Iată care sunt cele trei doamne dificile, potrivit zodiata.com

Locul III: Femeia TAUR

Este bine ştiut faptul că femeia taur este capricioasă. Este foarte încăpăţânată şi de cele mai multe ori îşi doreşte ca partenerul ei să ghicească ce probleme o macină, fără să îi comunice.

Citeşte şi: Cele mai loiale zodii în dragoste! Ele îţi sunt alături, ”la bine şi la rău”, pe viaţă. Racii, familiştii horoscopului

Bărbaţii întâmpină probleme în a înţelege o femeie taur pentru că are toane şi este destul de dificil să-i faci pe plac. Totuşi, aceste toane îi trec destul de repede. Bărbaţii nu ar mai trebui să se chinuie să înţeleagă aceste femei pentru că nu vor reuşi.

Locul II: Femeia PEŞTI

Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt extrem de sensibile. Se pot enerva uşor şi pot isca certuri urâte pentru că nu ştiu exact cum să comunice ce au pe suflet şi din acest motiv vor crede că este tot vina partenerului.

Aceste femei nu sunt neapărat capricioase, însă nu au suficientă autostimă. Acest lucru le poate îngreuna viaţa amoroasă pentru că nu reuşesc să-şi ridice standardele la adevărata lor valoare şi vor avea mereu impresia că toţi bărbaţii sunt buni pentru ele.

Citeşte şi: Zodia Scorpion, cea mai dificilă. Uite cum reacţionează fiecare zodie atunci când îi este greu

Locul I: Femeia GEMENI

Cea mai complicată femeie cu cea mai complicată personalitate este femeia din zodia gemeni. Aceste femei au un comportament schimbător şi nici măcar nu dau explicaţii pentru acest lucru. De obicei, una spun, alta fac.

Aceste femei sunt inteligente şi o au mulţime de idei în cap în acelaşi timp. Acest lucru face ca nimeni să nu ştie exact ce gândeşte şi uneori uită chiar şi ele.