Horoscopul săptămânii 10 - 16 martie 2017

1 73632 original jpg jpeg

Află ce-ţi prezic astrele în week-end şi în următoarea perioadă.

Berbec

Săptămâna care urmează poate semnifica o promovare profesională,o eliberare de acuzaţii pentru cei implicaţi în procese cu iz penal,o scoatere de sub urmărire penală,o angajare în proiecte sociale de anvergură sau pur şi simplu o intervenţie chirurgicală în regim de urgenţă,finalizată cu succes. Ceea ce doresc se poate realiza,dar cu chibzuială şi luând aminte la tot ceea ce s-a negociat până în acel moment şi pot semna contractul.

Taur

Săptămâna poate vorbi despre o reaşezare a valorilor în planul credinţei,cu o recunoaştere deschisă a lui Dumnezeu. Mai poate fi vorba şi de teama unor nativi Taur vis-a-vis de obţinerea unui împrumut pentru achiziţia unui apartament sau pentru începerea construcţiei unei case. Este şi o perioadă de speranţe,de bătut în cuie proiecte,de implicare în acţiuni cu caracter social care îi ajută se se regăsească pe sine în tot ceea ce fac.

Gemeni 

Aceşti nativi îşi descoperă talentul de lider deoarece oamenii vor răspunde cerinţelor şi îi vor urma instinctiv. Dar poziţia mai arată şi că adesea obiectivele şi energiile lor sunt îndreptate spre aspectele spirituale. Totuşi le sugerez să evite visarea pentru că le diminuează drastic spiritul practic. Există un complex de putere în joc,un complex pe care Gemenii trebuie să îl canalizeze constructiv fără a forţa lucrurile,chiar dacă ei sunt foarte decişi şi competitivi.

Rac 

La aceşti nativi vorbim despre profesie,că vorbim despre copii,despre implicare socială sau despre ceea ce îşi doresc din sau de la carieră,lupta pentru păstrarea poziţiei,discuţii şi negocieri pe contracte aşteptate de toată lumea,totul îmbrăcat într-o comunicare foarte bună generată de încrederea pe care o au în ceea ce fac. Sunt convinşi că fac un lucru bun pentru ei şi pentru ceilalţi. Trebuie să păstreze echilibrul bugetului şi nu vor avea probleme în săptămânile care vor urma.

Leu

Săptămâna anunţă schimbări profunde,cu atât mai interesante cu cât ele nu sunt la vedere ci se produc în interiorul lor. Vor începe prin a-şi accepta colegii,relaţia pe care o presupune postul pe care îl ocupă,vor da dovadă că ştiu ce au de făcut. Financiar,o turnură neaşteptată,în sensul unei investiţii minime,le poate aduce avantaje mult timp de acum înainte. Tinerii se pot plânge de dureri de cap şi atunci sfăuiesc un control la rinichi.

Fecioară

Sunteţi tentaţi,de exemplu,să investiţi în renovări,în schimbarea unor electrocasnice mari pe care doar ce le-au schimbat în toamnă,în refacerea instalaţiei de încălzire sau schimbarea centralei termice. Comunicarea cu oamenii din subordine va fi esenţială şi,de asemenea,de modul în care ştiu să atragă şi să discute contracte. Jocul financiar este determinat şi se circumscrie unor insatisfacţii interioare care îşi au rădăcinile într-o copilărie şi adolescenţă plină de lipsuri.

Zodia norocoasă:Balanţă 

Pentru aceşti nativi va fi o săptămână foarte interesantă,cu un debut excelent şi un parcurs la fel de bun. Vizate sunt domeniile care ţin de bani,de muncă,de sănătate dar şi de familie şi de iubire sau de copii şi de creativitate. Relaţiile cu colegii de serviciu este foarte importantă acum,deoarece pot demonstra că ştiu să fie atenţi la problemele celui de alături.

Scopion 

Nu îi plac lucrurile mărunte,el vrea acţiuni de anvergură,lucruri măreţe,despre care să vorbească lumea. În bine sau în rău,depinde de unde privim. Au nevoie de oameni care să le deschidă drumul în viaţă,au nevoie de prieteni pe care el îi alege după criterii numai de el ştiute. Banii vin şi pleacă în funcţie de ingerinţele imediate. Posibile cheltuieli cu copiii,meditaţii,cărţi,excursii,dar şi pentru problemele de sănătate ale unui părinte.

Săgetător

Este important să-şi stabilească priorităţile,programul de lucru şi obligaţiile familiale,cei care au familie,şi în acelaşi timp să-şi aproximeze şi timpul dedicat fiecărei misiuni pe care şi-o asumă. Încrederea în sine este mai puternică şi îi motivează atunci când totul este organizat şi planificat aşa cum îşi propun. Singurul element vulnerabil rămâne munca alături de colegi şi de aceea îi sfătuiesc să se achite la timp de sarcinile pe care le primesc sau şi le asumă,ceea ce le va aduce o notă specifică şi bugetului personal.

Capricorn 

Săptămâna debutează cu o acumulare masivă de energie interioară şi cu dorinţa puternică de a se afirma,totul într-un mod agresiv care nu le este tipic. Dacă nu se exteriorizează această energie va duce la frustrare,furie şi conflict. Profesional,vor avea ocazia să-şi transforme visele în realitate,prin exploatarea talentelor native.  Din punct de vedere financiar,neatenţia ar putea acumula datorii inutile pentru cine ştie ce ispită. Cu toate acestea,apar şi o serie de oportunităţi financiare.

  

Vărsător 

Un nou impuls pentru un nou proiect profesional şi pentru iniţierea unei noi relaţii. Toate acestea se vor manifesta prin accente în crescendo până când vor face pasul spre ceea ce îşi doresc. De asemenea,un accent important va cădea şi pe latura financiară. Important est,că săptămâna aceasta le va fi mai uşor să-şi exprime identitatea şi să fie ei însuşi. Vor fi extrem de preocupaţi de obiectivele pe termen lung. Este timpul să tragă o linie şi să contabilizeze tot ce a realizat până acum ca să poată merge mai departe.

Peşti 

Vor trebui să socializeze mai mult pentru a diminua stresul din relaţiile lor şi să le armonizeze. Au oportunitatea de a-şi materializa visele şi asta ar trebui să îi facă mai atenţi dar şi mai transparenţi în relaţiile cu cei din jur. Dacă săptămâna  debutează cu o stare de lentoare,tipică acestor semne,foarte repede vor găsi motivaţia care să-i ranforsese cu energie şi să se apuce de muncă. Este foarte important să aibă o preocupare care să îi motiveze. Simt nevoia de a experimenta speculaţiile financiare,dar trebuie să se abţină.Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg