Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici. Casa banilor se deschide pentru zodia Berbec

1 horoscop rune mihai voropchievici jpg jpeg

Astrologul şi numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada următoare, când astrele par să se alinieze în favoarea zodiilor de Foc. Astfel, casa banilor se deschide pentru Berbeci, care vor avea mare succes pe plan profesional, respectiv financiar. Iată ce-ţi rezervă horoscopul runelor, prezentat de Voropchievici la Antena 3, pentru zodia ta.

HOROSCOP  BERBEC O săptămâna bună cu surprize mai ales pe plan financiar.  O suma de bani neaşteptată sau mai mare decât aţi fi crezut va veni la fix pentru a va ajută să achitaţi o datorie mai veche sau să plătiţi un avans pentru vacanţă de final de an.http://www.antena3.ro

HOROSCOP  TAUR

Taurii vor avea o săptămâna agitată şi adeseori se vor simţi derutaţi din cauza succesiunii ciudate a evenimentelor din viaţă lor. Au nevoie de tact pentru a aborda cu răbdare. Dacă vor reuşi să comunice uşor cu cei din jur şi situaţia lor se va îmbunătăţi.

HOROSCOP  GEMENI

Pentru Gemeni, săptămâna această va fi că un miracol. Veţi primi ajutor divin şi veţi reuşi chiar şi acolo unde aveaţi cele mai sumbre previziuni. Regăşiţi-va pe voi înşivă şi ascultaţi-va voea interioară care va va ghida corect paşii.

Citeşte şi: 3 zodii feminine pe care nu le înţelege nici un bărbat. Femeia Taur, cea mai capricioasă

HOROSCOP RAC

Şi racii sunt protjati săptămâna această de forţe superioare. Nu înseamnă să va asumaţi riscuri extreme, dar puteţi avea curaj să faceţi acei paşi pe care încă-i cumpaniti.

HOROSCOP  LEU

O săptămâna excelenţă pentru nativii Leu care reuşesc să se pună pe picioare şi chiar mai mult, să se facă remarcaţi şi să câştige teren pe toate planurile. Energii pozitive, constructive. Profitaţi de acest moment bun, de-a dreptul înălţător.

HOROSCOP  FECIOARĂ

O săptămâna în care fecioarele se pot aştepta la schimbări importante, la răsturnări de situaţie. Dacă aţi sperat ceva sau dacă va doriţi cu ardoare ceva, aflaţi că şansele să-l obţineţi sunt acum de partea voastră. Aveţi însă grijă să nu faceţi greşeli faţă de nimeni!

HOROSCOP  BALANŢĂ

O săptămâna în care Balanţele vor lua decizii importante. Fie că veţi alege să schimbăţi casă, maşînă , serviciul, sunteţi puşi şi treaba şi inspiraţi să faceţi alegetile corecte. Ascultaţi-va gândurile şi puneţi-va în practică ideile fără să pregetati prea mult.

HOROSCOP  SCORPION

Veşti… multe veşti pentru scorpioni. Aveţi de unde alege şi chiar puteţi alege ce este bun pentru voi. Informaţii utile va vor parveni în decursul acestei săptămâni. Veţi schimbă situaţii în favoarea voastră şi veţi înregistra succese pe toate planurile.

HOROSCOP  SĂGETĂTOR

Cadouri şi bani pentru sagetatori. Cineva va iubeşte suficient şi va poartă de grijă. Un mic ajutor de departe va va însenina zilele.

O iubire nouă la orizont pentru cei singuri.

HOROSCOP  CAPRICORN

Capricornii sunt prea vijeliosi săptămâna această. Chiar dacă va doriţi că unele lucruri să se fi întâmplat ieri, nu înseamnă să intraţi în situaţii conflictuale cu cei din jur şi să găşiţi neapărat vinovaţii pentru a-i pune la zid. Aveţi răbdare şi acţionaţi cu tact şi maturitate.

HOROSCOP  VĂRSĂTOR

Iată că săptămâna această va aduce acele rezultate pe care le aşteptaţi demult ba chiar şi ceva plusuri. Aveţi toate motivele să fiţi optimişti, să lucraţi mai mult şi să zambiti.

Citeşte şi: Ele s-au născut să cucerească lumea. 5 zodii de femei puternice. Printre ele, Leoaica e de top

HOROSCOP  PEŞTI

Prima săptămâna din noiembrie nu va fi uitată prea uşor de nativii peşti. O iubire nouă, o poveste frumoasă care se poate transformă în ceva serios pentru viitor va bate la uşa.Recente

Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg