Horoscopul şanselor în anul 2012

1 72632 original jpg jpeg

Multe s-au spus despre anul 2012. Câte sunt adevărate, nu avem un răspuns, dar un lucru e sigur! Se anunţă un an cu multe schimbări şi oportunităţi. Nu-i aşa că eşti curioasă să citeşti ce ţi-au rezervat astrele?!

Berbec (21 martie – 21 aprilie)

Anul celor mai multe schimbăriDa,ai citit bine! După o lungă aşteptare,viaţa ta o ia în sfârşit pe drumul cel bun. Te aşteaptă un an plin de surprize şi de momente fericite. Cei dragi devin mai înţelegători şi te susţin în clipele dificile.

Dragoste:Cursul vieţii ­tale amoroase se stabilizează în 2012. După „furtunile” de anul trecut,vei avea parte de mai multă pace. În plus,poţi să-ţi canalizezi mai bine sentimentele spre a-l face fericit pe soţul tău.

Energia  ta debordantă îţi permite să ai avantaje nesperate. Dacă eşti singură,întâlnirile amoroase încep să aibă rezultatele aşteptate şi vei întâlni o persoană specială.

În cuplu,te vei apropia mult mai mult de partener,veţi comunica mai bine,chiar dacă vor exista şi despărţiri de scurtă durată. Secretul? Încearcă să fii mult mai calmă!

Familie:Sensibilitatea ta,mai ascuţită decât în anii trecuţi,îţi va lua multă energie,în special când vei avea tendinţa să priveşti lucrurile alarmist. Rezistă tentaţiei de a-ţi transforma aşteptările în legile casei,pentru că asta îţi aduce conflicte.

Nervozitatea nu e o metodă bună de a te impune şi de a-i ghida pe cei dragi,dar asta o ştii deja. Încearcă să mai renunţi la muncă şi stai mai mult cu familia.

Sănătate:Începi un nou ciclu jupiterian,care-ţi va da un impuls în toate domeniile care te interesează. Marte,planeta ta influentă,îţi dă energie chiar şi atunci când ţi se pare că ai ajuns la capătul puterilor.

Va trebui însă să faci un efort susţinut pentru a-ţi controla impulsivitatea,deoarece aceasta tinde să-ţi afecteze starea emoţională. Reuşeşti să te fereşti de boli,dar câte o mică răceală tot te va mai supăra. Mare atenţie la alimentele condimentate!

Date norocoase:15 februarie,2 iunie,17 octombrie

Taur (22 aprilie – 21 mai)

Nu lăsa norocul să treacă pe lângă tine!

După schimbările din ultimul an,va trebui să hotărăşti ce vrei de la viaţă şi să nu te mai sperie lucrurile noi. Evenimentele plăcute se vor ţine scai de tine şi te vor pune în faţa unor noi provocări. Jupiter  te va face să te gândeşti la mai multe lucruri deodată,dar de tine ţine să ai curajul de a întreprinde lucruri noi.

:În 2012,te vei stabiliza emoţional. Tensiunile interioare care anul trecut îţi făceau probleme se reduc,situaţia ta sentimentală devenind mai echilibrată. Vei fi pregătită să faci totul pentru a te apropia de partener. 

Celibatarele vor atrage persoane entuziaste şi le vor captiva. Femei­le căsătorite găsesc mai multă satisfacţie în viaţa de cuplu şi descoperă noi sfere ale intimităţii.

:Impulsurile planetei Venus îţi vor canaliza energia spre lumea exterioară. Asta te va ajuta să ai mai mult control asupra destinului (de exemplu,în anturaj te vei descurca cu situaţiile conflictuale) şi vei fi un sprijin pentru cei dragi.

Pe de altă parte,există şi un risc. Ai mare grijă să găseşti punctul de echilibru dintre dorinţele tale şi ce vor cei din jur.

:Echilibrul depinde în mare parte de modul cum îţi programezi viaţa. Vei sta mult la locul de muncă,ceea ce te va duce treptat spre epuizare. De aceea,nu uita că sănătatea este pe primul plan.

Referitor la meniul zilnic,stresul te va face să consumi mai multe grăsimi şi dulciuri. Legumele te ajută să-ţi echilibrezi mesele,dar ai nevoie şi de vitamine,şi de mişcare.

:15 martie,2 august,17 noiembrie

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Oportunităţile sunt de partea ta

Un nou început,activităţi incitante,proiecte de toate felurile...  Impulsurile din partea lui Uranus aduc proiecte inedite în viaţa ta. Dacă ţi se pare prea monotonă existenţa,vei avea în sfârşit şansa s-o poţi „pipera".

Lucruri noi te vor distrage de la cursul obişnuit. Compromisurile sunt mai uşor de făcut, fiind momentul propice pentru a te retrage dintr-o afacere neprofitabilă.

: Viaţa sentimentală devine mai intensă în 2012. Problemele nerezolvate de anul trecut cresc în importanţă şi vei lua decizii importante. Nevoile tale emoţio­nale ies la iveală şi te fac mai emotivă decât de obicei.

Totul depinde de cum îţi reglezi toanele şi frustrările. Dacă ai deja o relaţie, acum ar fi momentul să-ţi afirmi dorinţele. Cere şi părerea partenerului, deoarece influenţele lui Marte te predispun la polemici, fiind esenţial să eviţi conflictele. Dacă eşti singură, este posibil să frângi multe inimi.

: Te afli la sfârşitul unui ciclu uranian, care în 2012 te va face mai atentă la evenimentele care apar. Lasă lipsa de încredere în tine şi sentimentul de vinovăţie deo­parte!

Doar dacă vei învăţa din greşeli, vei învăţa lecţia şi vei merge mai departe fără a te lăsa cuprinsă de sentimente negative. Trebuie să avansezi, asta este o prioritate!

: Anul acesta, vei trăi o schimbare de metabolism. Influenţele planetelor Marte şi Mercur te vor predispune la măsuri speciale de protejare a sănătăţii.

Tocmai de aceea, sunt multe şanse să treci printr- o depresie, dacă nu te vei simţi în formă, pe măsura efortului. Ai grijă ­să-ţi tratezi problemele de coloană!

: 21 ianuarie, 11 mai, 30 iulie

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Riscurile nu-ţi vor tăia avântul

Se anunţă multe schimbări de situaţie în relaţia cu partenerul şi în anturaj. Copiii vor lupta pentru independenţă şi soţul sau partenerul se lansează într-o afacere.

Ca şi anul trecut, va trebui să munceşti mult pentru a avea rezultate. Pe de altă parte, eforturile te vor costa mai puţin şi te simţi mai încrezătoare că faci faţă unor situaţii dificile.

: Viaţa ta amoroasă este mai interesantă. Impulsurile lui Uranus, Mercur şi Venus vor da stabilitate în legătura cu partenerul de viaţă şi te vei bucura de atenţiile lui.

Vei face paşi importanţi pentru a-ţi concretiza idealurile. Eşti în cău­tarea unui suflet-pereche? 2012 îţi oferă întâlniri care te vor da peste cap.

Dacă eşti într-o situaţie ambiguă, vei găsi răspunsul potrivit şi persoana care să te înţeleagă.

: În anul 2012, eşti plină de creativitate în toate domeniile. Inspiraţia nu te lasă în pană, dar va trebui să păstrezi un avans şi în special să respecţi planurile. Cu acţiuni responsabile, vei ajunge să-ţi atingi obiectivele. Renunţă la cheltuielile şi la cumpărăturile inutile.

: Vei avea probleme uşor de tratat cu rinichii, dar dureroase. În plus, n-ar strica să faci un tratament de întărire a sistemului imunitar, care să te ajute să lupţi contra răcelilor.

: 1 martie, 11 iulie, 18 decembrie

Leu (23 iulie – 22 august)

Noi responsabilităţi incitante

Impasul provocat de Saturn şi de Uranus este, în sfârşit, contracarat de influenţa Soarelui. Acest lucru îţi va da energie în proiectele tale şi vei da dovadă de mai multă eficienţă.

Sensibilitatea ta accentuată se va confrunta cu anumite circumstanţe care te vor mobiliza. Capacităţile creative sunt susţinute, aflându-se în prima casă a Destinului.

: Setea de nou generează o atitudine nouă. Nu te vei putea abţine să nu-ţi provoci partenerul şi să-l faci să te dorească mai mult. Ar fi bine să-i prezinţi dorinţele tale cele mai ascunse, chiar dacă vei întâmpina dificultăţi în a le exprima.

Nu aştepta ca partenerul să le ghicească. Atunci când i le vei spune, s-ar putea să te surprindă reacţia lui. Întâlnirile amoroase din ultimele trei luni ale lui 2012 vor fi bogate în tatonări şi în jocuri erotice. Dacă eşti singură, această perioadă va fi benefică şi pentru a îngropa trecutul.

: Triunghiul format cu Jupiter şi Uranus te va pune de multe ori în situaţia de a-ţi apăra punctul de vedere. Nu vei fi de acord să accepţi compromisul. Frica de a face sacrificii mari te ţine în loc de prea mult timp.

Evaluează-ţi situaţiile şi toate problemele se vor rezolva. Ieşi cu familia în oraş, mai lasă de la tine în relaţia cu socrii şi nu mai fi răutăcioasă cu rudele în vârstă.

: Influenţele lui Saturn generează excese la începutul anului. Sistemul tău digestiv va avea de suferit. Cu greu te vei putea abţine de la mâncărurile grase şi de la dulciurile care te energizează.

Din mai, dinamismul tău se intensifică. Ultimele trei luni ale lui 2012 te vor surprinde într-o formă fizică de invidiat.

: 13 aprilie, 15 august, 19 decembrie

Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Vei avea o energie inepuizabilă

Urmările unor situaţii din trecut vor ieşi la iveală în 2012. Impulsivitatea ta este în creştere şi nu vei putea să treci peste invidia celor din jur. Îţi vei proba mai mult natura instinctivă, ceea ce-ţi permite să fii mai creativă, mai înclinată să exprimi ce simţi.

: Viaţa ta sentimentală este stabilă. Circumstanţele te vor împinge câteodată la absurdităţi, la dubii în privinţa partenerului, dar treci peste ele, după ce-l testezi în situaţii stânjenitoare. Nu te mai saturi să-ţi uimeşti perechea şi să-i dovedeşti că eşti ceea ce-şi doreşte.

: Vei fi mai pregătită să-ţi îmbunătăţeşti viaţa. Influenţa combinată a lui Jupiter, a Soarelui şi a lui Uranus îţi aduce optimism, dar te va face mai atentă la evenimente.

Sfârşitul tranzitului lui Jupiter îţi recomandă să-ţi închei socotelile privind locuinţa şi să-ţi controlezi nervozitatea.

: Sănătatea ta se va îmbunătăţii spontan, deoarece te implici în activităţi fizice şi vei fi mereu pe drumuri.

Dacă suferi de probleme digestive, durerile se reduc şi începi să ai un tranzit intestinal bun.

Impulsurile din partea lui Marte sunt şi ele benefice, întrucât te ajută să ai un tonus muscular de milioane.

: 7 februarie, 1 septembrie, 29 decembrie

Balanţă (22 septembrie – 22 octombrie)

Urmează un an încurajator

În 2012, vei avea parte de inspiraţie în tot ceea ce faci şi vei avea mult mai multă libertate. Viaţa personală va lua o turnură bună, alocându-ţi timp doar pentru nevoile tale. După retragerea influenţei lui Saturn, îţi vei face noi relaţii de prietenie.

: După schimbările din trecut, anul acesta vei avea mai multă stabilitate în plan sentimental. Îţi vei face o listă cu toate evenimentele de anul trecut şi-ţi vei învăţa lecţiile pe viitor.

Cu toate acestea, vor apărea gelozia şi posesivitatea în aer... Chiar şi aşa, vei găsi o cale de mijloc şi este posibil să te căsătoreşti sau să fii proaspătă mămică.

: Ai grijă să nu treci limita în unele situaţii, pentru că acestea vor putea deveni regretabile. Gândeşte-te la consecinţele acţiunilor şi ale angajamentelor tale, în special pe plan legal şi financiar.

Nu ezita să împarţi treburile casei cu cei dragi, fii atentă la nevoile lor şi adu-ţi aminte că de Sărbători este bine să staţi împreună.

: Energia ta se stabilizează în primele trei luni ale anului. Într-adevăr, influenţele lui Marte şi ale lui Venus te susţin pozitiv şi-ţi aduc mai multă rezistenţă decât anul trecut.

Pe de altă parte, forma ta musculară lasă de dorit, iar din cauza mişcărilor pe care le vei face, vor interveni multe crampe, dureri şi bătături. Ultimele patru luni din an vor fi foarte dinamice, dar te vei acomoda.

: 8 martie, 9 iulie, 31 decembrie

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Răbdarea este punctul forte

Trecerea lui Jupiter prin constelaţia Taurului anunţă situaţii grele care se sfârşesc şi care te vor avantaja. Treci într-un nou ciclu mult mai bun.

Te apuci de proiecte noi, pe care anul trecut le-ai abandonat, şi vei începe să vezi primele lor rezultate. Simţi mai multă libertate în mişcare şi ai mai multă energie pentru a-ţi îndeplini dorinţele. Cu calm, toate se rezolvă!

: „Furtunile" pasiunii continuă şi anul acesta. În ciuda capacităţii tale de anticipare,vei întâlni situaţii demne de cei mai aventurieri amanţi. Dacă eşti singură,  atunci vei avea şansa de a lăsa libere emoţiile şi inima.

Asta va fi cel mai dificil lucru. Stelele te sfătuiesc să trăieşti prezentul şi să laşi deoparte planurile de viitor.

:Ritmul vieţii tale se accelerează anul acesta. Va trebui să iei decizii energice,imediate,fiind totodată conştientă de implicaţiilor lor. Nu te îndoi de tine,acţiunile au un sfârşit fericit şi te vor face mulţumită de tot ce întreprinzi. Decorează,cumpără obiecte casnice şi învaţă să găteşti sănătos!

:Influenţele lui Marte în alianţă cu Uranus te duc într-o stare psihică favorabilă,în care energia ta va radia mai mult ca de obicei. Vei putea să-ţi justifici mai bine acţiunile. Cu toate acestea,priorităţile cer mai multă rigoare în viaţa ta.

:7 ianuarie,  15 septembrie,1 octombrie

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Lasă exigenţa deoparte

Vei prinde puteri,faci progrese în domeniile care anul trecut îţi dădeau bătăi de cap. Viaţa ta privată este privilegiată,iar aşteptările sunt realizabile.

Anul acesta ar fi ideală o schimbare a carierei,o promovare a unui examen,un câştig al unei cauze legale,oficializarea unei relaţii.

Potenţialul tău de creativitate va atinge recordul succesului.

:Vei întâmpina greutăţi în relaţia de cuplu. Rezolvarea ţine doar de tine şi de partener. În plus,ţi-este foarte greu să te obişnuieşti cu mofturile soţului,care parcă nu mai contenesc să apară. Celibatarele sunt dezamăgite de posibilii parteneri şi fac tot posibilul să stea departe.

:Relaţia cu cei dragi este pusă în pericol de certurile cu partenerul de viaţă. Încerci să salvezi aparenţele şi vei apela deseori la ajutorul copiilor sau al persoanelor apropiate. Posibile reuşite ale copiilor şi multe evenimente fericite în familie.

:Anul acesta,vei avea parte de câteva încercări grele,care te vor face să foloseşti multă energie. Va trebui să fii prudentă,pentru a nu cădea în extrema cealaltă a epuizării.

Ai grijă de sănătatea ta,se arată probleme la ficat şi în ceea ce priveşte echilibrul intestinal. Hrana va fi mai uşor de asimilat dacă vei consuma cereale şi legume verzi,mai ales în sezonul rece.

:11 mai,  13 septembrie,3 decembrie

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Familia este pe primul plan!

Eşti la începutul unui nou ciclu profesional.  Influenţele lui Saturn îţi dau mai multă libertate de mişcare,fără presiuni de timp în particular.  Îţi fixezi ambiţiile mult mai clar şi vei putea să-ţi stabileşti considerabil viziunile. Nu uita însă de cei dragi!

:Nevoia de afecţiune şi impulsurile emoţionale te vor face mult mai spontană,naturală,şi te vei implica mai mult în relaţie. Şi cum fericirea nu vine singură,vei avea de rezolvat cele mai dureroase aspecte ale relaţiei. Diplomaţia se află la cel mai bun nivel,acesta fiind momentul de a căuta un angajament pe termen lung cu partenerul.

:În ciuda grijilor de zi cu zi,vei avea satisfacţii neaşteptate. Unele dintre informaţiile pe care le-ai acumulat cu mult timp în urmă acum îţi vor fi de folos. Te apropii de cei dragi,eşti înţeleaptă în decizii şi copiii te apreciază pentru francheţe.

:În anul 2012,va trebui să ai grijă de partea dentară şi osoasă,care tinde să fie mai vulnerabilă. În schimb,sistemul tău digestiv este mult mai puţin vulnerabil. Ar fi foarte bine să te apuci de o gimnastică uşoară care să-ţi netezească ligamentele.

:1 mai,  22 iulie,  2 noiembrie

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ai parte de multe câştiguri

Cursul vieţii tale este mult mai liniştit faţă de experienţele anterioare. Îţi vei găsi calea spirituală şi-ţi vei descoperi talentele artistice. Cei din jur te vor considera foarte ambiţioasă,în toate domeniile..

:Aventurile tale amoroase au un rol important anul acesta. Evenimentele fericite tind să-ţi aprindă sentimentele,eşti atrasă mult mai uşor de cei care corespund sensibilităţii tale.

Valorile tale intime sunt omniprezente,fiind momentul să-ţi exprimi sentimentele,să te dedici cuiva drag ţie sau să consolidezi legăturile deja existente. Instinctele tale vor fi una cu sentimentele.

:Mişcarea planetelor de anul acesta arată o tentă de exces în toate planurile,ceea ce te va conduce la abandonul unor proiecte. Nu promite mai mult decât poţi realiza,atât faţă de ceilalţi cât şi în legătură cu tine,deoarece optimismul te va pune să vezi doar planurile mari,fără să te gândeşti la amănunte.

:Rezistenţa ta legendară la riscurile zilnice se amplifică anul acesta. Evoluezi fără să faci eforturi,dar îţi proporţionezi eforturile în direcţia potrivită şi doar atunci când este necesar.

Distribuirea energiei va fi un punct forte. Vei avea posibilitatea să diferenţiezi ce este important şi ce este neprofitabil. Evită alimentele grase care afectează ficatul şi-ţi încetinesc digestia şi energia.

:10 martie,  23 august,  9 octombrie

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Diplomaţia este o artă

Ritmul planetar care planează asupra voinţei tale îţi va permite să-ţi aprofundezi proiectele,să le asiguri continuitatea,fără a fi subiectivă. Impulsurile lui Saturn,combinate cu cele ale lui Jupiter,îţi vor lăsa libertatea de alegere şi de a-ţi spune punctul de vedere. Ascultă şi părerea celorlalţi !

:Problemele sentimentale devin mult mai profunde şi mai intense. Va trebui să le discuţi şi să găseşti cea mai bună soluţie. Cu toate acestea,relaţiile în cuplu sunt plasate sub o pasiune intensă.

:Lasă deoparte treburile casnice şi fii mai aproape de cei dragi. Copiii au nevoie de tine,bunicii se plâng că nu le mai dai semne de viaţă. Ce-ai zice să-ţi aduci aminte de copilărie?

:Eşti într-o formă de invidiat în prima jumătate a anului. Lăcomia îţi va cauza şi câteva situaţii neplăcute.  O gripă te va ţine câteva zile la pat şi inima va bate mai repede ca de obicei. Multă atenţie!

:19 mai,2 iunie,  15 decembrieRecente

robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg