Horoscopul săptămânii 24 - 30 martie 2017

1 73862 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă astrele în dragoste, sănătate, familie şi bani pentru săptămâna care urmează!

Berbec

Au puterea să treacă peste micile răutăţi ale colegilor. Au elanul şi răbdarea să-i înveţe câte ceva pe mai tinerii lor colegi,ceea ce arată că,nu mai departe de primăvara trecută,şi-au învăţat lecţia şi sunt gata oricând să demonstreze asta. Totuşi,le-aş propune,ca în această săptămână,să se abţină de la a mai comenta deciziile şefilor,nu de alta dar s-ar putea să le fie arătată uşa!

Taur

Pentru unii nativi,în săptămâna care urmează primează aspectul sentimental,pentru alţii cel profesional,cu traiectorii frumoase,un loc de muncă la care se simt bine,o relaţie armonioasă cu colegii,creativitate. Trebuie să fie atenţi la relaţiile cu colegii,pentru că unii dintre aceştia una spun şi alta fac,ceea ce poate isca probleme în familie.

Gemeni

Săptămâna aceasta sunt vizate segmentele familie,financiar,carieră şi afaceri. Pentru fiecare dintre acestea,nativii Gemeni trebuie să-şi facă timp dacă nu vor să se streze mai mult decât trebuie. Dispoziţia oscilantă a unui şef,care acum vrea una şi peste cinci minute vrea alta,îi poate aduce pe cein din Gemeni la irascibilitate-dar sfatul meu este să tacă şi să mai aibă răbdare. E greu,ştiu,dar,dacă vor spune ceva,s-ar putea mai apoi să regrete toată viaţa.

Rac

Săptămâna aceasta le-aş spune nativilor să fie atenţi nu cumva să abandoneze ce au început,pe motiv că nu mai au soluţii. Pe de altă parte,în ideea că fac front comun cu alţii,au tendinţa de a minţi sau de a exagera. Doamnele se vor bucura de aprecieri din partea celorlalţi pentru implicarea lor totală în rezolvarea unor probleme care ţin de asistenţa socială sau de bunul mers al comunităţii.

Leu

Mulţi vor fi nevoiţi să mulţumească lui Dumnezeu,pentru că toţi cei care s-au ridicat împotriva nativilor Leu s-au calmat ca la comandă. Alţii trebuie să accepte cu demnitate că au greşit şi să suporte consecinţele,asumându-şi responsabilitatea. Interesant este că,şi la capitolul creativitate,lucrurile merg ca pe roate,doar că acum imaginaţia nativilor suportă nişte limitări impuse din exterior.

Fecioară

Este posibil ca aceşti nativi să afle lucruri despre acţiunile ascunse ale cuiva pe care îl considerau prieten,e posibil să simtă că au un duşman de care nu ştiau. Pot să aibă de-a face cu probleme care n-au fost soluţionate încă sau care au tot fost amânate. S-ar putea să apară cineva care să răspândească tot soiul de zvonuri şi minciuni pe seama lor. Atenţie la unele accidente de natură casnică!

Balanţă

Săptămâna care vine îi poate destabiliza pe aceşti nativi prin energia cu care le deschide uşi şi le materializează dorinţele. Jupiter,retrograd în semnul lor,vine cu puterea de a urni lucrurile,iar dacă au impresia că din punct de vedere financiar sunt blocaţi,se înşală. Persistă fricile vizavi de faptul că nu ştiu ce le va aduce ziua de mâine,dar şi teama că ar putea să-şi piardă poziţia socială.

Scorpion

Nu ştiu cât şi-au însuşit din lecţia de viaţă şi corecţiile aplicate de stăpânul lor,Pluto,cert este însă că au învăţat ceva mult mai important şi anume că vorba dulce mult aduce. Şi-au făcut duşmani pe măsură în ultimii ani,au pus punct unor prietenii de o viaţă,au pus punct poate şi unui mariaj,dar,asemenea păsării Phoenix,renasc din propria cenuşă pentru o nouă luptă.

Săgetător

Săptămâna leaduce energia necesară ca să contreze tensiunile financiare. Disputa cu un coleg mai vârstnic pentru nişte contracte le poate atrage duşmănia pe viaţă a colegului,ceea ce îi va destabiliza emoţional şi afectiv. În familie,se simt stăpâni pe situaţie,dar limbuţia mamei sau a soacrei reuşeşte să-i scoată din minţi. Mai poate fi vorba şi despre cheltuieli pentru sănătatea cuiva mai în vârstă din familie.

Capricorn

Au revelaţii despre anumite lucruri pe care şi le doresc sau despre oameni cu care se întâlnesc. Se spune că fiecare persoană cu care interacţionăm în această existenţă sunt,de fapt,relaţii nefinalizate din vieţile trecute şi că,într-un fel sau altul,trebuie să echilibrăm situaţia. În cazul nativilor Capricorn,este vorba despre un exerciţiu care vizează îngăduinţa şi toleranţa.

Vărsător

Săptămâna aceasta,cei din Vărsător vor avea tot sprijinul din partea familiei,în special al mamei. Se pot întâmpla două lucruri interesante:găsirea unui loc de muncă acolo unde îşi doresc (avantajaţi sunt cei tineri) şi apariţia unui protector pentru nativii maturi al căror sprijin va fi consistent,încât nici lor nu le va veni să creadă.

Peşti

Este posibil ca,săptămâna aceasta,unele probleme să fie legate de serviciu,de serviciu. Le scapă printre degete un loc de muncă,deoarece n-au studiile necesare sau pur şi simplu sunt iritaţi de atitudinea unor colegi,ceea ce îi face să renunţe. Aceste lucruri ar trebui să-i facă ceva mai realişti,pentru că,odată cu pierderea locului de muncă,pierd şi singura lor sursă de venit.Recente

Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg