Horoscopul săptămânii 16-22 martie 2018

1 81620 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

Berbec

Sentimental, perioada e mai frumoasă pentru cele dintre voi care sunt libere, pentru că există oportunitatea de vă întâlni cu persoana de care pe viitor vă legaţi destinul. Emoţiile vor fi multe, însă vă vor o stare optimistă. Nu vă sfătuiesc totuşi să vă asumaţi riscuri mari ori să vă aventuraţi cu capul înainte.Temperamentul vostru vă poate conduce la acţiuni greşite.

Taur

Prin însăşi natura voastră sunteţi greu de urnit. Uneori, în căutarea fericirii  materiale şi profesionale, uitaţi de bunăstarea personală. Apropo, până şi sănătatea ocupă o poziţie de fundal în ceea ce vă priveşte. Vă recomand mai multă odihnă, să mâncaţi bine şi sănătos, să vă relaxaţi şi să nu uitaţi de ceva sport. Dacă aveţi dureri, nu vă luaţi comprimate fără prescripţie medicală!

Gemeni

Vin schimbări in sfera iubirii.Veţi întâlni persoana cu care puteţi avea o familie, iar cele care aveţi deja un soţ şi copii veţi deveni mai fericite şi împlinite în viaţa de cuplu. De asemenea, veţi putea să rezolvaţi orice problemă, cu condiţia să nu vă panicaţi. Altfel, nu veţi reuşi să găsiţi căile potrivite pentru a depăşi toate obstacolele.Profesional, vă puteţi învârti în cercuri sociale înalte, unde puteţi întâlni persoane care vă dau sfaturi valoroase.

Rac

Nu ar trebui să trăiţi doar pentru casă şi familie, este timpul să vă gândiţi serios la carieră şi la statutul profesional.Vi se arată oportunitatea iniţierii unei afaceri la care aţi visat de multă vreme. Totul este să renunţaţi la timp la obiceiurile care nu mai conduc nicăieri. Puteţi să schimbaţi nu numai munca, ci si specialitatea, mai ales dacă aveţi un potenţial creativ bogat.

Leu

Cele singure şi care visează să-şi întâlnească sufletul pereche ar putea magnetiza o duzină de fani. Nu-i idealizaţi pe cei aduşi de soartă. Perioada va deveni astfel luminoasă. Fiţi dispuse ca, cel putin temporar, să vă lăsaţi uşor distrase de la locul de munca. Desigur, nu veţi putea scăpa repede de problemele presante, dar nici griji mari să nu vă faceţi.

Fecioară

Multe din problemele de acum vor apărea din propria vină, pentru că de multe ori aţi amânat decizii importante. Dacă până la sfârşit de lună o să daţi dovadă de responsabilitate, atunci o să fiţi ajutate să evitaţi o parte din probleme. Nu este de dorit să luaţi decizii în grabă, în caz contrar puteţi face o mulţime de greşeli. Sentimental, o poveste poate să înceapă frumos.

Balanţă

Partea afectivă, emoţională, va ocupa probabil un loc fruntaş în preocupările voastre, fie că vorbim de o relaţie trecătoare, fie de una serioasă şi de durată. Sentimentale şi sensibile, atrageţi în calea voastră şi oameni buni, ba chiar o persoană de care vă puteţi îndrăgosti până peste urechi. Susţineţi noutatea şi neobişnuitul, astfel încât schimbările să nu vă sperie deloc.

Scorpion

Optimiste şi cu zâmbetul pe buze, pentru ca rezultatele să fie satisfăcătoare, trebuie să priviţi realist lucrurile, fără să rămăneţi mult timp cu capul în nori. Referitor la viaţa sentimentală, nu este indicat să vă întoarceţi la trecut, mai ales la foştii iubiţi. De data asta puteţi atrage o nouă iubire doar dacă vă veţi lua adio de la vechile legături. Daţi sorţii mână liberă.

Săgetător

Ar trebui să decideţi ceea ce este cel mai important pentru voi. Dacă doriţi să aveţi rapid o carieră, e nevoie să nu rataţi nici măcar şansele mici care ar putea conduce spre succes.Vor fi atâtea de făcut, încât nici nu veţi observa că sunteţi obosite şi epuizate. Dacă mergeţi cu încredere spre împlinirea unui vis, veţi obţine chiar mai multe decât aţi crezut.

Capricorn

Dificultăţile vor fi lăsate în urmă şi puteţi să combinaţi domeniul social cu sfera personală. Va trebui să lucraţi mult dacă doriţi să atingeţi obiectivele dorite. Depăşind obstacolele, puteţi avansa in cariera. Situaţia financiară se va îmbunătăţi treptat, dar nu trebuie să ardeţi nicio etapă din îndatoririle voastre, mai ales dacă afectează în mod radical schimbările promiţătoare.

Vărsător

Multe dintre evenimente se vor dovedi atât de neaşteptate, încât inima va palpita în piept. Poate fi vorba de o nouă dragoste, de o poziţie înaltă sau de un salariu mai bun.Veţi avea multe idei şi vă puteţi dezvolta spiritual. Numai că înainte este necesar să planificaţi toate chestiunile importante, separându-le de cele minore. Puteţi aşadar să investiţi cu succes.

Peşti

O să atrageţi oamenii prin felul vostru de a fi, veţi căpăta prieteni noi, iar una dintre amiciţii se poate transforma până la vară într-o frumoasă poveste de amor. La locul de muncă, ar trebui să luaţi iniţiativa şi să nu aşteptaţi ca şeful să numească un alt angajat într-o poziţie înaltă. Persistenţa şi ideile originale – acestea sunt cheia pentru atingerea obiectivelor.

Astrograma săptămânii

N-aş putea spune că veţi fi ferită de tot felul de încercări şi de lecţii de viaţă în următorii 2-3 ani – unele legate de sănătatea fizică sau psihică, dar nu numai. Ele vor atrage atenţia asupra unor greşeli din trecut. Îl sfătuiesc inclusiv pe soţul dvs să nu neglijeze semnalele organismului. Va fi deosebit de important să priviţi lucrurile mai optimist,deoarece veţi avea puterea să treceţi peste obstacole. Şi în sfera profesională se pot produce transformări, multe din ele nedepinzând de dvs.Va trebui să vă adaptaţi la ele. Cât despre partea financiară, nu vă împrumutaţi prietenele, şi nici nu luaţi bani de la ele.Recente

Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg