Horoscopul săptămânii 17-23 martie 2017

1 73753 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele în următoarea săptămână!

Berbec

Se dinamizează perioada,dar,în acelaşi timp,se şi tensionează,ştiut fiind faptul că nativele sunt repezite,fac gafe. Afectiv,lucrurile sunt amestecate.Din punctul de vedere al sănătăţii,atenţia nativelor trebuie să fie sporită,pentru a preveni micile accidente de muncă şi cele casnice,ce pot avea urmări destul de neplăcute.

Taur

Săptămâna este marcată de o dispută exasperantă şi interminabilă. Totul va fi legat de un bun moştenit,casă sau pământ. Chiar dacă disputele se mai iscă şi între părinţi şi copii,nativele au răbdarea necesară să explice,să argumenteze şi să-şi facă interlocutorii să înţeleagă unde greşesc. Este posibil ca în a doua parte a lunii să survină la ţanc o schimbare financiară,care le va ajuta să-şi acopere nevoile imediate.

Gemeni

Afectiv,sufletul nativelor pare împărţit între partener şi părinţi,ca şi cum n-ar şti cu cine să meargă mai departe. De altfel,această incertitudine vine tocmai de la mobilitatea lor celor născute în Gemeni,deoarece sunt un semn mutabil,care foarte greu le lasă să se ancoreze de ceva.

Rac

Atmosfera săptămânii este încărcată de ambiguitate:pe deoparte sensibilitate,oportunităţi,pe de alta o imperioasă nevoie interioară a nativelor de a se îndrepta către altceva. Unele vor să reorganizeze ceva în viaţa lor,altele vor o schimbare radicală. Important este că au înţeles că problemele de serviciu duse acasă nu fac decât să inducă sau să agraveze o serie de simptome neplăcute.

Leu

Este posibil ca banii să genereze o serie de tensiuni neaşteptate cu prietenii sau cu partenerul. Nativele se vor decide să pună capăt unor relaţii care nu le mai satisfac nici orgoliul,nici starea de bine interioară. Ar putea fi vorba şi despre renunţarea la o relaţie pentru a putea urca pe scara profesională sau socială. Este luna în care se aleg apele în ceea ce priveşte drumul profesional.

Fecioară

Nativele vor fi deosebit de sensibile. Pot avea o serie de probleme de familie,a căror rezolvare au tot amânat-o şi care au ajuns la scadenţă. Unele se pot baza pe fler şi pe intuiţie când se pune problema afacerilor proprii sau a lucrului cu banii altora. Vor renunţa la relaţiile sociale care acum nu fac decât să le pună piedici.

Balanţă

Foarte multă energie de care vor dispune toată săptămâna. Se vor decide,în sfârşit,ce vor face cu banii,discută contracte cu şanse foarte mari de realizare iar deciziile pe care le vor lua le va spori nu doar stima de sine şi ci se vor bucura şi de admiraţia celorlalţi. Profesia şi tot ce se petrece la locul de muncă este cea mai mare realizare a lor din ultiele luni,dar asta nu trebuie să îi îndepărteze de familie.

Scorpion

Tensiunile generate de varii probleme le-ar putea da bătăi de cap celor născute sub acest semn. E ceva ce a tulbură starea de bine a acestor native toată luna august. Unele pot avea probleme cu legea,cu autorităţile fiscale sau judecătoreşti,altele riscă o intervenţie chirurgicală în regim de urgenţă.

Săgetător

Este ceva ce nativele trebuie să conştientizeze legat de comunicare şi de afirmarea de sine,apoi se restructureză un întreg eşafodaj al felului în care comunică. Reglajele de tip cauză efect,dacă nu s-au făcut până acum,se vor face deodată şi într-o manieră surprinzătoare,chiar şi pentru ei- şi este vizată familia şi partenerul de viaţă,un semn că este nevoie urgent de o schimbare în maniera de a comnica cu partenerul de viaţă şi chiar cu copiii.

Capricorn

Astrele le pun la încercare creativitatea,afectivitatea şi capacitatea decizională,puterea de desprindere şi de restructurare emoţională vizavi de partea materială a vieţii. Vor înţelege,în sfârşit,lucruri pe care trebuiau să le priceapă de mult,legate de duşmanii care nu credeau că există,de revelaţiile care ar putea să-i destabilizeze puţin,dar care este menit să le distrugă fixaţiile afective,mentalitatea şi rutina.

Vărsător

Nativele deveni nervoase,suspicioase,ranchiunoase şi chiar invidioase,pentru că nu le ies lucrurile chiar aşa cum vor ei. Unele înţeleg,în sfârşit,care este calea lor. Stima de sine şi încrederea în forţele proprii se consolidează,munca lor se reflectă uimitor de armonios în relaţiile cu ceilalţi.

Peşti

Se poate spune că au venit şi pentru native zile bune. Doresc să-şi consolideze şi să aprofundeze bazele relaţiei,să cimenteze ceea ce au acum,fiind conştiente de efemeritatea momentului.Problemele de sănătate ţin de astă dată de imunitate,de răceli,dar şi de o serie de disfuncţii organice de tip tensiune arterială,stres,colici biliare.

Astrograma săptămânii

„Aş dori să aflu ce-mi prezic astrele în dragoste,bani şi sănătate. M-ar ajuta şi un sfat.“

Bianca-Florentina Stancu,născută pe 18 aprilie 1997,la ora 3.30,în Bucuresti.

Pe de o parte,este foarte multă independenţă,dacă ne referim la Ascedentul în Vărsător. Pe de altă parte,viaţa,în special cea privată,este o constantă provocare pentru nativa noastră care are Luna din Fecioară conjunctă cu Lilith. Urmează un tipar matern,face ce a făcut şi mama ei,de aici şi problemele în căsătorie pe care le va avea. Destul de agresivă când se pune problema de ceea ce-i aparţine,va trebui să înveţe să se cunoască pe ea. Abia atunci va înţelege că,în iubire,există doi,nu cel care ordonă şi cel care execută. Din punct de vedere financiar,se pare că tot părinţii sunt baza. În timp,va câştiga lucrând alături de ei. În privinţa sănătăţii,îi sugerez să evite curele de slăbire ţinute după ureche sau schimbările de ordin estetic pe care ar putea fi tentată să le facă. Saturn reprezintă punctul nevralgic în ce priveşte sănătatea,în sensul că va trebui să fie atentă la ochi,la problemele stomatologice,la sinuzite. De asemenea sunt probleme pe axa digestivă,deci atenţie la alimentaţie,dar fără cure de slăbire ţinute după ureche.Recente

Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg