Horoscopul toamnei - Află ce-ţi rezervă astrele!

1 64687 original jpg jpeg

Şanse în dragoste pentru Raci, noroc la bani pentru Fecioare, probleme de sănătate pentru Capricorni, schimbări la locul de muncă pentru Gemeni – sunt doar câteva dintre modificările care au loc pe harta astrală în această perioadă.

BERBEC

Dragoste

Simţi că relaţia bate pasul pe loc şi nemulţumirile legate de modul în care se comportă partenerul sunt din ce în ce mai dese. Este timpul să ai o discuţie serioasă cu el şi să vedeţi dacă viitorul vă va mai găsi sau nu împreună.

Bani

Îţi doreşti de ceva timp să-ţi cumperi propria locuinţă sau să o schimbi pe cea existentă cu una mai încăpătoare. Este cel mai bun moment să treci la fapte,dar ia-ţi un credit doar dacă nu ai altă alternativă  -şi,în acest caz,fii foarte atentă la clauzele contractuale.

Serviciu

Va urma o perioadă încărcată,în care sarcinile de muncă vor părea din ce în ce mai greu de dus la îndeplinire. Dacă te simţi depăşită este bine să vorbeşti cu superiorii sau să ceri ajutorul colegilor.

Sănătate

Te-ai bucurat de vară fără să te gândeşti la eventualele riscuri la care te supui. E bine să faci un control general.

TAUR

Dacă eşti singură,şansele de a-ţi întâlni sufletul pereche sunt destul de ridicate în toamna aceasta. Nu refuza nicio ocazie să socializezi sau să ieşi cu prietenii în oraş. Dacă eşti deja implicată într-o relaţie,lucrurile vor evolua în direcţia dorită de tine.

Şansa de a-ţi suplimenta veniturile nu se va lăsa aşteptată,mai ales că ştii deja ce vei face cu banii.

Urmează o perioadă stresantă la serviciu şi,pe lângă munca suplimentară,va trebui să vezi care dintre colegi îţi este cu adevărat prieten şi care va arde de nerăbdare să îţi ia locul.

Pentru că este mai bine să previi decât să tratezi,ai grijă să nu te suprasoliciţi,să te odihneşti şi să te refugiezi în hobby-uri ori de câte ori simţi nevoia să te relaxezi.

GEMENI

Dragoste

Nu-ţi place să te implici în relaţii de lungă durată,deoarece trebuie să-ţi asumi anumite responsabilităţi. Însă persoana cu care te întâlneşti merită toată atenţia ta. Dacă eşti deja căsătorită,nu este exclus ca familiasă se mărească în viitor.

Bani

Ai cheltuit mai mult decât ţi-ai permis în lunile de vară şi acum va trebui să faci economii serioase pentru a achita datoriile. Aşadar,încearcă să cumperi doar strictul necesar.

Serviciu

La mijlocul toamnei vei primi o ofertă avantajoasă,ca să-ţi schimbi locul de muncă. Înainte de a lua o hotărâre,cântăreşte bine avantajele şi dezavantajele. Mai mulţi bani înseamnă şi ore suplimentare şi,implicit,ore petrecute departe de cei dragi.

Sănătate

S-ar putea să te confrunţi cu migrene sau probleme digestive-şi asta pentru că te neglijezi. Nu mai sări peste mese şi încearcă să dormi mai mult. Momentan,aceste probleme par neimportante,dar în timp se pot agrava.

RAC

Relaţia cu partenerul merge foarte bine. Este mereu alături de tine când ai nevoie de un sfat,de-o vorbă caldă sau doar de o îmbrăţişare. Şi dacă eşti singură viaţa amoroasă merge într-o direcţie bună,deoarece nu duci lipsă de admiratori.

Chiar şi în concediu ai avut grijă să fii prevăzătoare şi nu ai cheltuit tot bugetul alocat. Vei vedea că a fost o decizie inspirată,pentru vei avea parte de multe cheltuieli neprevăzute mai ales în lunile octombrie şi noiembrie.

Relaţia cu şefii s-ar putea complica,mai ales dacă ei iau nişte decizii în care eşti implicată direct şi nici măcar nu eşti consultată. Abordează situaţia cu diplomaţie,portă discuţii calme,pentru a găsi cea mai bună soluţie.

Sistemul imunitar ţi-a dat mari bătăi de cap în ultima perioadă,răcelile şi durerile în gât fiind principalele afecţiuni cu care te-ai confruntat. Introdu în alimentaţia ta cât mai multe fructe şi legume proaspete. Nu ar fi o ideea rea să ceri sfatul unui medic specialist.

LEU

Dragoste

Simţi de multă vreme că relaţia cu partenerul nu mai funcţionează. Aveţi dorinţe diferite,iar chimia dintre voi a dispărut. Poate este momentul să faci o schimbare în viaţa ta amoroasă.

Bani

Încearcă să nu faci cheltuieli inutile atunci când ieşi cu prietenii în oraş. Poate ar fi cazul să vă faceţi deja planuri pentru sărbătorile de iarnă,şi atunci vei fi nevoită să economiseşti pentru a achita o eventuală vacanţă.

Serviciu

Situaţia la locul de muncă va fi stabilă,însă te vei convinge că şansele să evoluezi din punct de vedere profesional sunt destul de scăzute. Mai ai răbdare o perioadă înainte să faci o schimbare în acest domeniu,deoarece nu este o perioadă propice.

Sănătate

Eşti destul de rezistentă în faţa bolilor,dar asta nu înseamnă că trebuie să ignori chiar şi cel mai mic simptom. Poate nu ar fi o ideea rea să-ţi faci şi analizele anuale,pe care le-ai cam neglijat în ultimii ani.

FECIOARĂ

Voi doi sunteţi suflete pereche,nici nu este nevoie ca el să termine ce are de spus pentru ca tu să ştii ce-şi doreşte. Puteţi pune mai mult accent pe latura romantică a relaţiei,prin escapade la munte sau plimbări prin parc.

În ultimele luni te-ai confruntat cu grave probleme financiare,însă situaţia se ameliorează în sfârşit. Părinţii şi rudele vor interveni şi îţi vor achita nişte datorii mai vechi.

Ai fost atât de ocupată la locul de muncă încât nu ai mai socializat cu colegii-aşadar să nu te miri dacă vei observa că eşti încet-încet exclusă. Este bine să nu-ţi neglijezi responsabilităţile,dar asta nu înseamnă că nu trebuie să iei din când în când câte o pauză.

Mâncatul haotic,mai ales la ore târzii,a început să-şi lase amprenta asupra siluetei tale. Încearcă să faci cât mai multă mişcare.

BALANŢĂ

Dragoste

Partenerul te va suprinde cu gesturi tandre,menite să reaprindă flacăra iubirii. Acordă o nouă şansă relaţei voastre şi nu vei regreta,mai ales că el face toate eforturile ca să-ţi arate cât de importantă eşti.

Bani

Vei fi cam strâmtorată în următoarea perioadă,deoarece rudele sau prietenii te vor ruga să îi ajuţi cu o sumă importantă de bani-şi tu nu-i vei putea refuza.

Serviciu

Va trebui să munceşti suplimentar pentru a dovedi superiorilor că eşti un om de bază la locul de muncă. Însă toate aceste eforturi nu vor trece neobservate şi promovarea ta este luată în calcul.

Sănătate

Dacă în familie există un istoric bogat al bolilor cardiovasculare,un control este obligatoriu în cazul tău.

SCORPION

După o perioadă în care ai fost singură,a venit momentul să dai o nouă şansă iubirii şi să ieşi la întâlniri. Nu te grăbi să te arunci într-o relaţie dacă nu eşti convinsă că el merită toată atenţia ta.

Mărirea de salariu care ţi-a fost promisă a avut loc,dar suma primită este departe de cea aşteptată. Aşadar,cheltuie cu precauţie banii,pentru a nu fi nevoită să te împrumuţi mai târziu.

Vor avea loc unele evenimentela locul de muncă care te îţi vor da de gândit,ca să faci o schimbare în carieră. Totuşi,rămâi pe poziţii până ce îţi găseşti o alternativă sigură.

Te vei simţi din ce în ce mai obosită,pentru că te confrunţi des cu insomnii. Problemele zilnice te fac să ai nopţi albe,iar acest lucru poate avea efect asupra sănătăţii tale,pentru că se pot acutiza nişte afecţiuni mai vechi.

SĂGETĂTOR

Dragoste

Deşi în ultima vreme ai făcut mari eforturi pentru a salva relaţia,acestea nu au dat niciun rezultat. Mai rău,partenerul consideră că nu-l înţelegi. Este momentul să aveţi o discuţie serioasă pentru a clarifica lucrurile.

Bani

Vrei să rişti toate economiile într-o investiţie destul de nesigură,dar care pare o oportunitate bună pentru a câştiga o sumă mare într-un timp scurt. Gândeşte-te de două ori înainte să iei această decizie.

Serviciu

Chiar dacă tinzi să crezi că nu eşti apreciată la locul de muncă,lucrurile nu stau chiar aşa. Şefii văd cât de conştiincioasă eşti,aşadar continuă să-ţi faci treaba cu aceeaşi perseverenţă.

Sănătate

Eşti încă în perioada de recuperare după o lungă suferinţă,aşadar nu trebuie să faci eforturi,chiar dacă-ţi doreşti să revii cât mai repede la vechiul stil de viaţă. Mănâncă echilibrat şi respectă cu stricteţe sfaturile medicilor.

CAPRICORN

Eşti tentată să închizi ochii în faţa exceselor partenerului,însă cum situaţia se repetă,începi să te întrebi dacă mai are sens să continui relaţia. Cântăreşte bine lucrurile înainte de a lua o decizie,deoarece încă vă mai leagă multe.

Nu eşti de acord cu multe dintre deciziile luate de colegii tăi,care te afectează şi pe tine. Discută cu ei,spune ce te nemulţumeşte,înainte ca situaţia să degenereze.

Lunile care urmează vor fi favorabile pentru tine din punct de vedere financiar. Vor intra mai mulţi bani în casă,în mare parte în urma creşterii de salariu a partenerului.

Eşti într-o formă foarte bună deoarece ai grijă de sănătatea ta. Nu lipseşti de la controalele regulate şi eşti cu analizele la zi. Totuşi,fii atentă la micile accidente zilnice,care te pot trimite la doctor.

VĂRSĂTOR

Dragoste

Tocmai ai suferit o decepţie,aşadar ai nevoie de timp ca să-ţi revii. Acordă-ţi timp ca să te regăseşti,să ieşi mai mult cu prietenii în oraş şi să faci ceea ce-ţi place,fără să mai ai obligaţii.

Serviciu

Ai mult potenţial şi simţi că nu ţi-l foloseşti cum trebuie la actualul loc de muncă,deşi îţi plac atmosfera şi colegii. Poate că ar trebui să ai o discuţie cu superiorii. Este posibil să găseşti un post disponibil în alt departament,care să ţi se potrivească mai bine.

Bani

Pentru că ai avut deja nişte economii puse deoparte,vei sta liniştită în perioada următoare. Poate chiar vei reuşi să sporeşti aceste economii prin investiţii inteligente.

Sănătate

Este un moment excelent pentru a renunţa la anumite vicii – cum ar fi fumatul,-,  care îţi pun sănătatea în pericol.

PEŞTI

Relaţia voastră va trece la alt nivel şi vei începe să faci planuri pentru nuntă. Asta nu înseamnă că trebuie să-ţi neglijezi partenerul doar pentru a avea parte de o zi a căsătoriei perfectă. Este mult ai distractiv şi relaxant să vă implicaţi amândoi în pregătirile necesare.

Un prieten îţi va propune să mergi să lucrezi cu el şi vei fi tentată să accepţi deoarece la mijloc este vorba de o sumă considerabilă şi de ocazia de a învăţa lucruri noi. Ia aminte că uneori nu este bine să încurci prietenia cu viaţa profesională.

Chiar când vei avea nevoie mai mare de bani,îţi va fi restituită o datorie mai veche,pe care nu mai sperai să o recuperezi. Nu te grăbi să-i cheltui,ci mai bine pune o parte din ei deoparte,pentru zile mai negre.

Eşti o persoană gurmandă şi acest lucu îşi pune amprenta asupra sănătăţii tale. Te vei confrunta cu probleme digestive,aşadar nu depăşi măsura. Cere sfatul medicului specialist ori de câte ori este nevoie.Recente

Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg