să lăsaţi deoparte alte griji.

Rac

Dacă nu îi vei spune ce simţi pentru el, vei pierde o relaţie care poate promite multe lucruri. Fii mai curajoasă şi nu te mai gândi la ce va crede despre tine. În fond, sentimentele tale îl vor face fericit.

Leu

Ştii că te-ai îndrăgostit iremediabil atunci când petreci ore în şir de vorbă cu partenerul, fie la întâlniri, fie la telefon. Dacă o nouă relaţie îţi bate la uşă toamna aceasta, nu o refuza şi pune-te pe tine pe primul loc.

Fecioară

Dacă ai avut parte de un eveniment major precum o logodnă sau o căsătorie, atunci lucrurile încep să se aşeze pentru tine pe plan amoros. Învaţă să ai mai multă răbdare cu partenerul şi să îl asculţi mai des.  

Balanţă

Ai plâns mult, ai suferit în tăcere, iar acum a venit momentul să îţi iei la revedere de la persoanele toxice din viaţa ta. Pune punct unei relaţii care nu duce la nimic bun şi fii atentă cui îi oferi sufletul.

Scorpion

Până acum, ai tot ezitat să te îndrăgosteşti întrucât ai pus cariera pe primul loc. Dacă simţi că cineva insistă de ceva vreme la adresa ta, oferă-i măcar o şansă, să vedeţi dacă funcţionaţi împreună. Nu se ştie unde îţi vei găsi fericirea.

Săgetător

Mai lasă din orgoliu în discuţiile cu partenerul şi încearcă să găseşti ce e mai bun la el. Nemulţumirile faţă de el nu te vor ajuta în cuplu, aşa că e important să vezi şi partea plină a paharului. Nu de alta, dar chiar vă potriviţi şi ar fi păcat să vă despărţiţi unul de celălalt.

Capricorn

Nu ai timp de o relaţie serioasă, dar îţi plac idilele scurte, în care tu ai rolul principal. Înainte să demonstrezi cât de mult poţi cuceri, fii atentă şi la sentimentele celorlalţi, pe care îi poţi răni extrem de uşor.  

Vărsător

Lucrurile s-au mai calmat între tine şi partenerul tău de viaţă şi asta pentru că aţi decis să vă ajutaţi reciproc şi să vă mai daţi o şansă. Profitaţi de ea cât mai mult şi nu acordaţi importanţă asupra lucrurilor din exterior. Sunteţi doar voi doi şi atât!

Peşti

La capitolul dragoste, va mai trebui să aştepţi, căci momentan nu se anunţă niciun pretendent la uşa ta. Încearcă să îţi faci ordine în viaţă, pentru că atunci când va apărea, să nu te ia prin surprindere.

Sursă foto: www.hdlatestwallpaper.comRecente

Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg