Horoscopul săptămânii 24-30 noiembrie 2017

1 79770 original jpg jpeg

Urmează cea mai bună perioadă din punct de vedere profesional pentru câţiva nativi. Munca lor dă în cele din urmă roade, iar acum este momentul să le culeagă. Pe plan sentimental, pentru majoritatea nativilor horoscopului, aceste zile sunt destul de confuze. Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru următoarea perioadă!

Berbec

Să aibă grijă şi să analizeze lucrurile în profunzime. De multe ori, ceea ce văd este atât de înşelător! Bonomia lor va înviora din nou relaţia de cuplu şi relaţiile de serviciu. La capitolul iubire, ori le merge din plin, ori nu le preocupă momentan subiectul. Profesional, răbdarea lor va da roade nebănuite. O săptămână în care sănătatea nu le va da bătăi de cap.

Taur

Afectiv, sunt pe drumul cel bun, chiar dacă este deficitară comunicarea. Dau impresia că nu lasă loc de întors. Sunt irascibile. Ar putea avea şansa schimbării locului de muncă, chiar şi în afara ţării. Nu se pot plânge că nu ştiu să-şi administreze finanţele, totuşi unele probleme de sănătate necesită cheltuieli -  şi le vor face.

Gemeni

Chiar dacă orgoliul şi vanitatea le sunt încă şifonate, vor uita toate aceste stări imediat ce li se va propune o schimbare de macaz -  pentru că vor face schimbarea vieţii lor, într-un nou domeniu profesional în care se vor descurca foarte bine. Nu ştiu să-şi exprime sentimentele şi fac gafe. Se înţeleg cu persoanele mai în vârstă care ştiu cum să le ia.

Rac

Le sfătuiesc pe mame să fie atente la cum gestionează relaţiile cu copiii, să-i încurajeze să ia decizii singuri. Pentru unele s-au produs schimbări majore, altele fierb în creuzetul interviurilor. Cele aflate la început de carieră se implică în tot ceea ce se cere la locul de muncă şi în relaţiile cu colegii. Financiar, învaţă să gestioneze momentele grele din familie.

Leu

Cele tinere comunică mai uşor cu bunicii decât cu părinţii. Impulsivitatea le va păli în faţa energiei pe care o vor pune la bătaie pentru a se descoperi pe sine. Profesional, soluţiile simple pe care le găsesc le pot face populare. Ies în evidenţă prin ceea ce spun. Nici financiar nu stau rău, numai să nu devină cheltuitoare.

Fecioară

Problemele sentimentale aparţin celor tinere, care n-au experienţă. Unele îşi caută un loc de muncă, altele sunt în pericol să piardă unul. Financiar, vor şti ce şi cum să negocieze sau vor primi confirmarea că urmează să sosească nişte bonusuri de pe urma unor contracte. În ceea ce priveşte sănătatea, ar putea fi ceva probleme. Să fie atente la ce mănâncă!

Balanţă

Putem vorbi despre o continuitate a atmosferei de săptămâna trecută. Posibil ca tulburările să ţină şi de modul cum ştiu să-şi administreze propria energie. Afectiv şi relaţional, se iscă unele furtuni în paradis din cauza unei inadecvări a dorinţelor. Cheltuieli care pentru cei din familie n-au justificare le pot aduce pe picior de război cu părinţii sau cu partenerul.

Scorpion

Fie nu ajung acolo unde şi-au propus sau au promis, fie sunt obligate să meargă unde nu le convine. Dacă au o relaţie, există riscul ca aceasta să se încheie. Vor fi obligate să aleagă între profesie şi familie. Mai mult ca sigur vor alege profesia, pentru că vor afirmare. Profesional, lucrurile cunosc o curbă ascendentă. Pot avea loc accidente casnicie, din neatenţie.

Săgetător

Încearcă să facă un bilanţ. Cele care au ignorat problemele de sănătate, ar fi bine să meargă la medic. Chiar dacă relaţional vor lua decizii drastice, nu înseamnă că nu vor cunoaşte fericirea sau că nu vor mai încerca să intre în vreo relaţie. Profesional, orgoliul le joacă feste.

Capricorn

Posibile conştientizări ale unor probleme care le chinuie de ani de zile. Unele native se luptă cu demonii lor interiori, pe care reuşesc să îi domine. Relaţional, lucrurile sunt bune. De câtă diplomaţie au nevoie pentru a face cuplul să depăşească momentele de criză! Profesional, le merge excelent. Doar stresul le dă bătăi de cap.

Vărsător

Încă resimt reculul unor convulsii afective, deşi treptat lucrurile încep să revină la normal. Comunicarea începe să funcţioneze, discuţiile revin la tonul normal şi au aplecarea să explice unde s-a greşit. Nici profesional nu le merge prost. Un punct delicat rămâne sănătatea, deci să ia aminte la toate semnele pe care le dă organismul lor.

Peşti

Doresc multe lucruri, dar ca întotdeauna trece foarte mult timp până când le vor realiza. Trebuie să se concentreze pe necesităţile imediate şi să-şi creeze o listă de priorităţi. Emoţiile pe care le trăiesc le fac, în această săptămână, colege de muncă greu de suportat. Chiar şi pentru cei din familie sunt greu de înţeles. Pot apărea disensiuni pentru că nu vor să cedeze.

Astrograma săptămânii

 „Aş vrea să ştiu ce se va întâmpla în viaţa mea în continuare, mai ales în privinţa sănătăţii. Mulţumesc!“ – Elena Roşu, născută pe 11 octombrie 1946, la ora 7.00,  în Nădrag,  judeţul Timiş.

O nativă Balanţă cu Ascendentul în Balanţă. Calm, seninătate, armonie, doar că nu vă place singurătatea. Aş spune că aţi avut parte de multe probleme, viaţa nu a fost uşoară. Una v-aţi dorit, alta s-a întâmplat. Apoi, sunt multe blocaje în zona profesiei. N-aţi făcut ceea ce v-a plăcut şi peste toate acestea aţi avut probabil o soacră care a fost tot timpul cu ochii pe dumneavoastră. În prezent, norocul ţine de o femeie care este în străinătate. N-ar strica să aveţi ceva mai multă încredere în dumneavoastră şi să nu vă mai fie teamă de medici. Aveţi grijă la relaţiile cu vecinii, să nu intraţi în dispută cu ei pentru o bucată de teren. Marte apare peste ascendent în următoarea săptămână, deci aveţi grijă la tensiune şi la problemele cu rinichii. În rest, să auzim de bine!Recente

ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg