Horoscopul lunii mai 2016

1 70289 original jpg jpeg

Şi în luna mai sunt probleme, dar nu aşa de multe ca în aprilie. Lucrurile se mai aşază şi luna se dovedeşte a fi mai indulgentă şi chiar încurajatoare, pe ici pe colo. Iată ce-ţi prezic astrele pentru următoarea perioadă!

Nu aştepta ca surprizele lunii mai să te ia pe nepregătite. Află dinainte ce-ţi rezervă viitorul şi,dacă poţi,găseşte soluţii pentru situaţiile de criză cu care e posibil să te înfrunţi. Pe scurt,această lună este ideală pentru renegocieri şi schimbări de strategie. Astrologul Mihaela Dicu oferă câteva indicaţii pentru fiecare nativ din zodiac.

Horoscopul lunii mai 2016 – Berbec

Tu ai nevoie de siguranţă afectivă în perioada următoare,iar în cazul în care nu eşti implicat într-o relaţie,trebuie să ştii că pot apărea oportunităţi pe acest plan. Deschide ochii şi fii pregătit să iubeşti! Legătura pare să aibă tangenţă cu locul de muncă. Luna mai este foarte promiţătoare din punct de vedere al carierei,însă în privinţa sănătăţii s-ar putea să se ivească ceva probleme.

Horoscopul lunii mai 2016 – Taur

Pentru nativul taur,luna mai 2016 este plină de senzualitate,mai ales că oferă şi primeşte dragoste la discreţie. Dacă eşti singur,luna mai poate fi capătul de hotar al burlăciei. În zodia taur,în luna mai,se află Soarele,Venus şi Mercur,care împreună fac lucrurile de pe plan profesional să se mişte în sens bun. În primele două decade ale lui mai eşti într-o formă foarte bună şi debordezi de energie şi forţă.

Horoscopul lunii mai 2016 – Gemeni

Cu dragostea gemenii nu stau chiar pe roze în această lună. Totul este complicat,din cauza lui Marte retrograd şi a lui Saturn în casa relaţiilor. Pe plan profesional,în primele două decade se anunţă reorganizări,sedimentări şi aranjamente în spatele scenei.

Perioadă propice pentru investiţii,totuşi. Nici cu sănătatea nu stai grozav de bine. Afecţiuni neştiute pot ieşi la iveală,iar cele ştiute se pot agrava.

Horoscopul lunii mai 2016 – Rac

Prezenţa lui Venus,planeta iubirii,în rac (chiar dacă nu este foarte bine aspectat) salvează situaţia pe plan sentimental. Dacă eşti implicat într-o relaţie,în luna mai 2016 munciţi împreună,dar vă şi distraţi pe cinste! Cu munca e mai greu în mai. Ai multe de făcut şi uneori eşti copleşit de situaţie,pentru că Marte retrograd îţi încetineşte ritmul. Atenţie la sănătate! Fă-ţi tratamentele şi controalele medicale cuvenite şi evită orice formă de delăsare sau exces!

Horoscopul lunii mai 2016 – Leu

În primele două decade din luna mai 2016,Venus şi Soarele sunt responsabile de senzualitatea,setea de tandreţe şi nevoia de dragoste resimţite de nativii în această zodie. Profesional,lucrurile îţi merg din plin,totul se leagă,banii curg,ai succes! Legat de sănătate,în mai n-ar trebui să ai probleme. Te bucuri de un tonus bun şi,mai ales,de multă bunădispoziţie.

Horoscopul lunii mai 2016 – Fecioară

Venus,planeta iubirii,cu Jupiter,stăpânul casei cuplului fecioarei,îşi adună forţele pentru ca tu să fii fericit pe plan sentimental mare parte din lună. Mai precis,în primele două decade. La serviciu lucrurile încep să se aşeze şi se aşază în favoarea ta. Ce să mai,toată luna banii par să tragă la tine. Sănătatea este în curs de îmbunătăţire,atât la nivel fizic,cât şi psihologic. Totuşi,spre sfârşitul lunii pot apărea ceva stres şi presiune. 

Horoscopul lunii mai 2016 – Balanţă

Surprize pe plan amoros se anunţă pentru balanţe. Marte,stăpânul casei cuplului Balanţei,se află în mers retrograd şi,de aceea,pot apărea situaţii supărătoare,incomode,frustrante sau pur şi simplu neaşteptate. În privinţa banilor,se anunţă o lună activă financiar. Jupiter,stăpânul casei muncii Balanţei,aduce o deblocare sau relansare. Fii prudent cu sănătatea! Trebuie să ai grijă de trup şi mai ales de minte!

Horoscopul lunii mai 2016 – Scorpion

Pentru că în casa cuplului scorpionului se află trigonul Soarele-Mercur-Venus,iar Venus este planeta iubirii şi,în acelaşi timp,stăpâna casei cuplului scorpionului,previziunile sentimentale sunt favorabile pentru primele două decade din luna mai 2016. Asta înseamnă împrejurări prielnice aflării dragostei sau înfloririi ei,dar şi fericirii şi bunei înţelegeri. Pe plan profesional apar momente propice pentru noi colaborări. Fii calculat şi cu mare băgare de seamă cum investeşti. Nici nu sănătatea nu stai chiar bine,din cauza lui Marte retrograd. Alege,măcar pentru o vreme,calea de mijloc,fără excese sau restricţii.

Horoscopul lunii mai 2016 – Săgetător

Cum să-ţi spunem? O să încercăm direct:iubirea vieţii tale în luna mai 2016 este... munca. Asta se datorează planetelor Venus,planeta iubirii,şi Mercur,stăpânul casei cuplului săgetătorului,care se află în casa muncii săgetătorului. Totuşi,planul sentimental şi cu cel profesional se împletesc foarte bine. Nu te gândi la posibile relaţii cu colegii de muncă,pentru că nu este vorba despre asemenea împletiri. Sau,poate,da! Medical,o să simţi nevoia să faci controale de rutină,ca să te ştii sănătos,să te simţi bine în pielea ta. Poate te gândeşti la un tratament cosmetic sau de întreţinere corporală.

Horoscopul lunii mai 2016 –Capricorn

Pentru nativii acestei zodii,iubirea domneşte asupra lunii mai 2016,atotputernică şi glorioasă,spune astrologul. Totul are o explicaţie:în casa dragostei capricornului se află energicul Soare,seducătoarea Venus şi ştrengăreţul Mercur,care presară pasiune şi nesaţ în plan amoros. Profesional,traversezi o perioadă creativă,care te poate conduce spre realizări deosebite. Şansa este alături de tine. Ca şi în aprilie,acordă mai multă atenţie sănătăţii.

Horoscopul lunii mai 2016 – Vărsător

În primele două decade din luna mai 2016 poţi spera la o îmbunătăţire a lucrurilor pe plan sentimental. Fericirea ta are legătură cu casa şi familia. Ultima decadă,însă,este dedicată iubirii pasionale,extrovertite,descătuşate. Ar trebui să te gândeşti la investiţii imobiliare sau să te axezi pe producţie în agricultură,să faci ceva din care să scoţi bani. Astrele sunt de partea ta,dacă depui ceva efort. Evită afacerile cu prietenii. În privinţa sănătăţii,n-ar trebui să-ţi faci probleme.

Horoscopul lunii mai 2016 – Peşti

Nativilor în peşti luna mai le promite o şansă la fericire. E posibil să pui la punct o problemă mai veche sau să rezolvi unele conflicte care păreau să nu aibă soluţii. Din a doua parte a lunii,aşteaptă-te la un eveniment important sau la o schimbare de situaţie. Comunici mult,faci drumuri în scop profesional. Cu toate acestea,vei întâlni obstacole,concurenţi neloiali,vei avea mai multe responsabilităţi… Pe scurt,luna mai poate fi copleşitoare pe plan profesional. Veştiel bune vin din sfera sănătăţii. Tonusul fizic este destul de bun,eşti vesel,optimist şi pus pe şotii,iar starea de spirit este de-a înfloritoare.Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg