Horoscopul săptămânii 23-29 martie 2018

1 81888 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru următoarea perioadă!

Berbec

Veţi avea oferte interesante, doar că nu prea veţi şti cum să alegeţi, pentru că nu veţi fi în formă, la capacitate maximă. Dacă o să vă daţi seama că sunteţi epuizate, nu ezitaţi să vă luaţi câteva zile pentru odihnă. Nu intra în aventuri care presupun fraudare. În caz contrar, sunteţi vulnerabile şi ameninţate nu numai de amenzi grele, dar şi de litigii. Atunci, nimeni şi nimic nu vă va mai ajuta pentru a vă consolida credibilitatea.

Taur

Financiar, sunteţi atât de indecise, încât veţi dori să cheltuiţi majoritatea banilor pe tot felul de prostii. Eu zic să evitaţi şi să vă ascundeţi de ispite, să nu pierdeţi mult timp prin magazinele costisitoare. Oricât doriţi să vă suplimentaţi venitul, nimic altceva nu este mai important ca sănătatea voastră şi ca echilibrul în familie. O afacere nouă vă trece prin minte şi, chiar dacă poziţiile planetare vă susţin startul, de voi depinde cum veţi arde etapele.

Gemeni

Călătoriile în străinătate, investiţiile şi zona prietenilor apar în prim plan acum. Multe se vor desfăşura în ritm rapid, însă nimic nu va fi simplu. Va fi nevoie de efort şi răbdare atunci când lucrurile nu înaintează pe cât de repede vă doriţi. Aceia care visează la postul de director, să nu-şi imagineze că este totul numai lapte şi miere. Aveţi fler, aveţi putere de convingere să vindeţi orice produs. Numai flexibilitatea, logica şi diplomaţia vă vor ajuta să înaintaţi.

Rac

Din punctul de vedere al sănătăţii, puteţi simţi o oboseală incredibilă. Pentru a simţi din nou farmecul vieţii şi a adăuga energie, trebuie să aveţi grijă de voi. Încercaţi să ieşiţi din starea letargică, să vă relaxaţi mai mult şi să faceţi ce vă dictează inima. Trebuie să vă revizuiţi propriul program de lucru, iar în cazuri extreme, chiar să vă luaţi o scurtă vacanţă.

Leu

Deşi chestiuni personale vă macină mintea, mici câştiguri vor avea puterea să vă înveselească. S-ar putea modifica modul de comunicare, de planificare şi organizare pentru că cineva acolo sus v-ar putea ghida inteligent. Dacă veţi trudi din greu, dacă este dificil să respectaţi termenele în care trebuie să vă finalizaţi sarcinile, nu ezitaţi să solicitaţi amabil ajutorul unuia din şefi, pentru că vă poate susţine.

Fecioară

Poziţia astrală poate ajuta la mărirea câştigurilor pe care le deţineţi deja, poate ca rezultat al unei investiţii făcute acum câţiva ani. Este nevoie doar să păstraţi echilibrul situaţiilor pe care le veţi traversa. Ca să aveţi rezultate benefice, nu trebuie decât să vă faceţi timp şi să descoperiţi punctele slabe, să lucraţi asupra lor. Oamenii care vor intra inopinat în viaţa voastră vă vor ajuta să  vă extindeţi sfera cunoaşterii.

Balanţă

Va trebui să acceptaţi toate evenimentele care vor urma, căci nu prea aveţi de ales, indiferent că vă place sau nu. Financiar, Jupiter încă mai reglează sectorul bănesc şi vă ajută să vă menţineţi pe linia de plutire sau chiar să îmbunătăţiţi uşor lucrurile acolo. De asemenea, este posibil să vă simţiţi împovăraţi în relaţia de suflet, dar singure v-aţi asumat o mulţime de responsabilităţi. Ar fi bine dacă v-aţi depista greşelile şi aţi încerca să le corectaţi.

Scorpion

Urmează o perioadă pe cât de activă, pe atât de aglomerată şi poate chiar de frustrantă. Călătoriile pe termen scurt se pot dovedi profitabile în afaceri, mai ales în comerţ, iar contactele au şansa de a evolua. În aceeaşi măsură ele vă pot obosi foarte mult. Sunt posibile probleme de familie sau finanţe şi trebuie să vă concentraţi atenţia asupra acestor zone.

Săgetător

Divergenţele dintre membrii familiei voastre s-ar putea accentua şi aveţi tendinţa de a scăpa de ele. Nu e o soluţie bună sau corectă, ci trebuie să vă implicaţi şi să mediaţi această criză. Dacă reuşiţi să aduceţi pacea în casă, romantismul în cuplu se va aprinde ca o flacără. Vă sunt favorabile noile contacte cu străinătatea, căci veţi întâlni noi oportunităţi, mai ales dacă aveţi o afacere proprie.

Capricorn

Perioada cere mult efort şi concentrare, dar se poate ca rezultatele să fie pe măsură. Este momentul potrivit să vă puneţi în aplicare proiectele cu bătaie lungă, mai ales dacă aparţineţi unor organizaţii guvernamentale sau semiguvernamentale. Chiar dacă se poate îmbunătăţi uşor starea financiară, efortul prelungit şi orele peste program vă epuizează. Testele de rezistenţă vă ajută să deveniţi oameni mai puternici, mai maturi.

Vărsător

Cu domeniul secretelor şi sănătăţii activat, trebuie să acordaţi atenţie modului în care gestionaţi reacţiile la aflarea unor veşti calomnioase, dar şi problemelor medicale cronice dacă vor reveni. Chiar dacă anxietatea şi stresul v-ar putea afecta sănătatea, o combinare a medicinei alternative cu o întâlnire la medicul de familie poate să aducă rezultate bune. În cuplu, partenerul vă surprinde neplăcut.

Peşti

E nevoie să aveţi grijă şi de voi, de sănătatea voastră, pentru că neplăceri din zona prietenilor vă pot aduce tendinţa de slăbiciune în faţa infecţiilor sau a altor boli. Deşi Saturn e recunoscut ca perturbator, nu produce deteriorare definitivă pentru voi, ci chiar vă aduce oportunităţi de schimbare pozitivă după ce-i învăţaţi lecţia, chiar dacă asta se referă la noi provocări.

Astrograma săptămânii

Pe lângă faptul că eşti nativă Berbec, ştiai că te-ai născut sub razele difuze ale Lunii Noi? Acesta este un moment de graţie asociat cu noi începuturi şi cu împrospătarea energiilor creatoare. Curajul şi iniţiativa sunt calităţi forte cu care te-ai născut, dar, în egală măsură, graba, pripeala ori impulsivitatea te aduc în faţa unor relaţii greu de gestionat, cu repercusiuni care chiar te pot afecta lungi perioade de timp. Practic, ştii să formezi relaţii, însă nu ştii să le menţii. Este foarte important să nu-ţi faci de prima dată scenarii de viitor îndelungat, ci să ai răbdare, să înveţi să asculţi, să depui efort ca să ajungi să cunoşti oamenii cu adevărat, iar aici mă refer la orice tip de legături, fie sentimentale, fie de serviciu.Recente

Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg