Horoscopul pe două săptămâni. Ne așteaptă urcușuri și coborâșuri iminente

În același timp, între 1 și 14 aprilie, Universul construiește unul dintre cele mai favorabile aspecte ale anului, notează astrologul Athena Antares, pentru ca noi să ne întoarcem la dorințele neîmplinite și la ceea ce avem noi nevoie cu adevărat.

image

Cum se va descurca fiecare nativ din zodiac în luna aprilie, când vom experimenta suișuri și covorâșuri și vom face slalom de la lumină la întuneric, descoperă în continuare. Astrologul Click! Lorina a făcut previziuni pentru următoarele două săptămâni, iar veștile sunt care mai de care mai diverse.

Berbec

Munca ascunsă de ochii curioși, discuțiile importante abordate doar într-un cerc îngust și sigur, de încredere, activitățile de cercetare, momentele de meditație în izolare vor fi mult mai utile decât încercarea de a obține un succes public și la vedere. Delegațiile și drumurile scurte nu sunt prielnice, la ele putându-se ivi situații dificile, neplăceri sau pur și simplu nu vă rezolvați problemele pentru care călătoriți. Pe cât posibil amânați-le.

Taur

Pentru voi continuă ceea ce a pornit luna trecută, iar dorințele voastre de a vă relaxa alături de prieteni, de a pleca în călătorii, vor fi uneori stopate de obligațiile pe care simțiți că le aveți față de copii. Ideile și teoriile pe care le aveți vizavi de partea sentimentală a lucrurilor nu sunt primite cu inima deschisă de alții, nu vă găsiți pe aceeași lungime de undă cu ei, așa că mai bine să nu le împărtășiți.

Gemeni

Munciți în continuare din greu, și la serviciu, și acasă, căci obligațiile și responsabilitățile apasă și de abia le faceți față. Se poate lua în discuție inclusiv o deplasare în străinătate la apariția unor noi informații. Grijă, căci aveți tendința de a le înțelege doar la nivel superficial! Cu cei apropiați din familie se pare ca totul este calm. Dacă aveți câteva tensiuni, ele vor fi cu rude mai îndepărtate, referitor la chestiuni vechi.

Rac

Medical nu veți fi în formă excelentă, căci există tendința scăderii imunității, așa încât e nevoie de grijă suplimentară. În a doua jumătate a perioadei, situația se va schimba, iar energiile cosmice le veți simți în starea voastră de zi cu zi. Veți avea de întâmpinat dificultăți asociate cu greșeli din trecut, pentru care s-ar putea să deveniți ținta criticilor. Lipsa banilor va deveni și mai acută, sunt posibile dificultăți dacă o să vă bazați doar pe noroc.

Leu

Comunicarea și activitățile vor fi mai puțin productive, deși nu veți duce lipsă de informații utile și consultări necesare. Nu vă entuziasmați de ele, amintiți-vă faptul că deciziile grăbite blochează ofertele mai bune, ce le-ați obține pe viitor. Oricum, nu este indicat să împrumutați bani, deoarece există riscul ca obligațiile materiale să umbrească relațiile în viitor. Afectiv, cele singure își pot găsi jumătatea în străinătate sau de pe rețelele de socializare.

image

Fecioară

Veți reuși să îi scoateți din fire pe alții, veți percepe ceea ce se întâmplă incorect și veți trage concluzii incorecte. Dacă nu ați profitat până acum de oportunitatea de a analiza mai bine evenimentele, de a găsi soluțiile potrivite pentru problemele care apar, zilele astea mai bine nu încercați.

Sunt posibile dificultăți și conflicte în relații, probleme la locul de muncă, unele soldate chiar cu decăderi din funcție, cu retrogradări.

Balanță

Vă sfătuiesc să aveți grijă la conversații. Puteți deveni vulnerabile la critici, iar dacă interlocutorul o să atingă cu aluziile sau ceva inadecvat, voi o să luați foc de iritare. De asemenea, trebuie să se acorde atenție casei ori părinților care au nevoie de sprijin. Pentru a nu provoca conflicte cu oamenii apropiați, încercați să nu faceți promisiunile de a le cumpăra sau de a le face un serviciu, deoarece puteți uita pur și simplu de promisiuni.

Scorpion

Aproape în fiecare zi soarta va deschide noi drumuri care vă vor conduce spre un viitor complet diferit față de cum vi-l imaginați. Intuitiv veți simți în ce direcție ar trebui să vă deplasați. Norocul le va însoți doar pe acelea care nu se opresc aici, care vor continua să-și aprofundeze și să-și extindă cunoștințele, abilitățile și contactele. Veți aprecia ceea ce puteți folosi practic și veți arăta perseverența în formare.

Săgetător

Sunt posibile conflicte la locul de muncă sau în familie, iar lipsa de timp pentru odihnă poate afecta sănătatea. Viața personală va veni în prim-plan și vă puteți aștepta la ceva întâlniri romantice, măcar pe calea undelor. Nu de alta, dar graba de a căuta plăcere într-o călătorie ar putea fi cauza unui dezacord; cooperarea și abținerea ar trebui să fie luate în considerare. S-ar putea dezvolta un sentiment iluzoriu de bine cu privire la finanțele comune.

Capricorn

Deși nu pot spune că nu aveți succes în ceea ce întreprindeți de-acum încolo, nici nu pot confirma ca el vine în cascadă; din contră, vine ca un șuvoi ce curge pe culoar strâmt, așa că nu e timpul să vă culcați pe-o ureche. Va fi deosebit de important să vă hotărâți ce alegeți – ori continuați să trăiți simplu și comod, cu mai puține griji, ori vă înhămați la mai multe fort și stres, preluând ceea ce destinul vă oferă.

Vărsător

Continuă o perioadă dificilă și pentru voi, deoarece multe din ce dețineți în interior și exterior este uzat. Se pare că problemele din trecut, afacerile de atunci, vă țin acum pe loc sau chiar vă trag în jos. Cu toate astea, aveți deschidere să faceți planuri pentru viitor și chiar se deschid câteva perspective. Vor veni idei mari și propuneri importante care, deși nu vă satisfac necesitățile financiare, dacă le veți accepta, nu veți regreta.

Pești

Divertismentul, relațiile afective poate că v-ar diversifica viața, oferindu-vă o experiență nouă. Însă problemele ce se pot ivi în a doua jumătate a perioadei, se pot prelungi și mai târziu chiar. Dacă ați făcut greșeli în trecut, va trebui să dați socoteală, să oferiți informații și scuze, căci veți fi criticate. Mâna de ajutor poate veni dinspre prieteni, și poate nu neapărat vouă o să vă fie întinsă, ci mai curând partenerului.

@shutterstock



Recente

Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg