Horoscopul săptămânii 26 ianuarie - 1 februarie 2018

1 80176 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele în săptămâna care urmează!

Berbec

Să nu-şi facă griji dacă ratează vreo oportunitate, pentru că vor apărea altele. Multe dintre ele îşi doresc o profesie în care să-şi folosească simţul umorului. Cele care nu au un loc de muncă pot găsi unul, deşi eu le-aş sugera să fie prudente când li se face oferta, mai ales în prima zi a săptămânii, deoarece aceasta ascunde multe capcane. Marţi, nu trebuie decât să îşi dovedească încrederea în propriile abilităţi.

Taur

În prima parte a săptămânii li se va cere să nu mai gândească mult, ci să acţioneze şi asta va fi o adevărată provocare pentru doamnele noastre. În cupluri, domneşte armonia. Poate, sâmbătă şi duminică, să fie mici disensiuni cu cineva drag, dar lucrurile se vor lămuri repede. Li se cere sprijin şi vor depune eforturi pentru a se alinia cerinţelor celor din familie. Să nu uite că un factor important, în acest sens, este comunicarea.

Gemeni

Nu este momentul să se gândească la conceperea unui copil. Pentru cele singure, persoana care va apărea în viaţa lor le va transforma existenţa într-un vârtej care le va ţine permanent cu sufletul la gură, mai ales că relaţia se dovedeşte a fi una extrem de volatilă. Să nu ezite să spună adevărul. Abordarea directă este cea mai singura metodă de a fi crezute.

Rac

Trebuie să vină cu idei noi care să le aducă stabilitatea dacă vor să îşi păstreze slujba. Să nu ezite să-şi exprime părerea atunci când li se cere să ajute la organizarea unui eveniment. Participarea activă va fi în avantajul tuturor. Să încerce să vadă dincolo de aparenţe, deoarece aşa vor avea perspectiva obiectivă necesară. În niciun caz să nu se izoleze de prieteni şi de cei dragi!

Leu

Vor avea un farmec aparte cu impact puternic asupra sexului opus. N-ar trebui luată nicio decizie privind căsătoria, divorţul sau sarcina în această săptămână. Viaţa de cuplu şi sexualitatea lor vor fi excelente, după cum la fel de bine se vor împăca cu partenerul. Acum se pot răsfăţa satisfăcându-şi o dorinţă sau un vis. Tot acum, trebuie să acorde prioritate raţiunii.

Fecioară

Nu e nimic rău dacă doresc o schimbare. Singura problemă cred că va fi să găsească ceea ce îşi doresc. Vor trebui să depună ceva mai mult efort pentru acest lucru, dar nimeni nu le-a spus că nu va fi uşor. Mai mult, cu cât drumul este mai dificil, cu atât le va ambiţiona să-şi dorească mai mult altceva. Felul lor de-a fi, adaptabilitatea şi capacitatea de a ieşi din cele mai dificile situaţii le-ar putea aduce atingerea scopului.

Balanţă

Este posibil ca în weekend să se confrunte cu situaţii dificile din care vor ieşi cu bine, dar cu o altă perspectivă asupra iubirii. Ultimele trei zile din perioadă vor fi cele mai fericite pentru ele. Dacă vor să trăiască izolate comunicând doar atât cât este strict necesar, este dreptul lor, dar să nu aştepte să fie fericite ori ca fericirea să alerge după ele.

Scorpion

Cuplurile vor fi preocupate cu planurile de renovare ale casei. Dacă doresc să investească într-o casă nouă ar trebui să amâne până după 10 septembrie. La fel se pune problema şi pentru conceperea unui copil. Nu este o perioadă propice pentru aşa ceva. Au o minte inovativă, deci s-o folosească! Dacă vor neapărat să câştige atenţia cuiva, ideală ar fi o acţiune combinată, ceva între viclenie şi carismă.

Săgetător

Putem vorbi despre dragoste pe meleaguri străine, o întâlnire de destin în timpul unui pelerinaj. Către mijlocul săptămânii, şansa iubirii se mută printre colegii de muncă. Familia şi prietenii vor pune umărul să dea o mână de ajutor la găsirea unui partener. Este o perioadă în care trebuie să-şi asculte mai atent sentimentele, dar, în acelaşi timp, nu trebuie să confunde vocea inimii cu cea a instinctului sexual.

Capricorn

Răspund la ceea ce doresc ceilalţi să audă şi nu la modul în care trebuie să reacţioneze pentru înţelegerea celorlalţi. Dacă nu respectă aşteptările cuiva nu este problema lor. Sunt aşteptările celor din jur şi nu ale lor. În familie, să acorde atenţie copiilor. Cineva va avea nevoie de sprijinul lor acum, deşi nu o vor spune direct. Doamnele singure sunt sfătuite să-şi asculte inima. Să nu le fie teamă că greşesc!

Vărsător

Rareori se implică emoţional. Relaţional, săptămâna aceasta poate fi un succes fără îndoială pentru ele, deşi personal nu vor înţelege asta, în primul rând, pentru că în jurul lor se petrec o grămadă de lucruri şi nu e de mirare că vor fi confuze uneori. În al doilea rând, există posibilitatea să perceapă ceea ce se întâmplă, eronat, dintr-un motiv sau altul.

Peşti

Acum mi se pare firesc să se concentreze pe acele persoane care le sunt dragi, fără să încerce să le domine. Să acţioneze cu încredere. Capacitatea de a se adapta situaţiei le va permite să obţină ceea ce doresc. Dacă vor să câştige inima cuiva, nu vor avea ocazii mai bune ca în această săptămână. Indiferent ce va fi, să nu forţeze lucrurile, în special, situaţiile legate de familie.

Astrograma săptămânii

Din păcate, ceea ce are în Casa jocurilor de noroc şi a distracţiei nu arată nimic bun. Depinde doar de el să se lase de jocurile de noroc. Cu Soarele şi cu Mercur acolo, mai ales cu Neptun, prizonieratul într-o iluzorie lume a câştigului este definitiv. Dacă el nu-şi doreşte să iasă din asta, nu va ieşi. Din nefericire, Ascendentul în Rac nu-l ajută deloc, mai mult Saturn în Casa personalităţii aduce multe capcane şi încercări pentru el. Greu de spus dacă vreo femeie îl va accepta. Atenţie, a intrat Saturn în domiciliu şi este într-un aspect greu cu Saturn natal. Este posibil ca acum să se producă minunea, dar, repet, depinde numai de el. Undeva, în toamnă, este posibil să cunoască pe cineva, iar în ceea ce priveşte sănătatea, să fie atent la problemele oaselor şi ficatului.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg