Horoscopul lunii noiembrie pentru femei

1 75085 original jpg jpeg

Noiembrie începe cu planuri şi fel şi fel de idei care, pe lângă satisfacţia personală, vor aduce şi venituri în plus pentru multe dintre native. În ce priveşte relaţia de cuplu, nu vor lipsi neînţelegerile cu partenerul.

Horoscopul lunii noiembrie pentru femei. Berbec

Te vei axa foarte mult pe muncă în această lună,motiv pentru care apar ceva tensiuni în viaţa de familie. Chiar dacă vei munci foarte mult,progresele la serviciu întârzie să apară. Stai bine la capitolul finanţe,dar nu uita să pui bani deoparte şi pentru zile negre. Dacă vrei să rămâi însărcinată,ai toate şansele ca asta să se întâmple.

Horoscopul lunii noiembrie pentru femei. Taur

Pentru nativele născute sub acest semn zodiacal,luna noiembrie vine cu ceva probleme la locul de muncă. Va trebui să munceşti foarte mult pentru a-ţi păstra serviciul. Lucrurile vor intra pe un făgaş normal după 23 noiembrie. În relaţia de cuplu lucrurile merg foarte bine. Dacă eşti singură,ai toate şansele să întâlneşti pe cineva potrivit ţie.

Horoscopul lunii noiembrie pentru femei. Gemeni

Încearcă să stai departe de conflicte şi să-ţi oferi ajutorul celor care au nevoie de el. În luna noiembrie,vei începe să-ţi renovezi locuinţa,motiv pentru care vei fi nevoită să cheltuieşti foarte mult. Dacă eşti singură,vei cunoaşte oameni noi în această lună. Pentru nativele căsătorite,noiembrie nu este o lună bună pentru a rămâne însărcinată.

Horoscopul lunii noiembrie pentru femei. Rac

Vei reuşi în această lună să-ţi duci la îndeplinire toate obiectivele şi chiar să apară o nou loc de muncă. Gândeşte-te de două ori înainte de a lua o decizie. Vei socializa foarte mult în această lună,iar relaţia cu partenerul şi cu copiii va fi minunată. Dacă eşti singură,întâlneşte-te cu prietenii cât de des poţi. Vor exista multe oportunităţi de a-ţi întâlni sufletul-pereche.

Horoscopul lunii noiembrie pentru femei. Leu

Pentru tine,luna noiembrie va fi una excelentă pe plan financiar. În schimb,pe plan personal lucrurile nu merg foarte bine. Vor exista câteva turbulenţe care vor ameninţa liniştea familiei tale. Lucrurile se vor ameliora până la data de 23 noiembrie. Dacă eşti singură,noiembrie nu este o lună bună pentru întâlniri romantice.

Horoscopul lunii noiembrie pentru femei. Fecioară

Pentru tine,viaţa personală este mai importantă decât serviciul în această lună. Nu duci lipsă de bani,dar nici de discuţii aprinse în viaţa de cuplu. Vorbeşte deschis cu partenerul de viaţă,pentru ca tensiunile să nu mai apară între voi. Nu este o lună bună pentru a rămâne însărcinată,mai ales că vei băga mâna adânc în buzunar pentru a-ţi renova locuinţa.

Horoscopul lunii noiembrie pentru femei. Balanţă

Eclipsa de lună care va avea loc în noiembrie va aduce ceva schimbări la locul de muncă. Este posibil să fii avansată,motiv pentru care şi veniturile tale vor creşte considerabil. Relaţia cu partenerul de cuplu nu va fi lipsită de discuţii aprinse. Doar cu calm vei reuşi să te înţelegi cu persoana iubită.

Horoscopul lunii noiembrie pentru femei. Scorpion

Eclipsa de lună din noiembrie va aduce ceva schimbări în relaţia de cuplu. Nativele singure au multe şanse să-şi găsească alesul inimii,iar cele implicate într-o relaţie serioasă vor fi răsfăţate în această lună cu mici cadouri. La muncă apar ceva conflicte cu şefii şi colegii de muncă,peste care vei trece cu diplomaţie.

Horoscopul lunii noiembrie pentru femei. Săgetător

Fii consecventă în luarea deciziilor şi vei vedea că lucrurile se vor aşeza. Este posibil să-ţi găseşti un alt loc de muncă ori să începi propria ta afacere. Deciziile importante ce implică banii ar trebui luate înainte de 22 noiembrie. Ascultă-ţi inima în deciziile personale pe care trebuie să le iei.  

Horoscopul lunii noiembrie pentru femei. Capricorn

Te vei concentra pe serviciu în această lună. Va trebui să munceşti foarte mult,dar câştigurile vor fi pe măsură. Dacă eşti într-o relaţie,este posibil ca la anul să vă căsătoriţi. Pentru nativele singure,noiembrie este o lună bună pentru întâlniri romantice.

Horoscopul lunii noiembrie pentru femei. Vărsător

Va trebui să te decizi în această lună care-ţi sunt obiectivele pe termen lung. Este bine să fii prietenoasă,pentru a fi sigură că vei reuşi să-ţi duci la îndeplinire sarcinile. Situaţia financiară se va îmbunătăţi în a doua jumătate a lunii,iar relaţia cu partenerul va avea suişuri şi coborâşuri.

Horoscopul lunii noiembrie pentru femei. Peşti

Noiembrie este o lună foarte bună pentru tine,mai ales pe plan profesional când te vei remarca la locul de muncă şi banii nu-ţi vor lipsi. Vei cunoaşte pe cineva cu care te potriveşti 100%,iar dacă eşti căsătorită,răbdarea îţi va fi pusă la încercare de copiii tăi.Recente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg