Horoscopul săptămânii 3-9 martie 2017

1 73753 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru începutul primăverii!

Berbec

Pentru că Venus retrogradează pe 4 martie,aveţi tendinţa să reveniţi asupra unei iubiri din trecut. Marţi şi miercuri sunt posibile tensiuni. Aşteptările nativelor cresc şi nimic nu pare să le mulţumească. E momentul să reflectaţi la ce vă doriţi cu adevărat în viaţă.

Taur

Săptămâna asta,nu vă interesează decât munca şi cum să faceţi bani.  Vă ajută mult şi Jupiter,care se află în casa muncii în toată perioada. Sprijinul vine din partea unor prieteni sau al unor persoane vârstnice,care vă apreciază. În familie,neînţelegeri şi dezamăgiri.

Gemeni-Zodia norocoasă

Legăturile sentimentale sunt la începutul lui martie decisive pentru aceste native. Sunt răsfăţate de familie şi primesc atenţie chiar şi când nu o caută. Este momentul propice pentru celibatare să se gândească la oficializarea unei relaţii sau să găsească partenerul visat.

Rac

Începând din 4 martie,viaţa profesională se îmbină armonios cu cea relaţională. Nativele tinere pot începe o aventură la serviciu sau  pot avea parte de beneficii suplimentare,fără prea mult efort. Atenţie,joi,la un conflict cu cineva în vârstă,care vă provoacă!  

Leu

Familistele visează la călătorii,care pot să devină realitate de joi încolo.  Cele care nu au un partener stabil pot avea unul,dacă îşi exprimă clar sentimentele şi intenţiile. Banii devin o problemă pentru spiritul întreprinzător al nativelor şi pentru ambiţiile lor înalte. Se redresează abia din mai.

Fecioară

Parteneriatele se află pe lista de priorităţi ale nativelor. Tindeţi să analizaţi  şi să întoarceţi pe toate feţele fiecare gest sau cuvânt pe care vi-l adresează  persoana iubită. Oboseala îşi poate spune cuvântul,prin urmare nu exageraţi cu criticile sau cu despicatul firului în patru.

Balanţă

Venus se află în casa cuplului nativelor,iar asta presupune o atenţie sporită asupra unei relaţii mai vechi ori a unor probleme de inadecvare cu partenerul actual. Acţiunile întreprinse la muncă aduc succese,aprecieri şi  avantaje financiare. 

E posibilă  chiar o avansare.

Scorpion

Nativele trec în această săptămână printr-o accentuată dispoziţie romantică. Tot ce-şi propun pe plan amoros le iese ca prin farmec. Munca se îmbină armonios cu dragostea,lucrul în echipă este fructuos. În acelaşi timp,poate apărea şi o aventură la serviciu.

Săgetător

Miercuri,nativele sunt preocupate în mod special de fericirea familiei. Sunt posibile despărţiri,acolo unde lucrurile nu merg cum ar trebui. Tot acest elan sentimental cu care se confruntă le determină să spună în sfârşit ce îşi doresc şi ce nevoi au. La muncă îşi pun în valoare creativitatea.

Capricorn

Miercuri,nativele sunt preocupate în mod special de fericirea familiei. Sunt posibile despărţiri,acolo unde lucrurile nu merg cum ar trebui. Tot acest elan sentimental cu care se confruntă le determină să spună în sfârşit ce îşi doresc şi ce nevoi au. La muncă îşi pun în valoare creativitatea.

Vărsător

Vă confruntaţi,începând de sâmbătă,cu o mulţime de evenimente neaşteptate,care duc la schimbări bruşte. Partea bună este că acestea sunt pozitive,mai ales că nativele sunt sprijinite în decizii de o persoană vârstnică sau importantă. Beneficiile nu întârzie să apară.

Peşti

Treceţi printr-o perioadă de aşezare a sentimentelor. Duminică,sunt posibile îngrijorări în privinţa banilor sau legate de o proprietate. Nativele sunt tentate să cheltuie mai mult decât câştigă,dar primesc sprijin din partea partenerului şi a prietenilor apropiaţi.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg