Horoscopul săptămânii 29 decembrie - 4 ianuarie 2017

1 78939 original jpg jpeg

Urmează câteva zile cu o puternică încărcătură afectivă pentru toate zodiile. Finalul de an îi determină pe nativi să analizeze mai profund relaţiile cu cei din jur şi direcţia în care viaţa lor se îndreaptă. Se vor lua decizii radicale în multe situaţii, care marchează un început mai bun pentru mulţi dintre ei. Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

Berbec

Sunt tensionate, deoarece fac gafe după gafe din cauză că sunt repezite. Sunt harnice, muncitoare. Afectiv, lucrurile sunt amestecate. Este posibil ca decizia unei instanţe judecătoreşti să le lase fără loc de muncă. În privinţa sănătăţii, atenţia lor trebuie să se îndrepte spre micile accidente casnice cu urmări neplăcute.

Taur

Săptămâna este marcată de o dispută exasperantă şi interminabilă legată de un bun, o casă sau un teren. Chiar dacă certurile se mai iscă şi între părinţi şi copii, nativele în Taur au răbdarea necesară să explice şi să argumenteze acolo unde greşesc. Este posibil ca, în a doua parte a lunii, să survină o schimbare financiară care să pice la ţanc.

Gemeni

Afectiv, sufletul lor pare împărţit între partener şi părinţi, ca şi cum nu ar şti cu cine să meargă mai departe. A venit momentul să conştientizeze, odată pentru totdeauna, că au propria viaţă. Alegerile lor nu scindează familia. De altfel, această incertitudine vine tocmai de la mobilitatea lor. Sunt născute sub un semn mutabil, care foarte greu le lasă să se ancoreze.

Rac

Atmosfera săptămânii este încărcată de ambiguitate: pe de-o parte sunt oportunităţi, pe de alta au o imperioasă nevoie de a se îndrepta către altceva. Unele vor să reorganizeze ceva în viaţa lor, altele visează o schimbare radicală. Important este că au înţeles că poblemele de serviciu duse acasă nu fac decât să inducă sau să le agraveze o serie de simptome şi boli.

Leu

Posibil ca, din motive obiective, banii să genereze o serie de tensiuni între ele şi prietenii care le-au împrumutat. Se vor decide să pună capăt unor relaţii care nu le mai satisfac nici orgoliul şi nici starea de bine interioară. Ar putea fi vorba şi despre renunţarea la o relaţie pentru a putea urca pe scară profesională sau socială.

Fecioară

Vor fi deosebit de sensibile. Mai poate fi vorba şi despre o serie de probleme de familie pe care le-au tot amânat şi care, iată, au ajuns la scadenţă. Norocoase, unele se pot baza pe fler şi pe intuiţie când se pune problema afacerilor proprii sau lucrul cu banii altora. Relaţiile sociale nu fac decât să le pună piedici.

Balanţă

Foarte multă energie de care vor dispune toată săptămâna. Vor decide, în sfârşit, ce vor face cu banii, discută contracte cu şanse foarte mari de realizare iar deciziile pe care le vor lua le va spori nu doar stima de sine, ci se vor bucura şi de admiraţia celorlalţi. Profesia şi tot ce se petrece la locul de muncă este cea mai mare realizare.

Scorpion

Tensiunile generate de varii probleme le-ar putea da bătăi de cap. Este ceva care le tulbură starea de bine toată săptămâna. Unele pot avea probleme cu legea, cu autorităţile, pot fi implicate în accidente sau pot suferi pagube din cauza unor persoane care le vor răul cu orice preţ. Este posibil să sufere o intervenţie chirurgicală în regim de urgenţă.

Săgetător

Este ceva ce trebuie să conştientizeze legat de comunicare şi de afirmarea de sine, apoi se restructurează un întreg eşafodaj al felului în care comunică. Reglajele de tip cauză-efect, dacă nu s-au făcut până acum, se vor face într-o manieră surprinzătoare. E un semn că este nevoie urgent de o schimbare în maniera de a comunica cu partenerul şi cu copiii.

Capricorn

Astrele le pot pune la încercare creativitatea, afectivitatea şi capacitatea de decizie, puterea de desprindere şi de restructurare emoţională vizavi de partea materială a vieţii. Vor înţelege aspecte pe care ar fi trebuit să le priceapă demult, legate de duşmanii care nu credeau că există, de revelaţiile vizavi de propria persoană care ar putea să le destabilizeze puţin.

Vărsător

Şi pentru aceste native par să se limpezească apele, în special în sectorul financiar. Cu toate acestea,  pot să devină nervoase, suspicioase, ranchiunoase şi invidioase, pentru că nu le ies lucrurile chiar aşa cum vor ele. Unele înţeleg, în sfârşit, care este calea lor. Prind încrederea în forţele proprii, iar munca lor se reflectă uimitor de armonios în relaţiile cu ceilalţi.

Peşti

Au scăpat de problemele legate de drumuri şi se poate spune că au venit şi pentru ei zile bune. Doresc să-şi consolideze relaţia de cuplu, să cimenteze ceea ce au acum, conştiente de efemeritatea momentului. Problemele ţin de astă dată de imunitate, de răceli, dar şi de o serie de probleme de sănătate, ca hipertensiunea arterială, stresul, colicile biliare.

Astrograma săptămânii

„Aş vrea să ştiu dacă este bine să-mi schimb profesia, dacă voi avea succes,

şi când îmi voi întemeia o familie.“  - Cristiana Ionescu, născută pe 16 martie 1989, la ora 09.45, în Bucureşti.

Eşti în zodia Peşti cu Ascendentul în Gemeni, de aceea ţi s-ar potrivi o profesie care presupune să lucrezi cu publicul. Abilitatea de comunicare este un atu. Ai putea fi şi un psiholog bun. Această profesie ţi-ar deschide căi nebănuite. Îl ai pe Pluto în domiciliu, în Scorpion, în Casa Muncii. Pluto te ajută să te descurci în relaţiile cu colegii, dar îţi poate crea probleme de sănătate care ţin de partea ginecologică. În privinţa familiei, Lilith din Casa Copiilor poate sugera relaţii imposibile, pe care parcă le cauţi cu lumânarea. Atâta timp cât nu vei avea încredere în tine, vei atrage acelaşi tip de bărbaţi şi vei genera aceleaşi relaţii care să se încheie în scurt timp. Încearcă să vezi care este criteriul după care îţi alegi partenerii. Posibilă căsătorie undeva la sfârşitul lui 2020.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg