Horoscopul lunii noiembrie 2015

1 65310 original jpg jpeg

Te întrebi ce îţi rezervă astrele pentru luna următoare în privinţa banilor, a sănătăţii şi în dragoste? Mercur pleacă din zodia Balanţei şi intră în Scorpion, asta înseamnă că începe o perioadă mai lejeră pentru toate zodiile.

În prima parte a lunii,aproape toţi nativiisemnelor astrale îşi răspund la multe întrebări care ţin de viitorul lor,analizându-şi trecutul şi greşelile.

Horoscopul lunii noiembrie 2015 – Berbec

Luna noiembrie îţi aduce posibile probleme de sănătate,aşa că ai grijă la alimentaţie şi fereşte-te de eventualele surse de răceli şi gripe. Profesional,fii mai atent(ă),pentru că e foarte posibil să ţi se înmulţească sarcinile de serviciu,dar vei face faţă.

Câştigurile încep să se arate,dar asta depinde doar de tine. Perseverenţa şi conştiinciozitatea se vor materializa în bani şi de la colaboratori.

Horoscopul lunii noiembrie 2015 – Taur

Penultima lună din an reprezintă pentru tine un moment de respiro şi de relaxare,după tumultul prin care ai trecut în ultima perioadă. Parcă toate ţi-au mers mai prost,dar gata!

Vin şi vemuri mai bune pentru tine,chiar dacă nu imediat. Cele mai bune soluţii la probleme se iau în timp,după ce cântâreşti bine toate riscurile. Jupiter te ajută să intri liniştit în decembrie. Îţi oferă confort material şi spiritual.

Horoscopul lunii noiembrie 2015 – Gemeni

Pentru tine,luna noiembrie poate fi mai grea. Sănătatea trebuie controlată şi rezolvate eventualele probleme,pentru că din cauza ei nu vei putea să-ţi atingi obiectivele pe care ţi le-ai propus.

Dacă ai familie,fii mai ferm(ă) în relaţia cu copiii,pentru că au din ce în ce mai mult dorinţe de îndeplinit. Avem şi o veste foarte bună petru tine:cu banii stai excelent.

Horoscopul lunii noiembrie 2015 – Rac

Luna aceasta vine peste tine cu sentimente contradictorii de nesiguranţă şi frică,dar acestea se vor risipi din a doua jumătate de lună. De fapt,în primele două săptămâni te poţi simţi obosit(ă) din punct de vedere psihic,mai mult decât fizic.

Totuşi,aşteaptă-te şi la o revenire. Unii nativi pot obţine ceva venituri frumoase din moşteniri de familie,reglări de taxe sau colaboratori.

Horoscopul lunii noiembrie 2015 –Leu

Pentru tine,luna noiembrie este plină de bucurie şi veşti bune. Este o lună ideală să faci ce ţi-ai propus de multă vreme,aşa că exploatează la maximum această perioadă benefică pentru rezolvarea multor probleme rămase în pom.

Atenţie,însă,că pot apărea discuţii cu membrii familiei mai în vârstă. Cu diplomaţie poţi depăşi orice conflict.

Horoscopul lunii noiembrie 2015 – Fecioară

Noiembrie este pentru tine o lună asemănătoare cu octombrie şi septembrie. Mai mult,pot apărea unele situaţii dificile la serviciu şi nici nu sănătatea nu stai pe roze.

Lăsând la o parte aceste mici veşti neplăcute,trebui să ştii că armonia şi pacea revin în familia ta după ceva timp.

Horoscopul lunii noiembrie 2015 – Balanţă

Nativii din această zodieparcurg o lună relativ liniştită,fără întâmplări neprevăzute. Unii nativi,însă,pot avea proleme cu copiii din punct de vedere medical.

Financiar,te poţi confrunta cu mici întârzieri a banilor,care te vor pune şi pe tine în aceeaşi postură,când vine vorba de plăţi. Atenţie la relaţia cu partenerul de viaţă.

Horoscopul lunii noiembrie 2015 – Scorpion

Scorpionii au parte de o perioadă favorabilă. Profesional şi din punctul de vedere al familiei,nativii acestei zodii stau bine. Poate apărea,însă,o problemă cu unul din părinte,care se pare că are ceva de probleme de sănătate.

Prima jumătate a lunii poate veni cu o apăsare psihică,dar norii dispar în a doua jumătate a lunii. Atenţie la relaţia cu partenerul de viaţă! Fii mai tolerant(ă)!

Horoscopul lunii noiembrie 2015 – Săgetător

Pentru tine,luna noiembrie este una ceva mai bună decât precedentele. De fapt,astrele sugerează că ai cam depăşit perioada critică a acestui an.

Din punct de vedere financiar,noiembrie este cât de poate de normală. E posibil să apară unele neclarităţi în relaţia membrii mai în vârstă ai familiei. Mai precis,o rudă de sex feminin.

Horoscopul lunii noiembrie 2015 – Capricorn

Luna asta fereşte-te să iei decizii importante,pentru că nu este o perioadă potrivită pentru planificarea viitorului. Şi aici intră şi viaţa de familie,şi cariera,şi sănătatea.

Mai mult,există riscul să te cerţi cu partenerul de viaţă,copiii sau alte rude aproapiate. Vestea bună este că dacă eşti calmă şi diplomat şi încerci să eviţi conflictele,luna se va încheia cu bine pentru toată lumea.

Horoscopul lunii noiembrie 2015 – Vărsător

Vărsătorii nu au o lună bună,spun astrele. Posibil să nu te simţi în largul tău,să ai dispoziţii schimbătoare şi să-i influenţezi şi pe ceilalţi.

De asemenea,apar cheltuieli neprevăzute şi asta te va dezechilibra emoţional. Îţi vei reveni mai repede dacă nu te consumi atât de tare din nimicuri.

Horoscopul lunii noiembrie 2015 – Peşti

Tu ai noroc cu carul luna aceasta. Mai toate semnele astralesunt aliniate,astfel încât să-ţi fie ţie bine. Probleme în familie pot fi controlate şi rezolvate cu uşurinţă.

Financiar,culegi roadele muncii depuse în lunile trecute. Vestea mai puţin bună este că poţi pierde lucrurile dragi,obiecte cu semnificaţie în noiembrie,deci fii atentă(ă) ce iei cu tine şi unde îl laşi.Recente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!