Horoscopul primăverii pe anul 2016

1 70042 original jpg jpeg

Vrei să ştii ce te aşteaptă în următoarele trei luni de primăvară din punct de vedere al dragostei, carierei, sănătăţii? Cu banii vrei să ştii dacă o s-o duci mai bine? Ţi-am răspuns la întrebări! Sperăm că ţi-am zis de bine.

În martie,aprilie şi mai se produc schimbări pe toate planurile pentru majoritatea zodiilor. Schimbări mult-aşteptate şi schimbări care te vor lua prin surprindere. Mai multe detalii,în dreptul fiecărei zodii.

Horoscopul primăverii – Berbec

În dragoste apar tensiuni,care ţin până în iunie. Ai grijă cum abordezi discuţiile! Apelează la mai multă diplomaţie,ca să nu suferi. În unele cazuri pot surveni despărţiri. În ceea ce priveşte cariera,în aceste trei luni trebuie să verifici de două ori înainte să faci ceva,pentru că eşti predispusă erorilor. De asemenea,e bine să repari şi nişte greşeli pe care le-ai făcut în ultima perioadă. Una peste alta,la serviciu începe să se destindă atmosfera. Cu sănătatea vei sta şi mai bine dacă faci măcar un control de rutină. Ai vrea să ai mai mulţi bani şi îţi vin noi idei. Dacă îi obţii prin muncă,e bine. Dacă te gândeşti să faci un împrumut,trebuie să ştii că până în august este o decizie riscantă.

Horoscopul primăverii – Taur

Acordă mai multă atenţie iubitului până în mai,pentru că sunt încă frustrări mai vechi,care vă poate deteriora relaţia. Eşti căsătorită? Posibil să treci prin teste de rezistenţă din partea lui,dar cu tact şi răbdare veţi depăşi această perioadă dificilă. În carieră e posibil să faci mici progrese. Fii mai îngăduitoare cu colegii de muncă. Din punct de vdere al sănătăţii lucrurile nu stau tocmai bine,pentru că pot apărea complicaţii pe toată durata primăverii. La finalul lunii mai,însă,totul intră pe făgaş normal. În tot intervalul ai mai multe cheltuieli decât resurse. Trebuie să te reorganizezi.

Horoscopul primăverii – Gemeni

Până la finalul lunii mai pot apărea neînţelegeri în familie. E posibil să apară o uşoară revigorare a relaţiei,dar în mai iar sunt aşteptate motive de ceartă. Totul e să tratezi subiectele cu calm şi cu diplomaţie. Altfel,poţi lua decizii radicale. Dacă te pregăteşti de multă vreme pentru o promovare,în martie s-ar putea să se petreacă evenimentul mult-aşteptat. Dacă nu ai muncit pentru asta,lucrurile rămân pe loc. Mare grijă că tensiunile îţi pot şubrezi sănătatea. E posibil să câştigi ceva mai mulţi bani în luna martie,dar pot apărea şi în aprilie ceva beneficii materiale.

Horoscopul primăverii – Rac

Pe toată durata primăverii relaţiile pot trece prin tot felul de provocări,dar parcă se înteţesc abia pe la finele lunii mai. Pe plan profesional,te aşteaptă o primăvară intensă. Din punct de vedere al sănătăţii,ai grijă că pot apărea unele probleme de sănătate încă din luna martie. Trebuie să te ocupi de ele imediat şi să adopţi un stil de viaţă sănătos. Cu banii stai relativ bine,nici nu vin prea mulţi,dar nici nu faci cheltuieli în exces.

Horoscopul primăverii – Leu

Tu vei avea o primăvară frumoasă şi plină de surprize pe plan sentimental. Tot efortul depus în ultimii ani pe plan profesional s-ar putea concretiza într-o schimbare de bun augur în această primăvară. Din păcate,oboseşti şi asta îţi poate afecta starea de sănătate. Ai mai multă grijă de tine,fă-ţi analizele,ia vitamine şi repară ce mai ai de reparat. Nu uita să te odihneşti cel puţin opt ore pe noapte. Dacă în lunile martie şi aprilie lucrurile evoluează mai lent,în luna mai aşteaptă-te la o deblocare a veniturilor.

Horoscopul primăverii – Fecioară

În dragoste,primăvara îţi aduce şanse noi să repari ce ai geşit în ultima perioadă. De fapt,în mai poţi începe o nouă eră frumoasă pe plan amoros. Domeniul profesional nu este prioritar pentru tine,te simţi bine cu situaţia din prezent,chiar dacă o să munceşti mult.

Cu sănătatea stai bine,dar ai grijă la eventualele tulburări digestive care pot apărea la finele lunii. Ele pot fi probleme mai vechi,care în mediu propice îşi fac de cap. Lunile de primăvară sunt cele care încheie un ciclu lung cu bătăi de cap din punct de vedere al resurselor financiare.

Horoscopul primăverii – Balanţă

Pentru tine,pe plan sentimental continuă seria testelor de rezistenţă în relaţie. Totuşi,martie vine cu o revigorare a sentimentelor. În carieră apar multe piedici,dar vei reuşi să faci paşi mici spre înainte. Barierele dispar abia în luna mai. Din păcate,sănătatea este legată de starea profesională,aşa că ai grijă la cât de tare te consumi pentru nedreptăţile care ţi se fac. Cu banii nu stai mai bine,dar ai o nouă viziune pentru viitor. Te gândeşti să faci cursuri noi,să deprinzi abilităţi noi,ca să câştigi pe viitor mai mult.

Horoscopul primăverii – Scorpion

În dragoste,ţie ţi se cer multe şi mărunte şi va trebui să renunţi la o mulţime de dorinţe şi să faci sacrificii. Dar primăvara asta te aşteaptă şi mult surprize pe plan sentimental. În carieră e bine să fii cu mare băgare de seamă până la finele lui mai,pentru că sunt mulţi dornici să-şi asume planurile tale geniale. În general,situaţia profesională se îmbunătăţeşte faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Lunile de primăvară se anunţă agitate şi cu consum psihic serios. Pe plan financiar,tu te mobilizezi,îţi aduni forţele şi o să câştigi mai bine,dar nu te baza pe asta.

Horoscopul primăverii – Săgetător

Primăvara vine cu o împrospătare a sentimntelor,dar nu pe măsura aşteptărilor tale. Lucrurile se vor remedia abia în vară. Luna martie dar şi celelalte se arată fructuoase pe plan profesional,pentru că prinde contur un plan mai vechi de-al tău,care îţi poate aduce mult-dorita promovare. Din punct de vedere al sănătăţii,trebuie să ştii că pot apărea complicaţii,dar nu serioase. Însă după luna mai trebuie să te aştepţi la ceva cronicizări în acest domeniu. Resursle fianciare pot veni şi din surse colaterale. Totul e să-ţi păstrezi relaţiile cu partenerii şi colaboratorii.

Horoscopul primăverii – Capricorn

Ca de obicei,pe tine te preocupă mai mult cariera decât dragostea. Totuşi,măcar în lunile de primăvară fă un mic efort şi acordă mai multă atenţie celor dragi. Atenţie,în luna mai eşti predispusă să calci strâmb şi poţi regreta de pe urma deciziei toată viaţa.

În carieră,piedicile nu dispar,dar se mai răresc. În domeniul sănătăţii e loc de mai bine. Te stresezi din orice,iar familia ta pare un izvor nesecat de stres şi tensiune negativă. Luna martie aduce o şansă nesperată de a echilibra resursele financiare,dar este foarte mică şi o poţi rata. Ira în aprilie pot apărea cheltuieli în exces.

Horoscopul primăverii – Vărsător

Primăvara începe pentru tine cu multe aşteptări de la cei dragi,dar abia la finalul lui mai vei vedea ce primeşti. Pe plan profesional se anunţă o perioadă calmă,presărată cu oferte reciproc avantajoase. Sănătatea ta nu este cea mai bună,pentru că ai muncit mult,te-ai suprasolicitat. Trebuie să ai mai multă grijă de tine,să dormi mai mult. Cu banii stai bine,mai ales că lunile aprilie şi mai îţi aduc o oarecare stabilitate pe acest plan.

Horoscopul primăverii – Peşti

Mare atenţie că în relaţie pot apărea unele scântei,din cauză că amândoi vreţi mai mult decât sunteţi dispuşi să oferiţi. Faptul că gândeşti de două ori înainte să spui o dată îţi poate salva viaţa de cuplu. Pe plan profesional se anunţă activitate intensă în această primăvară. Cu sănătatea,eşti ca nouă. Te simţi bine,eşti energică,revigorată şi înţelegi singură formula cu care poţi reduce nivelul de stres. Dacă până acum veniturile tale au fluctuat,începând cu această primăvară vei descoperi că lucrurile intră pe făgaş normal,constant şi fără turbulenţe.



Recente

Pamela Anderson  foto   Shutterstock jpg
femeie  foto   Shutterstock jpg
George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg