Horoscopul lunii aprilie

1 80662 original jpg jpeg

Dacă luna martie nu a fost prea grozavă, aprilie promite a fi fabuloasă, mai ales din punct de vedere astral. Mulţi nativi vor avea un noroc nesperat care îi va ajuta să câştige ce îşi doreau de multă vreme sau să iasă din situaţii pe care le credeau imposibil de rezolvat.

Berbec

La început de lună, eşti predispusă unor probleme de sănătate minore, care nu ar trebui să te alarmeze, ci doar să te încurajeze să mergi la medic. Pe plan profesional, stai foarte bine, te bucuri de atenţia colegilor, dar şi a şefilor, care îţi încurajează ideile şi îţi observă potenţialul. Continuă să te implici, căci s-ar putea să ai parte de surprize măreţe.

Taur

Ai norocul să găseşti o persoană nouă în viaţa ta, care să te inspire şi să îţi dea avânt în proiecte serioase, de viitor. Reuşeşti să te înţelegi cu ea numai din priviri şi îţi place că ai întâlnit, în sfârşit, pe cineva pe gustul tău. De data asta, lasă instinctul să se manifeste în această relaţie şi mai puţin raţiunea.

Gemeni

Eşti pe punctul de a renunţa la o relaţie de câţiva ani şi asta pentru că nu te mai simţi împlinită alături de partener. Dacă faci acest lucru în aprilie, s-ar putea să ai norocul de a întâlni o altă persoană, care să te influenţeze destul de mult în sens pozitiv. În schimb, dacă amâni lucrurile, e posibil ca certurile să degenereze.

Rac

Eşti între ciocan şi nicovală şi nu ştii dacă e timpul să îţi asumi riscuri în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală. De ceva vreme, îţi doreşti o schimbare majoră în viaţa ta, una care să te transforme într-o nouă persoană şi care să readucă soarele şi pe strada ta. În aprilie, e timpul să reflectezi şi să pui în balanţă ce ai sau nu de pierdut.

Leu

Deşi începe o perioadă agitată pentru tine la locul de muncă, luna aprilie îţi va da prilejul să faci lucruri care îţi plac, dar pe care le-ai cam uitat. Cel mai probabil, te vei întâlni cu un prieten vechi la un pahar de vin sau vei vizita un loc în care nu ai mai fost de ceva vreme. Lucrurile acestea te vor mai relaxa.

Fecioară

Aprilie este o lună care te va influenţa în mod negativ şi asta pentru că îţi va mai lua din raţiune şi îţi va trimite o energie spre a face lucrurile numai din instinct. Cu alte cuvinte, vei fi cam impulsivă, iar acest lucru se va răsfrânge asupra vieţii tale sentimentale. Ai grijă, căci poţi distruge tot ce ai construit numai cu o simplă vorbă.

Balanţă

La jumătatea lunii, o veste bună te va lua prin surprindere şi asta mai mult datorită persoanei care ţi-o va da. Pur şi simplu, nu îţi trece prin gând cum o persoană care nu îţi este apropiată deloc va da dovadă de bunătate şi va împărtăşi cu tine din secretele ei. Această veste s-ar putea să îţi schimbe complet viaţa.

Scorpion

În aprilie, te aşteaptă o călătorie importantă de pe urma căreia vei avea numai beneficii financiare. E posibil să închei un contract în afara ţării care să îţi aducă o sumă mare de bani. Totul se va datora muncii tale de ani de zile, însă trebuie să recunoaştem că ai şi puţin noroc.

Săgetător

Abia spre sfârşitul lunii, vei reuşi să îţi închei socotelile cu fostul partener, care te-a tot căutat în ultimul timp, deşi ai tot încercat să îl eviţi. Încearcă să te desprinzi de trecut, oricât de plăcut ar fi să mai rămâi o clipă în acele momente. Poate e mai bine să priveşti spre viitor, acolo unde te aşteaptă persoane noi.

Capricorn

Aprilie este o lună magică pentru tine şi asta datorită faptului că îţi va scoate în cale o persoană de vis. Fie că este vorba despre un partener de relaţie sau unul de profesie, vei avea numai de câştigat de pe urma acestei prietenii. E posibil să înveţi lucruri noi şi să fii fascinată de viziunile pe care le are asupra lumii.

Vărsător

În cazul tău, aprilie vine la pachet cu o sumedenie de sarcini de îndeplinit la locul de muncă, dar şi cu câteva zile de relaxare, în care vei uita de toate. Încearcă să îţi faci treaba impecabil înainte de a pleca în vacanţă, pentru ca şeful tău să nu aibă nimic de zis la adresa ta. Concentrează-te pe detalii, care, de cele mai multe ori, fac diferenţa.

Peşti

Eşti o persoană activă, care îşi dozează energia pentru a o avea pe întreaga zi. Dar ce te faci când ai în faţă o lună întreagă plină de activităţi diferite? Vei avea un aprilie tumultos, cu suişuri şi coborâşuri, aşa că trebuie să te pregăteşti psihic. În orice situaţie te-ai afla, încearcă să îţi păstrezi calmul şi să ai la tine vorbele frumoase.

Sursă foto: www.vergecampus.comRecente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg