Infidelitatea în funcţie de zodie

1 58276 original jpg jpeg

La întrebarea „Ce semn zodical calcă strâmb mai des?”, răspunsul este „Toate”. Ceea ce le diferenţiază sunt factorii care duc la tentaţia de a cădea prada ispitei. Află ce semne zodiacale sunt mai vulnerabile!

Berbec

Au o stimă de sine extrem de puternică şi-şi doresc să fie mereu în centrul atenţiei tale. De multe ori flirtează pentru a vedea dacă mai sunt consideraţi atractivi,fără să fie tentaţi să meargă mai departe şi să-şi înşele partenera. Dacă nu-l neglijezi,nu ar trebui să-ţi faci probleme,întrucât berbecii fug în general de tentaţiile interzise.

Taur

Este cunoscut pentru loialitatea sa,dar nu va ezita să fie infidel dacă simte că este la rândul lui înşelat. Nativul din zodia taur este tentat să se uite după alte persoane doar dacă nu mai are parte de dragostea şi atenţia ta,aşa că ai grijă să-l răsfeţi cât poţi de des.

Gemeni

În mod ciudat,atunci când înşală gemenii nu caută sex,ci îşi doresc pe cineva care să-i satisfacă din punct de vedere intelectual. Urmăresc un partener cu care să aibă conversaţii pe teme diverse şi nu doar pe banalităţi. În acest caz,este bine să-ţi pui în ordine cunoştinţele generale şi să fii la curent cu noutăţile din diverse domenii.

Rac

Este un partener fider,care preferă să-şi caute alte activităţi în loc să se relaxeze alături de persoane. Dacă vrei să-l ţii lângă tine,pune accentul pe momentele petrecute în doi,deoarece racii sunt romantici incurabili.

Leu

După semnul lor zodiacal,leii au un caracter puternic şi vor să fie apreciaţi la adevărata lor valoare. Puţini sunt cei care cred că trebuie să împărtăşească dragostea lor cu cât mai multă lume,dar cei mai mulţi resimt criza vârstei de mijloc şi vor căuta aprecierea reprezentantelor sexului frumos.

Citeşte şi:

Cucereşte-l în funcţie de zodie!

Cei mai seducători bărbaţi ai zodiacului

Fecioară

Este din păcate un semn predispus la a înşela. Totuşi,preferă să fie infideli departe de casă,în special când pleacă în vacanţe. Ţin la partenerele lor şi nu vor să le facă să sufere,aşa că nu va căuta afecţiune în cercul tău de cunoştinţe .Chiar şi în aceste condiţii,nativii din această zodie vor fi infideli doar atunci când simt că relaţia nu mai merge şi că ei au făcut tot ce le-a stat în putere ca să o facă să funcţioneze.

Balanţă

Au principii şi valori bine înrădăcinate,iar infidelitatea nu se află printre ele. Îşi iau angajamentele în serios şi aşteaptă acelaşi lucru şi de la partenerii lor. Singurul lor păcat este că le este greu să spună nu,aşa că ai grijă pe cine introduci în cercul tău de prieteni.

Scorpion

Mişterioşi şi pasionali,scorpionii au o reputaţie proastă când vine vorba de fidelitate. Sunt adepţii aventurilor de-o noapte. Se îndrăgostesc uşor şi se avântă repede în relaţii extraconjugale. De asemenea,îi vor plăti cu aceeşi monedă partenerei dacă aceasta îi va înşela încrederea.

Săgetător

Este un alt semn zodiacal mereu în căutare de lucruri noi. Dacă nu vei fi tu cea cu iniţiativă şi care să-l ţină mereu în suspans,va căuta aceste sentimente în altă parte şi-ţi va fi greu să-l supraveghezi.

Capricorn

Au nevoie de cineva care să le crească stima de sine,aşa că sunt uşor de măgulit şi sensibili la flirt.O veste bună e că au mustrări de conştiinţă,deci se vor gândi de două ori înainte să calce strâmb într-o relaţie.

Vărsător

Principala lor calitate este aceea de a se simţi utili. Dacă au lângă ei un partener independent,căruia îi place să rezolve totul singur,se vor simţi neglijaţi şi vor căuta împlinirea în altă parte. Înconjoară-l cu dragostea ta şi solicită-i părerea în orice situaţie. Astfel vei fi sigură de fidelitatea lui.

Peşti

Merg pe sintagma „ viaţa este scurtă” şi vor căuta să experimenteze cât mai multe lucruri moi,iar partenerii multipli fac parte din această categorie. Totuşi,dacă reuşeşti să-i cucereşti inima şi atenţia se vor implica trup şi suflet pentru ca relaţia să fie una aşa cum visează.